ben oğlumu allah nasip ederse 6 yaşından sonra yaptırmak istiyorum.sünnetini büyüdüğü zaman hatırlamasını istiyorum....tabiki doktor kontrolünde yaptırmak isterim.ama nasıl,ne şekilde yapılıyor pek bilgim yok.yaptırınca öğreniriz artık......
bebeğim yok ama bildiklerimi ve kararımı paylaşayım istedim oğlum olsaydı sünnetini dogdugu an yapardım hem acısını hssetmemiş olur ve derisi cok yeni oldugu için hemen iileşir
dogumda yaptırmayan annelerde 3 yasından sonra yani 3-7 arası sünnet için uygun bir yaş şimdiden hayırlı olsun yaptırmayı düşünen herkese
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah
kızlar merhaba benimde iki oğlum var büyüğü 7 küçüğü 2,5 yaşında ben aslında ikisininde doğar doğmaz sünnet olmalarını istemiştim ama nasip olmadı en sonunda geçen sene operasyonu gerçekleştirdik... hatta daha önce yaptırmadığımıza çok pişman olduk çünkü küçük oğlum 1,5 yaşında idi ve operasyondan 1 saat sonra kalkıp normal hayatına döndü ama büyük oğlum 6 yaşındaydı ve herşeyin farkındaydı 3-4 gün ayağa kalkmadı tuvalete gitmesi bile çokk problem oldu ki büyük oğlum çok canı yanmadan mızmızlanan bi çocuk asla değildir...
benim nacizane tavsiyem mümkün olduğu kadar küçükken cerrahi işlemi gerçekleştirmeniz.. sünnet töreni yapmak isterseniz büyüdüğü zaman cemiyetini yaparsanız...
bu arada ben çocuklarım narkoz alsın istemediğim için özel bir hastanede lokal anestezi ile yaptırdım inanın korkulduğu kadar olmuyor... bütün paşaları öpüyorum hepinize kolay gelsin ben atlattım darısı sizin başınıza....:119::119::119:
rasullullah ilk doğduğu anda yaptırmayı tavsiye ediyo
bebişlerin sinir hücreleri o anda tam anlamıyla gelişmiş olmadığı için hiç acı çekmiyorlar
oğlum olursa bu tavsiyeye kulak veririm açıkcası
hem çarçabuk iyileşiyolar o zaman yapıldğnda
4 yaştan sonrası çok geç bence
Bence küçükken yapılsın...anlayacağı yaşa geldiğinde de eğlencesi yapılır işte...
Ben çok sinir oluyorum oğlan sünnet oluyor acı çekiyor orda, milletde göbek atıyor...e çocuk acıdan anlamıyoki eğlencesini
Henüz evli bile değilim ama başlığa bayıldım, tebessüm ettim:)) Belirtmek istedim..
Çocuklarınızla eşinizle mutlu ömür dilerim herkese...Sevgiler ..
ben gelecek hafta içerisinde yaptırmayı düşünüyorum şuan doktor ve nasıl yaptıtmalıyım onu araştırıyorum inş sağlıkla kolayca olur paşalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?