benim paşam 4 yaşında ve ben doğar doğmaz yaptırmadığıma çok pişmanım. şu an bile aklı eriyo yavrumun psikolojisi ne olur bilmem valla.artık geç kaldık okula başlayınca bi kaç sünnete gidince bak arkadaşların da sünnet oluyo seninde olman gerekiyo falan. ama ne düşünür kimbilir küçücük aklıyla..şimdiden annesini iptal ama paşasını bilmem artık...
Kizlar ben 40 i gunu yaptirdim 3 gun icinde iyilesti..
arkadaşlar merhaba..1 yaşında oğluşlarımız geçen hafta sünnet ettirdik..lokal anesteziyle oldu ve çok şükür bi sorun yaşamadık..sünnet yaptırcak arkadaşlara tavsiyem ne kadar küçükken yaptırsanız o kadar iyi yani fazla hareketlenmeye başlamadan..ve korkunuz olmasın çok çabuk iyileşiyo tabi iyi bi cerrah tarafından yapılması önemli..ilk gün sadece biraz sıkıntı oluyo özelliklede lokal anestezinin etkisi geçince ...ve bence normal anesteziyle daha iyi olabilir yani uyutularak..en azından çocuk korkmaz..bizimkiler uyanık olduğundan baya ağladılar ne yazıkki
Sünneti nerde yaptırdınız?
canım ben antalyadayım..meydan tıp merkezinde yaptırdık..
rasullullah ilk doğduğu anda yaptırmayı tavsiye ediyo
bebişlerin sinir hücreleri o anda tam anlamıyla gelişmiş olmadığı için hiç acı çekmiyorlar
oğlum olursa bu tavsiyeye kulak veririm açıkcası
hem çarçabuk iyileşiyolar o zaman yapıldğnda
4 yaştan sonrası çok geç bence
bizde bebeğimi yarın götüreceğiz 3.5 aylık oğlum erkenden olsun bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?