• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

10 yıl sonra gelen benimde bir oğlum var 4 yaşında yalnız hiç baş edemiyoruz çok sinirli ve dediğim dedik ama her anne gibi bende çok seviyorum oğlumu 2 de ablası var birazda biz şımarttık sanırım her dediği yapılıyor çünkü rabbim herkesin evladını bağışlasın:nazar:

Benim oğlumda 27 aylık bizimde yemek sorunumuz var ama geçicek..azimliyim..:) EFE'm benim iyiki varsın...

fazla zorlama nasıl olsa yiyicek istemedigi zaman arada boşluk bırak sonra yine dene birde birşeylerle meşgul etmeye çalış ...ben arada masal felan anlatıyorum kırmızı başlıklı kızı mesela ...napcen öyle böyle büyüyorlar işte canlarımız bizim onlar

günaydın hanımlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayşegülcum neden yazmyon ????????????????????????

günaydın canım nasılsınız bakalım ya bazen açıyorum bakamadan kapattığım oluyor bıcırık bu aralar acaip hareketlendi tırtıl gibi gidiyor :))) birde örgü başladım bitmeyince rahat edemiyorum:dance:

kızlar selam 2004 doğumlu bir oğlum var bazen oyuncak sorunu yaşıyorum misafir çocuklarıyla sizde de oluyor mu?

ne örüyon bakem bende isterim
evet canım benim cadıda yürümeye başladı
hıç yerinde durmyor hep hanım gezmek istyo ama bende çok yorulyom
yatsada diyorum bende dinlensem ama yatması kakkması kalkması bi olyo dişleriniz çiktimi canım bizimkiler azilar çiktği için çok miz miz oldu a.s.:nazar:

kendime şık bi bolero örüyorum göbiş gitsin giyerim sırnaşık şey bizim diş miş yok valla protez yaptıracaz herhal henüz yürümüyor ama yuvarlanıyor tırtıl gibi gidiyor her yere :emir_bebek:

benim yaşımda küçük çocukları olan yok sanırım ben 36 yaşında 3 çocuğumu dünyaya getirdim 10 yıl ara vermiştik düşünmyordum ama oldu iyide oldu ama oğlumla çok sıkıntılarımız var daha önce de yazmıştım oğlum çok hareketli ve dediğim dedik bi çocuk neyse 4 yaşını bitirdi artık belki ana sınıfına verince düzelir ama oğlumu çok seviyorum tüm annelere sevgiler a.s.

benim yaşımda küçük çocukları olan yok sanırım ben 36 yaşında 3 çocuğumu dünyaya getirdim 10 yıl ara vermiştik düşünmyordum ama oldu iyide oldu ama oğlumla çok sıkıntılarımız var daha önce de yazmıştım oğlum çok hareketli ve dediğim dedik bi çocuk neyse 4 yaşını bitirdi artık belki ana sınıfına verince düzelir ama oğlumu çok seviyorum tüm annelere sevgiler a.s.

Allah bağışlasın canım çocuklarını benim 1 tane oğlum var 8 aylık henüz:emir_bebek:

merhabalar benim oğlum 1,5 aylık ve şuanda uyanık ikindin saat15:30 dan beri uynık ve şuan saat 22:30 bakalım daha ne kadar dayanacak.
oğlumu ve kızımı çok seviyorum.

Back
X