• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğiniz özel hayatınızı bilirmi?

söylenmeli.. eğer bişeyi o söylerse 1 birim kızarım ama başkasından duyarsam bu 10 birim olur bu sefer bana söylememe sebebi olarak aklında başka birini düşündüğünü düşünürüm.
ayrıca bu özel hayat değildir ki bişiler saklamaktır. özel hayat dediğin kendine ayırdığın arkadaşlarına ayırdığın ailene ayırdığın vakit olur sevgilin açısından. ayrıca sevgilim herşeyimi bilir eğer bilirse aramız ters düşücekse demek ki birbirimize uygun değiliz demektir

haddini aşan biri varsa ben anlatırım başkasından duymasından daha iyidir
ama bazı ortamlarda insanların bekar sanmasından kaynaklanan saflıkları oluyor onları da anlatıp huzur kacırmak istemem tabi

çok sorun çıkacak, durduk yere huzurumuzu bozacak kadar büyük bir şey olunca söylemiyorum.
o değilde forumda zaman zaman geçen şu ''erkeğiniz'' kelimesinin çok itici olduğu düşüncesindeyima.s

arkadaşlar selamlar hepinize.
benim kafama çok takılan bir soru var.çünkü bu konuyu kendi erkek arkadaşımla her zaman tartışıyorum.
evliliklerde ve uzun süren ilişkilerde aslında pek te özel hayat denilen bir şey kalmıyor ama hani oluyor ya insanın başına bişiler geliyor.
mesela mutlaka ya işyerimizden,ya okuldan,ya komşu oğlundan,işte bulunduğumuz herhangi bir ortamdan tanıdık tanımadık birinden istenmeyen bir ilgi,herhangi bir teklif,ya da buna benzer şeyler gördüğünüzde erkeğiniz bilmek istermi illaki?
benim başıma çok ta böyle şeyler gelmiyor,zaten beni bilen sevgilimle bir biliyor,ama arada oluyor kendini bilmez biri,ya da beni tanımayan biri.
böyle olduğu zaman bir tarafım ne gerek var anlatmaya sen cvbı verdin işte diyor,bir tarafım da anlatmadığımı benimki bilse kesin sinirden küplere biner diyor.
ben mi yanlış bir düşünceye sahibim,yoksa benimki mi çok takıntılı biri?siz ya da sizin erkekleriniz ne düşünür bu konuda yazarsanız sevinirim,cvp larınız dan yararlanmak istiyorum.

kendine nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davranmak gerektiğine inanırım.böyle bir durumda düşünürdüm bu olay eşimin başına gelse ve benden gizlese ne hissederdim diye ona göre anlatırım yada anlatmam.ama ben her zaman herşeyimi eşime anlatırım,daha sonra kendi duyacağına ve tepkisi sert olacağına eşime anlatırım ki onun bana duyduğu güven eksilmesin,insanız,bugün kızar diye anlatmadığım şey yarın evliliğimin bitmesine sebep olur bilemem(bknz:bilimum eski Türk filmleri) bu yüzden mutlaka anlatırım.

Çok kızacağı birşey yapmış olsamda söylerim
kızsın sövsün bağırsın ama söylerim
saklı kalması doğru değil yarın öbürgün öğrense daha kötü olur hesap sorar
sıcağı sıcağına söylemek daha doğru geliyor bana

Ben anlatmıyorum canım bir iki defa paylastım ama bana acayıp baskı uyguladı kendimizi yıprattık bende söylemiyorum. Cünkü ben kendimden eminim benım kalbimde tek bi kişi var sadece o.. Hem onu üzmemek için hemde huzursuzluk olmasın die anlatmıyorum En dogrusuda bu zaten sevgilinize bugun biri bana teklifi etti deseniz hos karsılar mı?
Bana sevgilim dicekki bugun bi kız bana asıldı die gider o kızın sacını yolarım benımkinede yapmadıgımı bırakmam sucu yoksa bile:D cok sevıyorum napayımmmmmmm:)

eskiden herşeyimi bilirdi ama artık aslaaa..çünkü çok zeki bi sevgilim var malesef benim veya anlattığım kişinin başarılı kişilik analizlerini yapar.

kusura bakma ama başlık çok garip geldi..
özel hayatım zaten benim erkek arkadasım..yani soru garip..
konunun icerigine gelirsek; mesela bi keresinde eski erkek arkadasım msj atmıştı hemen aradım söyledim..yine eski erkek arkadaslarımdan bir tanesiyle aramızda 3 apt var,bilgisayarcida karşılaşmıştım boğun ve bana selam fln vermişti,eve gelir gelmez aradım anlattım..
bu tarz seylere çok önem veririm..baskasından duyması onu daha da sinirlendirir,baskası ona biri bin yapıp anlatır..bu yüzden o da bende bu tarz seyler basimiza geldigi an arar söyleriz..

Ondan hiçbişey saklamam saklayamamda açıkcasıı..
içimde tutsamda 2 dakkaa sonra gene aşkım böle böle oldu derimm..
herkes için bu nasıl bilmiyorum amaa sevgilim benim herşeimdirr ondan saklım olamaz onunda benden saklısı olamaz.. birbirimizin herşeini biliriz!

valla benim sevgilim nişanlım dostum bir insan olaraktan herşeyimi bilir o dda bana anlatır işinde ne olmuş ne bitmiş ..kim asılmış:)

bende anlatırım bızım özel hayatımız dıye bırsey yok hatta bız cevremızdekılerın ılıskılerını sorunlarını bıle biliyoruz.bız bırbırımızın en ıyı dostuyuz cunku ve yavaş yavaş sevgililiğe geçiyoruz.Ama o anlatırsa ne olur sanırım kıyamet kopar cunku ben akıl alamayacak kadar kıskanç birisiyim...

söylemee bazı şeyleri anlatmaya gerek olmayanları en azından çünkü abartıyolar hiç çekemem ben gereken cevabı vermişimdir zaten :umursamaz:

Kız arkadaşlarım ve kuzenlerim hatta ailemle olan çok özel mevzulara girmem...
Çünkü bu bana özel birşey, bilmesinden rahatsız olduğumdan değil ama bilmesinin birşey değiştirmeyeceğini düşündüğüm mevzuları, sırları söz verdiklerimi kendime saklarım...
Bunu bildiği için, bana herşeyi anlatmıyorsun ama olsun sen böylesin ben seni böyle kabullendim der...
Aşkım benim ya :asigim:

valla herkes beni onunla bildiği için kimse böle bişi demeye cesaret edemez edende benden cevabını alır ve sevgilimede sölerim o bana nasıl yalan sölemeden her yaptığını diyosa bende ona diyorum tabi öle asılma beğenme olaylarında bidaha o kişiyle aynı mekanlarda karşılaşma imkanım kalmıyo çünkü gidilememe yasağı geliyo ama varsın olsun o hayatımda olmadan önce zaten çok gezdim dolaşdım herseyden zevkimi aldım artık çokda fazla gerek duymuyorum

benim sevgilim böyle seyleri ona anlatmami kesinlikle istiyor. o türkiye'de bende yurtdisinda oldugum icin, üzülmesin diye anlatmamistim bi keresinde, agzimdan kacti bi süre sonra, baya bi tartistik bundan dolayi. ben gerek görmemistim, cünkü zaten adama cevabini vermistim, hic bi seviyesiz davranisi da olmadi bana karsi, cevabini aldi dahada rahatsiz etmedi. ama sevgilim özen göstermemekle sucladi beni olayi anlatmayisimdan dolayi. artik en ufak birseyi bile anlatiyorum. böyle sacmaliklardan sebep tartismak gereksiz.
acikcasi sevindim benim gibi düsünenlerin olduguna, bende bi anormallik var saniyordum :1rolleyes:

her şeyimi bilir,zaten özel hayatım benim sevgilim ki
üzülüceğini bilsem de söylüyorum çünkü başkasından öğrenmesi onu daha çok üzer.

Bende herseyi anatıyorum çünkü baska bi sekilde ögrenirse daha kötü olacak biliyrm.. Fakat 3yıllık ilikşimde sunu da ögrendim ki herseyi söylemek gerekmiyo bn attıgım adımı kuzenimle otrdk fln herseyi anlttıgımdan bazı seyleri kıskanclık haline getirebiliyo. O yüzden söylenlck seyleri söylrm herseyide anltmıyrm

eğer kendi başına halledececebileceğin bir durumsa, sevgilinize söyleyip onu hzuursuz etmenizin hiç gereği yok bencede.. ama karşınızdaki laf anlamıyor ve size rahatsızlık veriyorsa sevgiliniz duyduğunda neden şimdiye kdr söylemediğinizi problem haline getirebilir :hulya: yani bu duruma göre değişen bir durum, ama herşeyi bilip huzursuz olmasına gerek yokk, siz zaten gereğini yapıyorsunuz değil mi yerimseniben

Back