- 28 Mart 2019
- 4.007
- 4.043
-
- Konu Sahibi lacasadepapel
İhtiyacım yok teşekkür ederim zira konunun yarısından aşağısını okumadım zatenBir doktora görünseniz? Böyle bir konuya yazdığınız yorumlar pek normal değil maalesef.
Şu yasalarla o kocan olcak herif yine kaldırtır onu ne yazıkki…Gelmedi eve çünkü karar akşama doğru çıktı. Avukatım öğrendi hemen ama tebliğ edilmesi gerekiyor. Yarın veya pazartesi tebliğ edilir. Bu arada umarım yeniden uzaklaştırma çıkarırız.
Çekişmeli boşanma. Açtık davayı ama kim bilir ne zaman olur duruşma.Şu yasalarla o kocan olcak herif yine kaldırtır onu ne yazıkki…
Boşanma ne zaman
Peki bu süreçte evi terk etseniz sorun oluyor muÇekişmeli boşanma. Açtık davayı ama kim bilir ne zaman olur duruşma.
Angelina Jolie bile aynı dertten muzdarip oldu, hakimi şikayet etti. Üzüldüm yazacak fazla bir şey bulamadım, inşallah çocuklarınız çok yaralanmaz.Ben işleyişi bilen, araştıran, okuyan, her şeyi kitabına göre tapmaya çalışan ve güçlü bir sosyal çevre desteğine sahip bir kadınım. Ben çaresiz kalıyorsam hiç bilmeyen biri neler yaşar kim bilir! Bu kadınlar boşa öldürülmüyor
Konunun hepsini okumadiysanız neyin savunmasına geçiyorsunuz? Kadinin cocuklari gözü önünde boğazina bıcak dayamıs, şiddet uygulamiş adam ve bunlara ragmen uzaklastirmasi haksızca usulsüzce kaldırılmıs kafanız basmıyo heralde sizin? İstanbul sözleşmesini duydum hemen muhalefet görüşümü bildireyim derdine gelip yorum yapiyosunuz, yasadiginiz kafaya bak. Uzaklastirma karari bozulup kadini öldürse ne olacak, bu şekilde kac kadin gitti ? Biraz utanin gercekten ya biraz utanma duygunuz olsun, ota b*ka muhalefet görüş yazacam diye kendinizi bu duruma düsürmeyinİhtiyacım yok teşekkür ederim zira konunun yarısından aşağısını okumadım zaten
Merak ettiğim bi noktaya değindim sadece
Benim basıyor da sizin ki şüpheliKonunun hepsini okumadiysanız neyin savunmasına geçiyorsunuz? Kadinin cocuklari gözü önünde boğazina bıcak dayamıs, şiddet uygulamiş adam ve bunlara ragmen uzaklastirmasi haksızca usulsüzce kaldırılmıs kafanız basmıyo heralde sizin? İstanbul sözleşmesini duydum hemen muhalefet görüşümü bildireyim derdine gelip yorum yapiyosunuz, yasadiginiz kafaya bak. Uzaklastirma karari bozulup kadini öldürse ne olacak, bu şekilde kac kadin gitti ? Biraz utanin gercekten ya biraz utanma duygunuz olsun, ota b*ka muhalefet görüş yazacam diye kendinizi bu duruma düsürmeyin
Aynen mesajima verdiginiz cevaptan belli söyleyecek tek bir seyiniz yok. Mesela hakim neden böyle karar vermis uzaklastirmayi bozmuş sizce? Hadi zeka dolu yorumunuzu bekliyorum.Benim basıyor da sizin ki şüpheli
Ne dememi bekliyorsunuz? Sizin gibi uydurup uydurup konuşan insanlardan irite oluyorum.Aynen mesajima verdiginiz cevaptan belli söyleyecek tek bir seyiniz yok. Mesela hakim neden böyle karar vermis uzaklastirmayi bozmuş sizce? Hadi zeka dolu yorumunuzu bekliyorum.
Ya siz şaka mısınız, kadının konusu böyle bir maduriyet şiddet iceriyorken konuyu okumadim, yanliş düsündügünü söyledim demeye utanmiyor musunuz diyorum bende. Yazık gercekten çok yazık. Demek ki dogru demisim sözlesme kelimesini duydunuz sazan gibi atladiniz gerisini okumaya sizin icin gerek yok kadinin ne cektigide önemsiz tabi size göre.Söyledigimin arkasındayim kafanız basmıyor.Ne dememi bekliyorsunuz? Sizin gibi uydurup uydurup konuşan insanlardan irite oluyorum.
Hanımefendinin yanlış düşündüğünü düşündüğüm bi konuyu dile getirdim sadece. Devamını okumadım dediğim halde okumadığım kısım için bana kafan basmıyor diyen birini ciddiye alıp da cevap vermem
Sana attığım şey sözleşme değil 6284 sayılı KANUN.Dediğiniz gibi bunlarda elbette bir şey yok
Söylenen kadın mağdurum dediğinde araştırmadan sözlerinin doğru kabul edilmesi.
Ben cahilim ya bilmiyorum merak ettim bu sözleşmenin bir ve ikinci maddeleri nerede. Vardır heralde değil mi yani dediğim gibi cahil olduğum için anlamıyorum ben
Bildiğimi düşündüm ki yorum yaptım doğrusunu söyle de bilgilenelim madem
Çocukları bırakamam ama yanımda götürsem de geçici velayet verilmediği için henüz, çocukları kaçırmış sayılırım. Yine de bu konuyu tekrar avukatımla konuşacağım. Son çare olarak düşünebilirim. Teşekkür ederim yorumunuz içinPeki bu süreçte evi terk etseniz sorun oluyor mu
Evet, öyleymiş. Arayıp tarayıp buldum ve engelledim konunun içinde provokasyon yapmaya çalışan kişiyi. Teşekkür ederimlacasadepapel ,istemediginizi kisiyi konusan engelleye biliyorsunuz.
Yasadiklarinizi icin cok uzgunum . Iyilikde yaramiyormus karsinizdakine
Ülkede her kurumun işleyişinin çok ama çok kötü, uygulayıcıların da inanılmaz art niyetli olduğunu zaten çok uzun yıllardır biliyorum, biliyoruz. Buraya yazma sebebim hem isyanımı dile getirmek hem de insanların aslında ne olduğunu, kanun uygulayıcılar eliyle kötü evliliklere mecbur bırakıldığımızı görmelerini istemekti.Bunun nedeni hem ban sebebi hem belli başka platformlarda söylerseniz ceza sebebi… Sorunuzun cevabını aslında siz de biliyorsunuz :/
Ablam 7 sene boşanmaya uğraştı. Genç bir kadının hayatından 7 sene gitmesi ne demek? Hakim sürekli kararı bozdu. Karşı tarafın raporunu görmezden geldi, sağlıklı bir insan varmış gibi davrandı. Gel de hukuk sistemine inan bundan sonra