• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

benimkiler de 10 ve 12 yaşlarında.. Çalıştığım için yeterince ilgilenemiyorum diye çok üzülüyorun. büyütürken sağlıkları yönünden çok sorun olmadı ama sabah işe giderken peşimden ağladıkları günleri unutamıyorum.. şimdi bile aklıma geldikçe içim acıyo.. allaha şükür büyüdüler ama o günler unutlumuyo hiç..

slm benim oglum 11 yaşında çok seviyorum ilk ve tek kalacak onun için biraz üzülüyorum ama allah iyiki bir tanede olsa vermiş annelik çok güzel bir dugu anlatılamaz sormak istedigin birşey olursa yanıtlarım

vallla hiç taviz vermeyin bizim evin kuralı anne evle sorunlu baba eve bakmakla sorumlu çocuklarda okumakla sorumlu bunu ona izah edersen anlar hiç korkma oda büyüyecek annesi birden disipline girmek onu sıkmış olmalı

gözünü korkutmak istemem ama sanırım biraz zor:bbo: bendede 17aylık bi erkek böcek var çok yoruyor ama yinede güzel bi duygu annelik.allah sağlıklı ve soronsuz bişekilde bebeğini sana kavuştursun wsw cim.:nazar:sakıncası yoksa doğum nezamana allahın izniyle:emir_bebek:

canım nisanın başı 3-4 gibi gözüküyo çok az kaldı :emir_bebek:
erkek anneleri size bişey sorucam yeni doğanlarda erkek bebeklerin daha çok gazı oluyormuş doğrumu buçok gaz sıkıntısı çektinizmi?

selam benim oğlum 9 aylık doğar doğmaz o kadar çok hareketliydiki yerinde durmuyordu.Ama çok şükürki uyumayı çok seviyor.Doğduğunda ona gece gündüz eğitimi vermeye çalıştım. Uyuduğu anda loş ama az ışıklı yaptım odasını gündüzleri panjurları indirdim mesala uyandığındada çok ışıklı bir ortamda tutkum kendilerini.Şimdi büyükmüş gibi gündüzleri yine loş bir odada azar azar uyuyor geceleri bizim gibi uyuyor.Fakat birazcık yaramaz heryeri herşeyi merak ediyor sürekli kurcalamak isteği var şimdiden yürümüş halini hayal ediyorumda çekeceğimiz var...........
Ayrıca tüm yaramazlık ve huysuzluklarına rağmen bir bakışı yetiyor bir gülüşüne ölesi geliyor insanın çoooooooooooooook şükür onu bize veren Allah'a.

wsw 'ye canım erkek veya kız bence hiç farketmiyor.Benim bir oğlum var hiç gaz sorunu yaşamadım.Çok gazlı bir bebekti ama işini kendi hallediyordu.Fakat her beslenmesinden sonra omuzuma yatırarak hafifçe sırtını okşayarak yardımcı olmayıda hiç ihmal etmedim.Sende etmezsen inşallah bir problem yaşamazsın.Mesala 10 arayla arkadaşımla doğum yaptık o çok şikayetçiydi.Bir arkadaşımında kızı vardı oda çok şikayetçiydi.İnşallah senin bebğinde kendi halleden bebeklerden olurda annesini üzmez........

wsw 'ye canım erkek veya kız bence hiç farketmiyor.Benim bir oğlum var hiç gaz sorunu yaşamadım.Çok gazlı bir bebekti ama işini kendi hallediyordu.Fakat her beslenmesinden sonra omuzuma yatırarak hafifçe sırtını okşayarak yardımcı olmayıda hiç ihmal etmedim.Sende etmezsen inşallah bir problem yaşamazsın.Mesala 10 gün arayla arkadaşımla doğum yaptık o çok şikayetçiydi.Bir arkadaşımında kızı vardı oda çok şikayetçiydi.İnşallah senin bebğinde kendi halleden bebeklerden olurda annesini üzmez........

wsw 'ye canım erkek veya kız bence hiç farketmiyor.Benim bir oğlum var hiç gaz sorunu yaşamadım.Çok gazlı bir bebekti ama işini kendi hallediyordu.Fakat her beslenmesinden sonra omuzuma yatırarak hafifçe sırtını okşayarak yardımcı olmayıda hiç ihmal etmedim.Sende etmezsen inşallah bir problem yaşamazsın.Mesala 10 gün arayla arkadaşımla doğum yaptık o çok şikayetçiydi.Bir arkadaşımında kızı vardı oda çok şikayetçiydi.İnşallah senin bebeğinde kendi halleden bebeklerden olurda annesini üzmez........

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza.benim oglumda 1.5 aylik oldu.cok sukur Allahima dunyanin en tatli seyi....Allahim olmayanlarada nasip etsin.

slm kızlar yeni gelenlerin bebeklerini Allah bağışlasın, deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin, erkek bebeklerle ilgili sorunlarda benim oğlum hiç zor bir bebek değil ve gaz sorunu yaşamadım çok şükür inş. sizlerde yaşamazsınız arkadaşlar...

kızlar ben dede 3 tane erkek var en büyüğü 15 en küçüğü 3 ortancada 12 yaşında keşke biri kız olsaydı ama olmadı hepsini de çok seviyorum

Back