ben nişanlıyım hatta 1 aydır evliyim nikahı yaptık ama düğünümüz yaza inş.nişanlım ailesiyle yaşıyor şu an.ben ayrı bir şehirde çalışıyorum ailemden ayrıyım.bekar evim var yani.evlenince eşimin yanına gidicem kayınvalidemle aynı şehirde yaşıycaz yani.benim ailem ayrı şehirde.ailelerimiz tanışıyor ve çok iyiler.aile dostuyuz zaten.ailem nişanlımı çoook sever onun ailesi de beni.maşallah hiç bir problemimiz olmadı şu ana kadar.hatta arkadaşlarım kayınvalidem ve kayınpederimin bana olan davranışlarını duydukça herkese anlatma nazar değer falan derler.o derece yani.benim tek sorunum aslında sorun değil de tereddütüm sanki ailem başka yerde diye mutlular gibi.ne billiim annem falan ilerde gelse kalsa sorun ederlermi ki?hani hep öyledir yaa.kızın tarafı gelsin kalsın istemezler yani uzun kalsın.zırt pırt annesine giden geline uyuz olunur ya??ben mi çok önyargılıyım bilmiyorum....cuma günü annem yanıma geldi anneler günü beraber olalım dedim.kayınvalidemi aradım anneler günü için napiim annem var geziyoruz falan dedim annemin burda olduğunu duydular.neyse bugün bir şey için kayınpederimi aramam gerekti aradım konuştuk hemen annen gitti mi orda mı hala dedi!belki kötü niyetli diil ama bozuldum çoook.zaten daha geleli 3 gün olmuş. yoooo burda dedim ama sesim bozuk çıktı yani.sonra oh iyi ne güzel yalnız değilsin yani selam söyle falan dedi ama ne biiiliim bana mı öyle geliyooo abartıyomuyum.??moralim bozuk tel görüşmesinden beri.ve annem böyle şeylerden çok etkilenir.ilerde öyle sorun olurmu kii??çok üzülürüm.ya da olmaması için ne yapmalıyım.baştan tavrımı nasıl koyucam.karışmamaları gerektiğini nasıl anlatıcam.eşim aslaaa sorun etmez ama ya onu etkilirlerse diye korkuyorum..siz yaşadınız mı böyle şeyler????