Sünnet Erkek anneleri paşaları ne zaman kırpmayı düşünüyorsunuz :)

nevgul61

Hayat öpüçüklerimmm
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
8.914
26
158
43
Trabzon
bütün erkek annelerine merhabalar.bende bir erkek annesiyim.bu konu oğluşlarımızı ne zaman sünnet ettireceğimize yönelik açılmıştır.paşaları kırpmayı düşüneneler bu işlemi hangi yöntemle yapmayı düşünüyorsunuz ne zaman yapmayı düşünüryorsunuz buyrun fikir alışverişinee.

kızlar kimisi bebek yürümeden yapılması taraftarı kimisi yürüdükten sonra.biz eşimle yürümeden yaptırmaktan yanayız.

ben oğlumu allah nasip ederse 6 yaşından sonra yaptırmak istiyorum.sünnetini büyüdüğü zaman hatırlamasını istiyorum....tabiki doktor kontrolünde yaptırmak isterim.ama nasıl,ne şekilde yapılıyor pek bilgim yok.yaptırınca öğreniriz artık......

anam 6 yaşını neden bekleyiyosun.onlar için çok zor ya.kız yazık niye acı çektirecen çocuğa. ya biz doğum hastanesinde yaptırmayı düşünüyorduk lakin onlar narkoz veriyomuş belden aşağı ben oğluma narkoz verilmesini istemiyorum.hafta sonu eşimin teyzeleri geldi onların olduğuı yerdeki sağlık ocağında lazerle yapıyormuş bir doktor hiç acısız oluyormuş.araştıracam özel hastanelerde nasıl yapılıyor.

bebeğim yok ama bildiklerimi ve kararımı paylaşayım istedim oğlum olsaydı sünnetini dogdugu an yapardım hem acısını hssetmemiş olur ve derisi cok yeni oldugu için hemen iileşir

dogumda yaptırmayan annelerde 3 yasından sonra yani 3-7 arası sünnet için uygun bir yaş şimdiden hayırlı olsun yaptırmayı düşünen herkese

olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah

Son düzenleme:
benim oğlum şuan 7 bucuk aylık ben yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda.

sağol canım teşekkür ederiz.

rasullullah ilk doğduğu anda yaptırmayı tavsiye ediyo
bebişlerin sinir hücreleri o anda tam anlamıyla gelişmiş olmadığı için hiç acı çekmiyorlar
oğlum olursa bu tavsiyeye kulak veririm açıkcası
hem çarçabuk iyileşiyolar o zaman yapıldğnda
4 yaştan sonrası çok geç bence

benim oğlum 8.5 aylık inş gelecek ay yaptıtmayı düşünüyorum ilerde nie acı çeksin ki

kızlar merhaba benimde iki oğlum var büyüğü 7 küçüğü 2,5 yaşında ben aslında ikisininde doğar doğmaz sünnet olmalarını istemiştim ama nasip olmadı en sonunda geçen sene operasyonu gerçekleştirdik... hatta daha önce yaptırmadığımıza çok pişman olduk çünkü küçük oğlum 1,5 yaşında idi ve operasyondan 1 saat sonra kalkıp normal hayatına döndü ama büyük oğlum 6 yaşındaydı ve herşeyin farkındaydı 3-4 gün ayağa kalkmadı tuvalete gitmesi bile çokk problem oldu ki büyük oğlum çok canı yanmadan mızmızlanan bi çocuk asla değildir...

benim nacizane tavsiyem mümkün olduğu kadar küçükken cerrahi işlemi gerçekleştirmeniz.. sünnet töreni yapmak isterseniz büyüdüğü zaman cemiyetini yaparsanız...

bu arada ben çocuklarım narkoz alsın istemediğim için özel bir hastanede lokal anestezi ile yaptırdım inanın korkulduğu kadar olmuyor... bütün paşaları öpüyorum hepinize kolay gelsin ben atlattım darısı sizin başınıza....:119::119::119:

Son düzenleme:

evet benim küçük kardeşimde ilkokula başladığında olmuştu ve çok canı yandı.iyileşmeside uzun zaman aldı.maşallah sen o devreyi atlattın.darısı bize.

bende aslında çok erken düşünüyordum ama oğlum biraz hastalandı falan kısmet olmadı.ama inş geçe bırakmayacam.

Bence küçükken yapılsın...anlayacağı yaşa geldiğinde de eğlencesi yapılır işte...

Ben çok sinir oluyorum oğlan sünnet oluyor acı çekiyor orda, milletde göbek atıyor...e çocuk acıdan anlamıyoki eğlencesini

çocuk ben ağlıyorum bunlar oynuyolar diye düşünecek.

Henüz evli bile değilim ama başlığa bayıldım, tebessüm ettim:)) Belirtmek istedim..

Çocuklarınızla eşinizle mutlu ömür dilerim herkese...Sevgiler ..

Henüz evli bile değilim ama başlığa bayıldım, tebessüm ettim:)) Belirtmek istedim..

Çocuklarınızla eşinizle mutlu ömür dilerim herkese...Sevgiler ..

teşekkür ederiz canım.dilerim senin önünede tam istyediğin gibi bir aday çıkar da hayırlısıyla güzel bir yuva kurarsın.

randevu alacaktım ama malesef hazirana kadar doluymuş doktorumuz.bizim trabzonda doğum ve çocuk bakımevi hastanesi var orda bir cerrah varmış çok güzel yapıyormuş bu işin ehliymiş.

ben gelecek hafta içerisinde yaptırmayı düşünüyorum şuan doktor ve nasıl yaptıtmalıyım onu araştırıyorum inş sağlıkla kolayca olur paşalarımız

ben gelecek hafta içerisinde yaptırmayı düşünüyorum şuan doktor ve nasıl yaptıtmalıyım onu araştırıyorum inş sağlıkla kolayca olur paşalarımız

inşallah canım.erken yaptırsak iyi olur.zaten bezin içinde iki -3 günde iyileşiyormuş.yalnız sürünmesini engellememiz lazım.iyileşene kadar dikkat etmek lazım.

yokmu oğlunu sünnet ettiren bize acuk bilgi verse ya.nasıl yaptırsak.yaptırdıktan sonra nelere dikkat edecez.kolay iyileşmesi için neler yapmalıyız falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…