• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

:uhm:nerdesiniz annecikler:uhm:

bugün de kimse yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydın hanımlar herkes daha uykuda galiba!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın teşekkürler sen nasılsın

iyiyim canım eşim kızları parka götürdü.bende bu arada ne var ne yok diye bi bakayım dedim.
pazar olduğu için herkez yatıyo herhalde.bizden erkencisi yok.

günaydın iyi pazarlar sizede benim eişmde pazar olmasına rahmen işe gitti bandırmada nevruz kutlamaları varmış onun için işe gitmek zorunda kaldı asker olduğu içn bizde oğlumla oturuyoruz tekrar iyi pazarlar

biraz daha düzelse çok iyi olacak biz dün gezdirdik oğluşu alışveriş merkezinde ama dışarıda değil oyuncaklar aldık :))

biraz daha düzelse çok iyi olacak biz dün gezdirdik oğluşu alışveriş merkezinde ama dışarıda değil oyuncaklar aldık minik kuzuma :))

biraz daha düzelse çok iyi olacak biz dün gezdirdik oğluşu alışveriş merkezinde ama dışarıda değil oyuncaklar aldık minik kuzuma...

Biraz daha düzelse çok iyi olacak biz dün gezdirdik oğluşu alışveriş merkezinde ama dışarıda değil oyuncaklar aldık minik kuzuma...

Mrb arkadaslar biliyorsunuz benim de Selim Mert adinda henuz 3 yasina basan bir oglum var ...
Hepinizi opuyorum ...gorusmek uzere ...

Back