• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkan Soylu

evrimsoylem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
1
1
1
25
şubatta Erkan Soylu ya ameliyat oldum ve 7 ay gecti cok memnunum burnum karın derili ve daha tam oturmasına 2 yıl demisti ama ona ragmen muhtesem duruyor Erkan hocamı öneririm gercekten elleri sihirli

şubatta Erkan Soylu ya ameliyat oldum ve 7 ay gecti cok memnunum burnum karın derili ve daha tam oturmasına 2 yıl demisti ama ona ragmen muhtesem duruyor Erkan hocamı öneririm gercekten elleri sihirli
:confused: Hangi şehir, ücret alabilir miyim? :KK53: damaged lemon damaged lemon @NildaBardotsiz de geliyorsunuz di mi? :KK53:

Ben kendisine durumumla ilgili yazdım.Acele iş yapmayın sabırla iyileşmeyi bekleyin dedi. :/
Elleri sihirli midir bilmem ama gelecekte görüşeceğim isimler arasında.

Resimlerinize baktım.Siz nasıl bir burun istemiştiniz kendisinden?Natural diye tanımladığından mı yoksa kavisli mi?

Back