Merhaba güzel KK Kadınları
O kadar üzgün o kadar üzgünüm ki. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum.
2.evliligim. 1.sinde vajinismustum karı koca ilişkisi yaşamadık ve bitti geçti. Neden bu detayı verdim onu hiç bir zaman eş olarak göremedim. Boşanma üzüntüsü de yaşamadım. Kötüydü. Ayrılmak bahar gibi gelmişti.
Neyse sizi sıkmadan asıl konuya gireyim.
7 aydır ikinci eşimle evliyim. Çok mutluydum çok severek evlendim.
Ama tabi ki ara ara saçma sorunlarımız çıktı her defasında günü geçmeden sarılmaya bağlanan.
Ama 2 gündür geri dönüşü olmayan hisler içindeyim. Şöyle ki eşimin ilk evliliginden 12 yasinda kızı var bizimle yaşamıyor 15 günde bir geliyor. Avmye gittik birlikte ve eşimin 2 tane de yegeniyle. Çocukların benle arası iyi. Neyse tüm gün arkadaş gibi kızıyla evlenirim oynarım vs. Allah rızası için iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kimseyi gucendirmeyeyim. Hep iyi olayım kafasında yaşamaya çalışan biri . Koşu yarışı yapalım dedi çocuk. AVM içinde koştuk falan. Sonra bayılma numarası yaptı beni ziplamali çocuk oyun yerine getirtmek icin. O sıra baş örtüm kaydı vs. Hirkami çıkarttı üstümden. Tipim mipim kaydı anlayacağınız. Sonra oradan dönüşte yine koşu yarışı yapmak istedi. Yaptım eşim de videoya almak istedi bizi. Ben de yok çekme dedim. Tipim kayikken sevmiyorum öyle pek. Ama sadece güzellikle çekme dedim 1 kere hepsi bu.
Bu çocuklarin yanında senin cinsine sıçayım diye küfür etti bağırdı. Ben de ona tekken ne diyorsun dedim çocukların yanında ne bağırması ne küfrü. Sonra mutluluk haram dedi kızdı .
Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.
Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.
Sonra sarıldı bana kızım kal vs ağladı sen gidecek bir şey yapmadın. O gidecek sen değil dedi. Çok konuştu uğraştı ben de tamam madem o gitsin dedim. Eşim de bitti demekle bitmez sen hem gidiyorsun dedi. Bitti demek işte senin yaptığın hareketler. Yine kalacaktın tabi dedi. Sonra içerde öptü yanağımdan sarıl dedi sarilmadim .
Sonra çocuk burada kalıyor mahkeme süreçlerinde kullanmasinlar diye hiç bir şey olmamış gibi çocukların yanına çıktım yukarı onları hadi yatın demek için. Babası bana emanet etmişti yatır gel evde uyu dedi.
Çocuklara söyledim kendi evime inerken tam
Üstüne bir de bosanali 9 sene olmuş onlar. Bana eski eşinin ismiyle seslendi kayınvalidem... Ve bu 2.yapışı bunu.
Gerçekten ben ne yapayım şimdi ? Nankörlestirmiş miyim eş kişisini? Kendi ailem açık görüşlü ve açık insanlar eşimin ailesi tam zıt. Bu sebeple ailemi zar zor rıza etmistim.. ben demiştim derlerse? Babam yok annem başka bir kisiyle evli ve annem ilgisiz daha çok kocasıyla olmak istiyor. Yani dönünce baba evine dönme olayım yok kendi evimi tutup işime gitme secenegim var. Mesleğim var. Su an çalışmıyorum ama.
Zaman mı verilmeli ?? Yoksa gitmeli mi?