• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğiniz özel hayatınızı bilirmi?

_berrak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
60
0
86
Denizli
arkadaşlar selamlar hepinize.
benim kafama çok takılan bir soru var.çünkü bu konuyu kendi erkek arkadaşımla her zaman tartışıyorum.
evliliklerde ve uzun süren ilişkilerde aslında pek te özel hayat denilen bir şey kalmıyor ama hani oluyor ya insanın başına bişiler geliyor.
mesela mutlaka ya işyerimizden,ya okuldan,ya komşu oğlundan,işte bulunduğumuz herhangi bir ortamdan tanıdık tanımadık birinden istenmeyen bir ilgi,herhangi bir teklif,ya da buna benzer şeyler gördüğünüzde erkeğiniz bilmek istermi illaki?
benim başıma çok ta böyle şeyler gelmiyor,zaten beni bilen sevgilimle bir biliyor,ama arada oluyor kendini bilmez biri,ya da beni tanımayan biri.
böyle olduğu zaman bir tarafım ne gerek var anlatmaya sen cvbı verdin işte diyor,bir tarafım da anlatmadığımı benimki bilse kesin sinirden küplere biner diyor.
ben mi yanlış bir düşünceye sahibim,yoksa benimki mi çok takıntılı biri?siz ya da sizin erkekleriniz ne düşünür bu konuda yazarsanız sevinirim,cvp larınız dan yararlanmak istiyorum.

benım sevgılım herseyımı bılır benım ... hem dostum hem herseyım oldugundan.

kısısel bı tercıhıtr bu.

ben de sana başka bir şey sormak istiyorum
bu bahsettiğin şeye özel hayat denir mi?

benim başıma böyle bir şey gelmedi
herkesin başına geleceğini de düşünmüyorum
böyle densizler ara sıra çıkabilir elbette
bu iki taraf için de geçerli
eşimize ya sevgilimize her neyse artık asılanlar da çıkabilir
bunu özel hayatım diye adlandırması şeklinde bir şey olabilir mi
sorduğun şey kıskançlık da dolaylı yoldan bir soruyorsan
elbette bundan çok rahatsız olur
ve orada bulunmamdan hoşlanmaz
böyle bir şey başıma gelecek olursa ben söyler miyim
işi abartmadan haberi olması adına o kişinin davranışlarının
beni rahatsız ettiğini bildiririm
ama eğer kadın ya da erkek fırsat vermiyorsa
evli ya da birlikte olduğunu bilen birinin asılacağını düşünmüyorum

bilmeli mi beilmemelimi ben bile önemsemezken onun bilmesi pek önemli değil biledebilir aşkım bilmeyedebilir

Huzurunun bozulmasını istemiyorsan, anlatmana gerek yok.:olmaz:
Zira hiçbir erkeğin bundan hoşlanacağını sanmıyorum.şutarafagitti

Huzurunun bozulmasını istemiyorsan, anlatmana gerek yok.:olmaz:
Zira hiçbir erkeğin bundan hoşlanacağını sanmıyorum.şutarafagitti

Ben arkadasima katiliyorum.
Sevdigimden birseyi gizlemem ama böyle birseyide söyleme geregi duymam.
Hatta gecenlerde oldu böyle birsey.Üstelik o herife kizin basi bagli denilmesine ragmen, en yakin arkadasimdan beni ikna etmesini istemis:mymeka:
Simdi ben kalkip bunu sevdigime nasil anlatirim?
Bence cok gereksiz birsey.
Sevdiginize bir kiz asilsa, teklif etse, sevdiginiz insanda bunu sizi anlatsa sinir olmazmisiniz?
Bence anlatimasi yanlis.
Tabi eger size rahatsizlik derecesinde arayan,soran,önünüzü kesen varsa orda isler degisir tabi.

tşk ederim kızlar.söylemiyorum bende istemeden yaşadığım şeyleri.ama herşeyimi bilmek isteme gibi bir takıntısı olduğu için kimi zaman vijdan azabı çekiyordum.
hiç gerek yok dediğiniz gibi saolun

Özel hayatmı olurmuşş beee =)
Sevqilinle paylaşıyosun zate özelii =))

Sölemeyede qerek yok zaten böyle bir şeye fırsatta verilmemeli ..
Yeltenmeye kalkanın qözünen göz yaşartıcı sprey ehehhe =)):roflol:

Sen sen ol sevqılıyle arana özel hayat koymaa cızz olursun cızz =)
hihoyyyt

ben söylemıyorum
cok kıskanclık tez ayrılık getırıyor
söylemedıgım halde ayrıldık

bende özel hayat deyınce .. regl oldugumuz günler filan geldı aklıma ne yalan soliim şimdi..

hmm bılmıyorum biz flört donemınde bırbırımıze soylerdık..
ailesının benden haberı olmadıgı için kız gormeye filan gidip sonra aşkımı gondermeye filan calısırlardı.. bend ekızardım gıdıp gormussundur kesın gibilerine.. ben kızınca oda bana kızardı ..gormeye gitsem ruhun duymaz ama gitmedim ve sana soyluyorum derdi..
ee halıyle bizimkiler eşimi bılmıyorlardı bana gelcekleri biz hep reddetsekte ben soyluyordum sonra duyar sagdan soldan o daha kotu.. yada bizim reddettiklerimiz benı bi şekılde kötulemeye calısmalarıda daha fena olurdu..
sımdı bılıyor eşim benı suan rezil etmek derdınde olanlar ozamanlar benı almak için as ugrasmadılar... oyuzden suan çok rahatım.. iykide soylemısım diyorum

sevgilim herşeymi bilir olduğu anda direk haber veririm hem kıskanıo hoşuma gidio hm bnm çenem düşük sonra kaçırırm ağzımdan kötü olur:D

Asla söylemem söylemedimde:umursamaz:

bırakayım her şeyi deşifre etmiyeyimzemuszemus
birazda kendima ait özelim olu versin:1closedeyes:

ben de söylerim cünkü aynı ilçede yasıyoruz.ve cokda büyük bi yer ooldugu söylenemez.ben söylemesem bi baskasından duyuyo.ayrıca "bana söylemelisin cunku belkide o insan benim arkdsmdır ve biizm beraber oldugumuzu bilmiodur" diyo.mantıklı bnce.söylüorum.hem kıskanıo hem gıcık oluo ama kvga cıkartsa bu konular yüzünden ozaman söylemezdimkaydirigubbakcemile4

ben söyledim şimdide olsa söylerdim ama çok bela çıkaracak biriyse söylemezdim sanırım

'Kızarsın diye söylemedim'

Cümlesine deli olurum. Çok ta saçma bulurum...:olmaz:

Bir başkasının ilgisini neden saklayayım ki, kendimden şüphem mi var?
Söylerim tabii ki, bilsin.:1closedeyes:
Ben zaten gereken tavrı alırım, sevgilime de haber veririm durumdan. Saklamak doğru davranış değil bence.
:kahve:

ben bilmek isterim sevgilimde bilmek ister daha sonra bir gün durup dururken patlak verdiği zaman konu neden söylemedin bana tartışması oluyor...

biz birbirimizin herşeyini biliriz sevgilimle bundan da çok memnunum çünkü gizli kalan şeyler yüzünden hiç tartışmamız olmuyor zamanı gelince...

özelim denen bisey yok :olmaz: neden gizleyimki? kendimden süphemmi varda gizlicem?
eger ciddi bi iliski varsa özel hayat denen bisey olmaz zaten :1closedeyes:

ben söyledim herseyi, ayni sekilde sevgilimde opuyorumnanaktan
hicbiseyi gizleme gereginde bulunmadik
eskiden kimden hoslandigimi bile bilir sevgilim
hatta o kisileride tanir, simdi ben ona söylemeseydim bi baskasindan duysaydi bizim aramiz bozulcakti, gerci kimse bilmiyodu ama yinede
sevgilimde bana söyler herseyi.. gizlemeyiz biz
kiskancliklar asiri derecede oluyo tabikide :1rolleyes: ama söylenmedigi zaman firtinalar kopuyo :delphin:

herseyimizi paylasiriz askimla Şeniz :asigim:

Son düzenleme:
Back