Eril adalet!

Haberlere çıkın ve bunu anlatın rica edeceğim. Feyza altuna anlatın. Onu avukat tütün haber de yapsın. Bu nedir yahu. Rezalet

Hiç utanmadan gelip konuma salça oldunuz ve burada tam olarak haklı ve mağdur olan beni eleştirme cüretinde bulunuyorsunuz. Evet, siz de dahil olmak üzere eril adaletin uşaklarına sözüm: Herkes için adalet masalıyla kadınları mağdur ediyorsunuz. Kadınsınız bir de öyle mi? Kadın düşmanlığınızın sebebini açıklayın bakalım da bilelim. Adalet madalet safsatasını uydurmayın. Adınızı yazıyorum bir kenara. Nasıl olsa bir gün bir konu açarsınız buraya. Mağdur olan sizin moralinizi ben daha da bozacağım. Konumu terk edip gidin ve bebeğinizle ilgilenin.

Ben kanunu noktasından virgülüne ezbere biliyorum. Saçma olduğunu ve adalete uygun olmadığını söyleyen sensin sen söyle bakalım neresinde yazıyormuş kadın beyanı esastır diye ?

bende sana belki doğrusunu bilmiyorum sen söyle diyorum te allam. Sanki bilmemezlikle suçladık.

Bunlar bizi de Avrupadaki gibi memelerini açan faşist feministlerden sanıyor herhalde.. sanki bizim çoluğumuz çocuğumuz yok Türkiye’deki kadınların istediği çok bir şey yok aslında yaşamak istiyorlar sadece. Onu bile pazarlık konusu edip çok görüyorlar. Boğazınıza bıçak dayanmış ama dişil adaleti savunan feministsiniz valla can tatlı. Yine biz hanımefendi için iyi dileklerde bulunalım Allah can korkusu yaşatmasın 6284 e ihtiyacı olmasın.

Cidden bak cidden o kadar boş konuşuyorsun ki. Muhakeme yeteneğin sıfır.

çocukların gözü önünde boğazına bıçak dayıyor
etrafı kırıp döktüğü anların video kaydı var
küfür ve tehditlerinin de kaydı var
ama verilen uzaklaştırma kararı ısrarla kaldırılıyor!
bu nasıl iş ?
ve iki seferdir kararı kaldıran hakimin aynı kişi olması nasıl bi tesadüf ?
boşanma oldu mu peki ? olmadıysa ne zaman olacak ?

C Cikolataparcacigi al bak etiketledim yorulma sen zaten okurken zorlanıyorsun :)

Sanırım ilk defa yorumsuz kaldığım bir konu , çok üzüldüm size. Şimdi geldi mi eve naptınız

Çevir kazı yanmasın.
Konumu terk edin lütfen. Burada bulunarak sulandırıyorsunuz! Gidin ve bebeğinizle ilgilenin.
Hala boş konuşuyorsun çünkü anlamıyorsun. Tekrar anlatıyorum sürekli yanlış değerlendirme ve tahminlerde bulunuyorsun. Her yoruma bi işine gelmedi, kaz yanmasın, uşak. Sürekli bi kulp takma peşindesin. Neyse ilgilenmiyorum kendimi biliyorum çünkü

Davayı açtım. Ağır işliyor süreç maalesef.

Adalet herkes içinse bu kadın kendine bıçak çeken adamı niye evden uzaklaştıramıyor? Kimse sizin tabirinizle "dişil adalet" istemiyor. Ortada bu kadar şiddete dair kanıt varken nasıl uzaklaştırma iptal edilebiliyor? Bencede gidin bebeğinizle ilgilenin demekki bu konulara ya kafanız basmıyor yada bir kadının mağdur olması bilerek hoşunuza gidiyor.

C Cikolataparcacigi al bak etiketledim yorulma sen zaten okurken zorlanıyorsun :)
Dediğiniz gibi bunlarda elbette bir şey yok
Söylenen kadın mağdurum dediğinde araştırmadan sözlerinin doğru kabul edilmesi.

Ben cahilim ya bilmiyorum merak ettim bu sözleşmenin bir ve ikinci maddeleri nerede. Vardır heralde değil mi yani dediğim gibi cahil olduğum için anlamıyorum ben

Yazdığımı anlayacak zekada bir üye var mi acaba burada merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…