- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
canım sırasıyla profilimi düzenle-kişisel bilgiler-çizelge yazan yere yapıştır...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sırasıyla profilimi düzenle-kişisel bilgiler-çizelge yazan yere yapıştır...
arkadaşlar cetveli nasıl yapıyorsunuz bilen biri varsa anlatabilirmisiniz
arkadaşlar cetveli nasıl yapıyorsunuz bilen biri varsa anlatabilirmisiniz
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresinden istedigin sekilde olusturduktan sonra en son sayfa da
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOECtTj/weight.png gibi bir link yaratıyor. bu linki profilini duzenle bolumunde cizelge kısmına kopyalayıp yapıstırıyorsun..
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresinden istedigin sekilde olusturduktan sonra en son sayfa da
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOECtTj/weight.png gibi bir link yaratıyor. bu linki profilini duzenle bolumunde cizelge kısmına kopyalayıp yapıstırıyorsun..
canım merhaba, bu link yardımcı olacaktır diye umuyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
wallahi bende acayip gaza geldim yanlız bişi sorucam ara öğün yapmasak kilo vermemizi azaltmaz yada engellemez dimi
tabi canım ne demekgüncellersen büyük bişey yapmış olursun canım çünkü laptopta ofis cdleri yok ben kopy yapamıyorum çok makbule geçer sehercim
tatlım haftasonları zaten 2 ana öğün oluyo.ama kahvaltı pek hoşuma gitmedi.bisküvi yerine peynir zeytin yiyebilirdin.zaten ekmek yemişsin.aralar gerekli canım.2kaşık yoğurt veya 1 bardak süt iç.seni tok tutar.bir de salatadaki mısır.mısır çok masum görünse de fazla karbonhidrat içerir.gerçi 1 kaşık kullanmışsın sorun yok.bunun dışında güzel...ben kahvaltımı geç yaptım malesef
saay 11,30 gibi
KAHVALTI
bir bardak su
1 dilim beyaz ekmek içine krem peynir
1 tane zeytin.
iki tane bisküvi ve bisküvinin arasına peynir
ve yine bir bardak su
ara öğün yapmadım
ÖĞLEN
marul salatası yaptım
4 yaprak marul
2 yemek kaşığı liğht yoğurt
1 tane dardanel ton ama yağsının döktüm
1 yemek kaşığı haşlanmış mısır
ve son olarak tat versin diye küçük sarmısak rendeledim ve kırmızı pul biber koydum
AKŞAM ise
çorba içerim ve bol su
menünü beğendim.sadece suyu artır tatlım.su çok önemli.pet şişelerle yanında taşı mutlaka içersin zaten.selam bayanlar..bende bugunku menümü hemen yazayım fırsat bulmuşken..
kahvaltı:1dilim çavdar ekm. 1 haş.yumurta,5zeytin,lor peyniri,bol limonlu tere
ara: bir elma 2ceviz içi
öğlen:8kaşık susuz pırasa yemeği,yogurt
ara:iki kaşık yoğurt yiyebildim
akşam:etli sebze yemeği,salata,yoğurt
4kupa bol limonlu yeşil çay içtim ama sadece 1lt su içebildim şimdiye kadar
yürüyüş yapamadım amakucagımda kızımla 8katı inip çıktım ve markete kadar yürüdük...
gece fırsat bulabılırsem yine uğrarım..geçmişi okuyamıyorum vaktim olmuyor sinir oluyorum..umarım gece okurum...iyi akşamlar herkese...
hoşgeldin canımmm.selam kızlar benimde dogum sonrası veremedgim kilolarım var ustume yapıstı kaldı. su an 82 kiloyum ve 60 a dusmek istiyorum... ne yapsam olmuyor .. eşim ise cogunuzun ki gibi basa bela... taktı da taktı kilo ver diye... kırıcı sözlerde söylüyor...ama artık bende rahatsız olmaya basladım .. 2yasında bir kızım var ve onun hızına yetişemiyorum.. eğil kalk zor geliyor... kilo vermenin vakti geldi de geciyor bileeeee
sena abla, hayırlı olsun yeni topiğin.. tecrübe ve bilgilerinden,adilane - çizgisi belli - seviyeli ve yardımsever paylaşım ve desteklerinden kimsenin mahrum kalmaması gerekirdi.. bundan sonra ben de elimden geldiğince burada ve doğum sonrası zayıflama topiğinde olmaya çalışacağım.. tabii oğluştan zamanım kaldıkça..
ben de kendimden bahsedeyim,
öncelikle kilo serüvenim, yıllar yılı 49-52 kg arasındaydım..evlendiğimde 52 kg idim.. ancak hem yemek düzenim hem de hareketliliğimin azalması nedeniyle çok kilo aldım.. 4 yıllık evliyken yanlış hatırlamıyorsam 66-67 kg iken hamile kaldım.. hamilelikte gestasyonel diabet(gebelik şekeri) çıktı,diyetisyen kontrolünde ağzıma tatlı koymadan diyet yaparak beslendim.. doğum çıkışım 8li hanelerdi, doğum sonrası biraz verdim ama bu kez süt olsun diye ve onca ay hiç tatlı vs yemedim diye kendimi bir saldım ve 78-79 kglara çıktım..
sonra biraz sağlıklı beslenme biraz da leslie sansone walk at home cdleri ile kilo verdim 64'e kadar indim..ancak metabolizmam özellikle son dönemde her gün 4-5 mil spor ve sağlıklı beslenmeden şaşmış olsa gerek ki reglim 12 gün gecikince acaba hamile miyim diye kendimi saldım.. sonrası da geldi tabii..bir de 1 haftadır annem bizde diye yine saldım çayıra,mevlam kayıra modumdayım,anne yemekleri ve ben,ateşle barut durumu..sporu da yapmıyorum.. ama bu gidişata bir dur demek lazım..
bunun dışında üni.de 4 yıl insan kaynakları okudum izmirde,ardından memlekette 2 yıl halkla ilişkiler yöneticiliği yaptım özel bir kolejde..sonrasında evlilik nedeniyle ist.a taşınıp 5 yıl ticari bankacılık portföy yönetmenliği yaptım mavisiyle meşhur adı lazım değil bankada.. hamilelik sonrası, akrabalarımdan kimsenin ist.da olmaması ve bakıcılara da güvenememem nedenleriyle ücretli ve ücretsiz izinlerimden sonra ihbar süremi çalışıp istifa ettim.. yani şimdi,oğluşa iyi bir anne olmak için elinden geleni yapan bir ev hanımıyım ve aldığım karardan çok memnunum.. ve oğluşumun her anına tanık olduğum her gün iyi ki de böyle bir karar almışım diyorum..
yazdıklarıma bakınca uzun olmuş,kusura bakmayın..
hep beraber yaza fit bir şekilde gireceğiz inşallah.. :13:
sevgiler..
tşk ederim cnm cvp verdiğin için ama aslında benşey için sormuştum yani 3 ana öğün yapsam hafif bi şekilde çalıştığım için ara öğün yapamıyorum ayrıca bir patronum var düşman başına manyağın teki ara öğün yaptığım zaman genelde elma oluyo sürekli oooooo sen böyle yersen zayıflamazsın daha çok kilo alırsın öyleki sürekli su içiyorum dieyemicen içmicen su içiyon kilo alıon dio gerizekalımal sinirlerimi bozuyo beden çok az bi şekilde yiyip kilo varmeyi amaçlıyorum ama napsam ne etsem acaba
bende bugünkü menümü yazayım...
sabah kalkınca 2 büyük ılık su içtim..
1 incir yedim..
kahvaltı
5 zeytin
2 kk peynir
1 küçük dilim kaşar peyniri
domates
taze soğan
ekmek - beyaz 1.5 dilim
ara 1 muz
akşam
1 kase k.mercimek çorbası
6 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
toplam 940 kalori
ama ben acıkacağımı hissediyorum kızlar akşam çayın yanında bişey yiyebilir miyim..
yada ne yemeliyim