Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Ya ne kadardır tanıyorsunuz da evinize aldınız? Ya bir de peşinizden aile evinize de gelmiş. Ne münasebet? Geldi buldu diyorsunuz, korkunç değil mi?
Hijyenden çoook daha büyük sorunlarınız yok mu sizce de?
7-8 kere ertesi günü hapı kullanmak ne demek? Kendinize öyle büyük bir kötülük yapmışsınız ki anlatamam yani.
Gerçekten ne yaşadığınızın farkında mısınız siz?

Bu kadar kısa sure icinde yuz yze gördüğün insanla iki hafta yaşadın üstüne iyi tanımadığın bi adamın arkadaşınida aldın eve bu adamlar tuvaleti pis bıraktı:)8 tane ilaç ictin bide adam babanın evine geldi.orayada s...tı pis bıraktı😄😄 hangi birine takilacagimi şaşırdım..sen yinede yaşadığına dua et iki.tanimadigin adam tuvaleti pisletmis gitmiş bunada şükür de...ayrıca işin şakası hijyen sorunun varsa ilk izlenimde bunlari yapan adamın tabiati bu demekki..yontman gerek sözde baya titiz olan bu vatandaşı...

Daha tuvalet hijyeni olmayan adamla korunmasız cinsel ilişki yaşama cesaretiniz ertesi gün hapını defalarca almanızla yarışır. Ya bir hastalığı varsa? Cybe’den geçilmiyor ortalık. Ayrıca annesi olsa temizlemez bu kadar pisliğini, o sizin bardağınızdan su içmezken neden bu kadar idare ediyorsunuz?

Sen bu adami düzeltmek konusunda emin misin yasin mi küçük beynin mi küçük hijyeni gectim adam senin sağlığıni düşünmüyor 2 haftada 7.8 tane gun hapi aldırmak nedir bebekten bu kadar korkmasi bana evli gibi geldi ayrıca bu adamın işi gücü yok mu senin evinde kalıyor ayrica yeni tanıdığın birini niye evine alırsın

Ayyy burnuma koktu resmen🤢
Cocuk bela cikmis resmen gelip ailenin evine de isemis 😒
Ailen demedi mi kizim bu kimdir necidir neyin nesidir?
Yatili mi kaliyor su an ailenin evinde?
Hayir yani mantiksizlik diz boyu
Madem istemiyorsun o evde yokken cekip kapiyi oyle gitseydin ailenin yanina
Acik adresini nerden biliyor?
Baska bir erkek arkadasini nasil senin evine yatili cagirabiliyor?
Sacmaliklar dizboyu

Hijyene gelene kadar bir sürü saçmalık, düşüncesizlik var konuda. İkinci görüşmede evinize alıp, 2 hafta beraber kalmanız, kendisi yetmezmiş gibi arkadaşını çağırması. Neyinize güvendiniz de bu iki tanımadığınız adamla beraber kaldınız? 3 yılın sonunda birini bulabildim diye mi aklınızı yitirdiniz? Üst üste altı defa ertesi gün hapı almak, kendi eviniz yetmiyor gibi aile evinize sokmak, onları tehlikeye atmak. Allah akıl fikir versin.

Tuvalet egitimi 2 3 yasinda baslar temizlik vs 5te biter ayol neyi ogreteceksiniz tuvalete girmeyi ogrettiginiz insan ile cocuk yapip boyle babasi olsun istiyorsaniz devam
Bazilarinin kendinden baska dusmana ihtiyacı yok

Sondan başlayacağım, sapık gibi peşinde dolaşan adamdan nasıl korkmuyorsun?
Misafirliğin süresinden haberi yok, otele başka herif davet etmesinden nasıl korkmuyorsun?
Defalarca hormon yüklenmekten nasıl korkmuyorsun? Eşim bana zarar verir diye normal doğum kontrol hapını bile istemedi öyle söyleyeyim. Adam seni zerrrrre umursamıyor terk derdi kendi s… keyfi.
Dişini fırçalamayan adamla nasıl öpüşüyorsun?
Neden elin herifinin çişini temizleyip krize giriyorsun? Bu arada işedikten sonra elini de yıkamadığından emin gibiyim.

Yapma bunu kendine. Olmaz olmaz hamile kalırsın senden başka kimse kalmaz yanında.

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.
Düzeltebileceğine mi??? Canını yolda mı buldun ? KAÇ.

Daha ilk sidik lekesi lafını duyunca burada şalterim attı gözüm seğirmeye başladı devamını atlayarak okudum yemin ederim. Ben sırf benzer hijyen sorunları yüzünden çalışanımın işine son verdim. hijyen konusunu konuşmuştuk çünkü önceden. sen bu kadar zaman nasıl içinde tutabildin sabır taşı mısın acaba? adam iğrenç biri. aranızda eğer cinsel bir şeyler geçtiyse bir test falan yaptırmanı öneririm

Yüzyüze bir kere gördüğünüz birini korkmadan evinize almış, bir de korunmadan beraber olmuşsunuz. Ya size hastalık bulaştirsa, ayrica.2 haftada 8 kez ertesi gün hapı kullanmaya zorlanmışsınız.Nasil zorladı sizi, siz neden kabul ettiniz? Çok iyi tanımadığınız birinin, hiç tanımadığınız arkadaşı da evinize gelmiş, korkmadınız mi ya başınıza bir iş getirselerdi.
Ben olsam sidik olayını söyler, dikkat etmesini rica eder, tuvaleti kullandıktan sonra temizlemesini isterdim.

Kafayımı yediniz, aklınız mı basmıyor 8 kez 2 hafta içinde ertesi gün hapı hangi akla hizmet kullandınız.
İleride bu sidikli adamın enkazı olarak tüp bebek merkezlerinde ugraşırken hiç sızlanmayın…

Ya kızım siz de nasıl bir cesaret var, sen internetten tanış ikinciye evine sok yetmesin arkadaşını da eve al, hiç mi korkmuyorsun uyurken organlarını çalarlarsa vs diye, napıyon yapma böyle ya

X