Erkan Soylu

evrimsoylem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
1
1
1
25
şubatta Erkan Soylu ya ameliyat oldum ve 7 ay gecti cok memnunum burnum karın derili ve daha tam oturmasına 2 yıl demisti ama ona ragmen muhtesem duruyor Erkan hocamı öneririm gercekten elleri sihirli

şubatta Erkan Soylu ya ameliyat oldum ve 7 ay gecti cok memnunum burnum karın derili ve daha tam oturmasına 2 yıl demisti ama ona ragmen muhtesem duruyor Erkan hocamı öneririm gercekten elleri sihirli
Hangi şehir, ücret alabilir miyim? damaged lemon @NildaBardotsiz de geliyorsunuz di mi?

Ben kendisine durumumla ilgili yazdım.Acele iş yapmayın sabırla iyileşmeyi bekleyin dedi. :/
Elleri sihirli midir bilmem ama gelecekte görüşeceğim isimler arasında.

Resimlerinize baktım.Siz nasıl bir burun istemiştiniz kendisinden?Natural diye tanımladığından mı yoksa kavisli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…