Eril adalet!

Gelmedi eve çünkü karar akşama doğru çıktı. Avukatım öğrendi hemen ama tebliğ edilmesi gerekiyor. Yarın veya pazartesi tebliğ edilir. Bu arada umarım yeniden uzaklaştırma çıkarırız.
Şu yasalarla o kocan olcak herif yine kaldırtır onu ne yazıkki…
Boşanma ne zaman

Ben işleyişi bilen, araştıran, okuyan, her şeyi kitabına göre tapmaya çalışan ve güçlü bir sosyal çevre desteğine sahip bir kadınım. Ben çaresiz kalıyorsam hiç bilmeyen biri neler yaşar kim bilir! Bu kadınlar boşa öldürülmüyor😔
Angelina Jolie bile aynı dertten muzdarip oldu, hakimi şikayet etti. Üzüldüm yazacak fazla bir şey bulamadım, inşallah çocuklarınız çok yaralanmaz.

İhtiyacım yok teşekkür ederim zira konunun yarısından aşağısını okumadım zaten
Merak ettiğim bi noktaya değindim sadece
Konunun hepsini okumadiysanız neyin savunmasına geçiyorsunuz? Kadinin cocuklari gözü önünde boğazina bıcak dayamıs, şiddet uygulamiş adam ve bunlara ragmen uzaklastirmasi haksızca usulsüzce kaldırılmıs kafanız basmıyo heralde sizin? İstanbul sözleşmesini duydum hemen muhalefet görüşümü bildireyim derdine gelip yorum yapiyosunuz, yasadiginiz kafaya bak. Uzaklastirma karari bozulup kadini öldürse ne olacak, bu şekilde kac kadin gitti ? Biraz utanin gercekten ya biraz utanma duygunuz olsun, ota b*ka muhalefet görüş yazacam diye kendinizi bu duruma düsürmeyin

Konunun hepsini okumadiysanız neyin savunmasına geçiyorsunuz? Kadinin cocuklari gözü önünde boğazina bıcak dayamıs, şiddet uygulamiş adam ve bunlara ragmen uzaklastirmasi haksızca usulsüzce kaldırılmıs kafanız basmıyo heralde sizin? İstanbul sözleşmesini duydum hemen muhalefet görüşümü bildireyim derdine gelip yorum yapiyosunuz, yasadiginiz kafaya bak. Uzaklastirma karari bozulup kadini öldürse ne olacak, bu şekilde kac kadin gitti ? Biraz utanin gercekten ya biraz utanma duygunuz olsun, ota b*ka muhalefet görüş yazacam diye kendinizi bu duruma düsürmeyin
Benim basıyor da sizin ki şüpheli 👍

Aynen mesajima verdiginiz cevaptan belli söyleyecek tek bir seyiniz yok. Mesela hakim neden böyle karar vermis uzaklastirmayi bozmuş sizce? Hadi zeka dolu yorumunuzu bekliyorum.
Ne dememi bekliyorsunuz? Sizin gibi uydurup uydurup konuşan insanlardan irite oluyorum.
Hanımefendinin yanlış düşündüğünü düşündüğüm bi konuyu dile getirdim sadece. Devamını okumadım dediğim halde okumadığım kısım için bana kafan basmıyor diyen birini ciddiye alıp da cevap vermem

Ne dememi bekliyorsunuz? Sizin gibi uydurup uydurup konuşan insanlardan irite oluyorum.
Hanımefendinin yanlış düşündüğünü düşündüğüm bi konuyu dile getirdim sadece. Devamını okumadım dediğim halde okumadığım kısım için bana kafan basmıyor diyen birini ciddiye alıp da cevap vermem
Ya siz şaka mısınız, kadının konusu böyle bir maduriyet şiddet iceriyorken konuyu okumadim, yanliş düsündügünü söyledim demeye utanmiyor musunuz diyorum bende. Yazık gercekten çok yazık. Demek ki dogru demisim sözlesme kelimesini duydunuz sazan gibi atladiniz gerisini okumaya sizin icin gerek yok kadinin ne cektigide önemsiz tabi size göre.Söyledigimin arkasındayim kafanız basmıyor.

Dediğiniz gibi bunlarda elbette bir şey yok
Söylenen kadın mağdurum dediğinde araştırmadan sözlerinin doğru kabul edilmesi.

Ben cahilim ya bilmiyorum merak ettim bu sözleşmenin bir ve ikinci maddeleri nerede. Vardır heralde değil mi yani dediğim gibi cahil olduğum için anlamıyorum ben
Sana attığım şey sözleşme değil 6284 sayılı KANUN.
Google yazarak kanun metninin tamamına ulaşabilirsin var herhalde Google uygulaman.
Kanunda kadım mağdurum dediğinde sözlerimin doğru kabul edileceğine dair bir düzenleme yok.

Bildiğimi düşündüm ki yorum yaptım doğrusunu söyle de bilgilenelim madem

Olur da istismar edilirseniz gidip "bana dokundular" dediginizde bu olayı arastiriyorlar.
Bu kanun bu işe yarıyor.
Bu sapiklar savunmasinda ben yapmadim deyip geciyor
Sapığın beyani mi, kadinin beyanı mi daha gercekci?

Bu ulkede zaten kadini koruyan bisey yok. Bu kanunda korumuyor. Sokak ortasinda kac kadin öldürüldü yazin googlea, haberleri okuyun. Vefat eden cogu kadin oncesinde kocasindan sikayetci olmus, adam elini kolunu sallaya sallaya gezmeye devam etmis. Sizin sandiginiz gibi bisey olsa bu kadinlar öldürülür müydü?sirf kadin beyan verdi diye kocayi hapise atmis olmazlar miydi?

Bunun nedeni hem ban sebebi hem belli başka platformlarda söylerseniz ceza sebebi… Sorunuzun cevabını aslında siz de biliyorsunuz :/
Ablam 7 sene boşanmaya uğraştı. Genç bir kadının hayatından 7 sene gitmesi ne demek? Hakim sürekli kararı bozdu. Karşı tarafın raporunu görmezden geldi, sağlıklı bir insan varmış gibi davrandı. Gel de hukuk sistemine inan bundan sonra

Bunun nedeni hem ban sebebi hem belli başka platformlarda söylerseniz ceza sebebi… Sorunuzun cevabını aslında siz de biliyorsunuz :/
Ablam 7 sene boşanmaya uğraştı. Genç bir kadının hayatından 7 sene gitmesi ne demek? Hakim sürekli kararı bozdu. Karşı tarafın raporunu görmezden geldi, sağlıklı bir insan varmış gibi davrandı. Gel de hukuk sistemine inan bundan sonra
Ülkede her kurumun işleyişinin çok ama çok kötü, uygulayıcıların da inanılmaz art niyetli olduğunu zaten çok uzun yıllardır biliyorum, biliyoruz. Buraya yazma sebebim hem isyanımı dile getirmek hem de insanların aslında ne olduğunu, kanun uygulayıcılar eliyle kötü evliliklere mecbur bırakıldığımızı görmelerini istemekti.
Ablanıza da çok üzüldüm. Umarım şimdi mutlu bir hayatı vardır🙏

o kadar bağırma küfür , şiddet gırtlak kanseri olarak geri dönmüş ilahi adalet bırakmıyor insanın yakasını işte Rabbim her daim yanında olsun senin ve çoçuklarının çok üzüldüm durumuna kötüleride upuzak tutsun

X