Erkeğin küçük olduğu ilişki

cokmutsuzbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
32
-24
1
Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin

Aranızdaki yaş farkının bir önemi kalmamış bence artık. Büyük ihtimalle bitirir. Ben olsam öyle yapardım yani.
Ben eşimden 3 yaş büyüğüm. Yaşının daha büyük olduğunu söyleseydi de bitirirdim.
Görüşmeye devam etse bile yalanlarınızı görmezden gelen birine siz nasıl güveneceksiniz, yalanla başlamış ilişkiden ne hayır göreceksiniz?

Yaşı bu kadar takıntı haline getirmeyi de anlamıyorum. 32 ve 28 arasında ne fark var?
64 yaşındayken 60 yaşındayım deseniz ne fark edecek? 🙄

Buna ne düşünür nasıl tepki verir bilmiyorum hiç
Ya 'evde kalma korkusuyla bana sardı " diye düşünürse?
Ya o güne kadar neden bekledim diye sorun ederse
O kadar çok soru var ki kafamda:/
Bunlar nasıl düşünceler lütfen yapmayın ya,
siz böyle düşündükçe karşı tarafa da geçiyor bu duygular,
sonra her türlü kötü davranışı sözü mübah görüyorlar üzülüyorsunuz.
Bir anca önce dürüst ve samimi bir şekilde durumu açıklayın,
kabul eder etmez ona kalmış ama hoş değil yaptığınız ben karşı tarafın yerinde olsam devam etmezdim,
hem yalan söylediğiniz için hem de basit bir sayıyı kompleks haline getirmiş özgüvensiz biriyle olmak istemezdim açıkçası.
Bu arada belki kafanızda farklı bir ışık yakar mevcut durumunuzu aşmanıza yardımcı olur diye söylüyorum; eşim de benden 5 yaş küçük
kendisi benim 2. evliliğim ben onun ilk, rakamlardan, yaşanmışlıklardan, geçmişten azade gayet şeffaf ve çok güzel bir ilişkimiz var
en başından bu yana, yani siz düşünün ne kadar önemi olabilir böyle şeylerin ya hayatı bile isteye kendinize zor ve çıkmaz hale getiriyorsunuz ne gerek var.

Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
En başından dürüst olsaydınız keşke. Ayrıca 32 , genç bir yaş. Ben de kendimden küçük erkeklerden hoşlanmıyorum. 29 yaşındayım 30-34 yaş arası erkekler ilgimi çekiyor. Yaşınızı söyleyin bence bir daha da yalan söylemeyin. İlişkide dürüstlük çok önemli. Hiç evde kaldım , yaşım geçti yaşlandım psikolojisine girmeyin.

O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
32 ne ki .. Yalan söylemeniz abes , yalan vr, dolan var, mesfe var. Bu iş olmaz.

bu yalanı bir seferlik söylemiş olsanız bu da hoşlandığınız adama denk gelse anlardım. Ama siz resmen adet edinmişsiniz bunu kendiniz de söylüyorsunuz insanlara 4 yaş küçük söylüyorum diye yani her zaman her yerde söylediğiniz bir yalan haline gelmiş. Ben bunu kabul edilebilir bulmazdım eğer erkek arkadaşınızın yerinde olsaydım. Çünkü çok itici ve ürkütücü bir durum.

ayrıca kendinize de yalan söylüyorsunuz küçük gösteriyorum diye. Hayır küçük göstermiyorsunuz 32 yaşındasınız ve tam da 32 gösteriyorsunuz :KK24:

Yaşınız önemli değil ki. Önemli olan yalan söylemiş olmanız.
Ben olsam bu kadar basit bir mevzuda bile yalan söyleyen birine artık güvenmezdim.
Belki adam kendinden büyük biriyle düşünmüyordur ya da büyük olmasını tercih eder ama bu seçme hakkını kimsenin elinden alamazsınız.

Sanal aşk=yalan aşk. Çooook çocukça. Bu yaşta birine yakışmıyor.

Daha görüşmemiş ve iş ciddiye biniyor diyor. Ergen kafası bu. Yaşıtlarınız ilkokulda mı evlenmiş ki çocukları liseye gitsin?

Böyle yalap şalap evlenmenin sonu forumda pek çok başlıkta mevcut. Ayrıca toplum içinde bu duruma; kendini zola birine yamamak derler. Yalanla dolanla ve sanal aşkla olmaz bu iş. O sanki çok mu dürüst? Belki onda da var 40 yalan. Emin olamazsın. Belki o da yalancı.

Yaş kompleksi zamanla giden birşey.
Sizde de gidecektir merak etmeyin.

Yalan söylemeniz hiç hoş olmamış bence.
Keşke doğru ile başlasaydınız, bu noktada neresinden bakarsanız bakın yalancılık ile suçlanacaksınız.
İlişkinin gidişatında da hep bir yalancı durumunda kalacaksınız, eğer devam ederse.
Yüksek ihtimal bir yerde yalanınız (siz doğrusunu anlatmazsanız) patlayacak ve tepe taklak olacak.

Sanal aşk=yalan aşk. Çooook çocukça. Bu yaşta birine yakışmıyor.

Daha görüşmemiş ve iş ciddiye biniyor diyor. Ergen kafası bu. Yaşıtlarınız ilkokulda mı evlenmiş ki çocukları liseye gitsin?

Böyle yalap şalap evlenmenin sonu forumda pek çok başlıkta mevcut. Ayrıca toplum içinde bu duruma; kendini zola birine yamamak derler. Yalanla dolanla ve sanal aşkla olmaz bu iş. O sanki çok mu dürüst? Belki onda da var 40 yalan. Emin olamazsın. Belki o da yalancı.
Aynen öyle sanaldan kimseye güven olmuyor. O adam da yalan söylüyor olabilir kesinlikle. Birkaç hafta önce yakın zamanda yaşadım :)

Yani bu yalandan önce önce kendi kompleksinizi aşın. Yaşıtlarınızın çocuklarının liseye gitmesine ozeneceginize 18imde evlenmedim şükür mesleğim var hayatımı yaşadım diye sevinin. Düşünce yapınız komple yanlış. sanaldan görüştüğünüz 1 aylik bir insana bu kadar anlam yüklemeniz de normal değil. Asıl sorun olarak yalana gelirsek karşınızdaki insan hayata mantıklı bakan bir insansa yaş farkından önce yalan söyleyip onu kandırmaniza ve böyle kompleksleriniz olmasına takılıp görüşmeyi devam ettirmeyecektir. Adam yaş sorun dedigi halde itiraf etmemissiniz yahu. Burdan sonra nasıl söyleyeceksiniz bilemedim. Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen insana ben bir daha asla guvenmezdim

Nerelisiniz çok merak ettim.
Bir arkadaşım vardı Batmanlı o da sizin gibi kendini 5 yaş küçültmüstü bizim orda kadınlar kendi yaşını söylemez küçük hissettikleri için demişti 😂😂😂 şok olmuştum.
Şaka gibi
Benim bir tanıdık vardı benden 5 yaş büyüktü
Ben 25 yaşındaydım bir gün biriyle tanışırken kendini 24 olarak tanıttığını gördüm
Bu kadın benden 5 yaş büyüktü ne ara benden küçük oldu diye bir sorguladım
Sonra herkese 24 dediğini öğrendik 6 yaş geriye atmıştı
kendisini tanıyan arkadaşlar olarak baya gülmüştük bu duruma yani kulağa acımasız gelebilir ama dalga konusu oluyor
çünkü kişinin okul arkadaşları vs yaşını gayet iyi biliyor oluyor böylece küçük söylediği mutlaka ortaya çıkıyor bir yerde 🥲

İlk buluşmanızda yaşınızı söyleyin. İşler ilerler o zaman öğrenir sizde çok büyük bir yıkıma yol açar. Ayrıca 5 yaş nedir ki? Abartı bir fark değil. Önce ki kızdan hoşlanmadığı için belki de yaşı sorun etmiştir. Bende evlenmeden önce kendimden küçük bir erkekle evlenmem derdim hatta reddettiğim kişiler bile oldu. Gün sonunda kendimden küçük biriyle evlendim çünkü aşık oldum.

Back
X