- 21 Mart 2025
- 32
- -24
- 1
- Konu Sahibi cokmutsuzbiri
-
Bunlar nasıl düşünceler lütfen yapmayın ya,Buna ne düşünür nasıl tepki verir bilmiyorum hiç
Ya 'evde kalma korkusuyla bana sardı " diye düşünürse?
Ya o güne kadar neden bekledim diye sorun ederse
O kadar çok soru var ki kafamda:/
En başından dürüst olsaydınız keşke. Ayrıca 32 , genç bir yaş. Ben de kendimden küçük erkeklerden hoşlanmıyorum. 29 yaşındayım 30-34 yaş arası erkekler ilgimi çekiyor. Yaşınızı söyleyin bence bir daha da yalan söylemeyin. İlişkide dürüstlük çok önemli. Hiç evde kaldım , yaşım geçti yaşlandım psikolojisine girmeyin.Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin
32 ne ki .. Yalan söylemeniz abes , yalan vr, dolan var, mesfe var. Bu iş olmaz.Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin
bu yalanı bir seferlik söylemiş olsanız bu da hoşlandığınız adama denk gelse anlardım. Ama siz resmen adet edinmişsiniz bunu kendiniz de söylüyorsunuz insanlara 4 yaş küçük söylüyorum diye yani her zaman her yerde söylediğiniz bir yalan haline gelmiş. Ben bunu kabul edilebilir bulmazdım eğer erkek arkadaşınızın yerinde olsaydım. Çünkü çok itici ve ürkütücü bir durum.Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
O zaman bunu diyen birisi yaş konusuna takılır evetYa bana geçen sene bir kız bendne hoşlandı ama istemedim falan dedi
Sebebini sordum hoşuma gitmedi ve benden 3 yaş büyük dedi
Ben de 3ün 5in lafı mı olur dedim
Evet olur demişti
nE? Lise miÇok haklısınız ama ben geç kalmış hissediyorum her şeye 92 doğumluyum ve benim yaşıtlarımın çocukları liseye gidiyor....
Aynen öyle sanaldan kimseye güven olmuyor. O adam da yalan söylüyor olabilir kesinlikle. Birkaç hafta önce yakın zamanda yaşadım :)Sanal aşk=yalan aşk. Çooook çocukça. Bu yaşta birine yakışmıyor.
Daha görüşmemiş ve iş ciddiye biniyor diyor. Ergen kafası bu. Yaşıtlarınız ilkokulda mı evlenmiş ki çocukları liseye gitsin?
Böyle yalap şalap evlenmenin sonu forumda pek çok başlıkta mevcut. Ayrıca toplum içinde bu duruma; kendini zola birine yamamak derler. Yalanla dolanla ve sanal aşkla olmaz bu iş. O sanki çok mu dürüst? Belki onda da var 40 yalan. Emin olamazsın. Belki o da yalancı.
Benim bir tanıdık vardı benden 5 yaş büyüktüNerelisiniz çok merak ettim.
Bir arkadaşım vardı Batmanlı o da sizin gibi kendini 5 yaş küçültmüstü bizim orda kadınlar kendi yaşını söylemez küçük hissettikleri için demiştişok olmuştum.
Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?