Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

ailenin evine de isemis
images-1.jpeg

Ailemin evine kadar gelmis bulundu ne ya 😄😄😄 Sizin aile her "gelmiş bulunani" eve alip yatili bakiyor mu? Bak sen şu işe
Ailemin evinde yatırmıyorum heralde. Akrabaları varmış bulunduğum şehirde kendi ailesini misafir götürdü onlara orada kalıyor. Dün beni eve bırakırken arabası bozuldu geceyi dışarda geçirmek zorunda kaldı sabah gündüz gözüyle eve aldım ben de yemek yedirdim gönderdim ne yapsaydım

Uzakta kalsa daha iyi gibi. Temizliği geçtm hadi düzeltt 7-8 ertesi gün hapı nedir neden kabul edıyorsun. Onun yerıne doğum kontrol ilacı kullansaydın barı bu kadar ilaç içeceksin. Baya pis pis sana yerleşmiş kullanmıs gibi geldi bana
Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim

En büyük kötülüğü kendine yapmışsın, o hap yılda en fazla iki defa kullanılmalı. Çok fazla zararı var. Başına geleceklere üzüldüm. 7 hap kullanmak nedir. Yaptığı her şey korkunç ama ilaca diretmesi en fenası 🥺 bencilin teki🫣
Çok farkındayım inanın ki. En büyük zararı kendime veriyorum kafamı duvarlara vuracağım uzun vadede nasıl etkileyecek kim bilir belki çocuğum olmayacak. Kendisinin bilgisi olmadığını söyledi ertesi gün hapı konusunda içinde bir tane olduğundan falan bile haberi yok ama performansı uçlarda. Anlam veremiyorum

Çok basit o uyuyorken adamın herşeyini topla, kapının önüne koy. Kesin anahtarda verdin sen buna, br zahmet anahtarı da değiştir.

Fake olabilirsin yaaa. Bu ülkede sevgilinin arkadaşını eve alan kaldı mı? Bide erkek.
Maddi olarak tükenmiştim arkadaşının yüklü nakit para getireceğini söyledi hatta o akşam bankalar atmler çalışmayı durdurdu hack olayı mı ne olmuş. Keşke bi işaret olarak alsaydım bu olayı. Sabah konuştular arkadaşı uçağa atladı geldi akşam yanımızdaydı.

Şakamı bu konu ?
Bu adamı aile evine nasıl sokabiliyorsun ?
İşi gücü yokmu haftalarca orada burada kalabiliyor ?
2haftada bu kadar hap kullanman için delirmiş olman lazım sevişmeseydiniz o zaman korunmayacaksa.
Sidik konusuna gelmiyorum bile iğrenç.
Nereden buşuyorsunuz böyle adamları ya adam bildiğin kullanıyor seni sende buna izin veriyorsun ailenin evine kadar sokuyorsun adam olan erkek aile evine girmez zaten bu kadar kısa sürede.
Çok iğenç bir ilişki.
Haklısınız. Son vermeyi düşünüyorum işler daha fazla sarpa sarmadan

X