Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım ara öğünler sadece seni tok tutup ana öğünlerde az yemeni sağlar.bence ana öğünleri çok yemeyeceksen sorun yok.

bide şey diolar ya ara öğünler olunca metobalizma hızlanır die acaba yanlış mı biliyorum az yemeyideniycem ana öğünlerde böylelikle ara öğün yemem ayrıca ne kadar fazla öğün yersem ben öle az şelerle yetinemiyorum yemessem hiç aramam yemek ama yemeye başlayınca duramıyorum

tebrik ederim çok güzel azmedip zayıflamıssınız 6 kiloyuda kısa zamanda verirsiniz diyetten sonrada en önemlisi kiloyu korumak malesef bende 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım şimdi 8yada 10 kilo vermek istiyorum ama bi türlü baslayamıyorum az önce koca bi yarım ekmek sucuklu kaşarlı yağlı tost yedim 2 bardak çayla çok pişmanlık duyuyorum yedikten sonra ama çok acıkmışım ama kararlı olmak ve ertelememek çok önemli ben şimdi hep erteliyorum boş veriyorum bu gidişle dahada kilo alıcam yarın baslıycam kararlıyım insallah yarında ertelemem

tatlım 3 ana öğün yiyin diyenler de var.dedimya dengeleyebiliyorsan az yerim diyosan 3 ana öğün yap.yeterki ben diyet yapamam diye bahanemiz olmasınnn..
cnm hoşgeldik hayırlı olsunn

hoşgelddiiiiiinnnnnn

canım yeni mekanın hayırlı olsun
yazını görünce çok sevindim biliyorum ki hep hayalin di başarı hikayeni yazmak.
seninle burada tanışmamız bir yıl civarı oldu.
sayende bende 15 kilo verdim
tabi bir kısmı geri geldi ama onuda vericem inşallah....
işten ayrıldığınıda burada okudum
nedeni bildiğim konu mu?
neyse hayırlısı canım

sütlü tatlı yiyebiliyormuyuz kızlar haftada 1 falan merak ettim...

birde yağsız haşlanmış makarna,bulgur,pirinç gibi şeyler azar azar tüketebilirmiyizz
.:44:..
canım cuma günü bildirim günümüz aynı zamanda kaçamak günümüz...cuma günü olmak ve yine ölçülü olmak kaydıyla istediqin şeyi yiyebilirsin...ama diqer günler yememelisin...
Sonunda bende ekledim:) kilo kaybı cetvelini bunun sabit kalması için ne yapıyorum arkadaşlar...

Birde akşam çorba+6 kaşık sebze yemeği+salata+biraz yoğurt.... yiyeceğiğm fazla mı sizce

6 akşık sebze fazla gibi ama önce kilona bakalım çizelge yaptınmı dikkat etmedim cnm eqer kilon 80in üstündeyse 6 kaşık sebze normal ama altındaysa daha az yemelisin..zaten yanında salata ve yoqurtta yiceksin fazlasıyla doyarsın
teşekkür ederim canım sen bunları hiç kafana takma bitanem burada hepimiz çok rahat kilo vericez...troite gelince aynı dert bendede var ama bak ne çok kilo vermişim deqilmi canım..demekki kendimize bahaneler bulmamız gerekiyor herşey beyinde bitiyor
canım seher yorumlamış menünü ve ona aynen katılıyorum bisküi olmamış ve beyaz ekmek hem seni acıktırır hemde kilo aldırır...
canım 8 kaşık bence çok fazla..biraz azaltalım olurmu
hoşgeldin canım okudunmu ilk sayfada yazdıklarımı? benim eşimde beni bu konuda çok kırdı ona en güzel cevabı kilo vererek verdim...şimdi sıra sende aynısını sen yapıcaksın
ayy ayyyyyy kimler gelmiş benim canım arkadaşlarım yavaş yavak toplanıyorlar çok mutlu oldum canım geldiqine...kıss sen istanbuldamıydın neresindenn?
wallahi bende acayip gaza geldim yanlız bişi sorucam ara öğün yapmasak kilo vermemizi azaltmaz yada engellemez dimi
canım metobolizmanın sürekli çalışması kilo vermemize destek olur...eqer ara öqün yapmazsak hem acıktıqımızda daha fazla yeriz hemde mideye bişey gitmeyince vücut savunmaya geçer ve ne yersen depolar canım...
canım eqer az yersen vücut kendi ihtiyacını karşılayamaz ve savunmaya geçer...ne yersen ye direk depolar...acıkmadan yemek çok önemli...ara öqünlerimizi yaparak açlıqımızı bastırıp ana öqünde daha az yemek yemiş oluyoruz..ve bu bize artı puan olarak dönüyor...
canım beyaz ekmek yemiyelim..yukarda arkadaşada yazdım beyaz ekmek hem seni acıktırır hemde kilo yapar...akşam çayın yanında bişey yemesen daha iyi ama illa canın bişey istiyorsa 3-5 tane fındık vs.. yiyebilirsin..
tamamen psikolojil canım...kendini bu şekilde şartlandırma...ara öqünleri ödül olarak gör..fındık ye süt iç vs...görüceksin herşey bu şekilde daha güzel yoluna girecek...

hoşgeldin ablacımmm...

iyi akşamlar kızlar canımcım sende burdasın bilen arkadaşlardan ricam banada
kilo çizelgesi yaparmısınız

kalori hesabı yaparak yiyorum vede 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum cnm bugünü 940 kaloriyle kapadım:119:

tamam canım beyaz ekmeği kesiyorum yarından itibaren tam buğday yada açvdar alırım

bugünü de kapadım akşam bişey yemeyeceğim artık..su ve çay içerim
...

cnm hoşgeldik hayırlı olsunn
ooo kimleri görüyorum efendimmm hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiiizzzz sefalar getirdinizzz
hoşgeldin canım hayellerimizi ertelemek kesinlikle yasakk

ayy ayyy benimm canım ablammm gelmişşşş ya ablacım çok özledim günlerdir msndede yoksun beni neden sensiz bırakıyorsun evet ablacım aynı konudan dolayı işi bıraktım aradılar gel diye gitmedim..alacaqım küçük bir bakiye var onu almaya gidicem bakalım nasıl geçicek...

tatlım 3 ana öğün yiyin diyenler de var.dedimya dengeleyebiliyorsan az yerim diyosan 3 ana öğün yap.yeterki ben diyet yapamam diye bahanemiz olmasınnn..

hoşgelddiiiiiinnnnnn

hoşgördük cnmmm

hoşgeldin ablacımmm

bak gene öpücüğüm yok ya döverim seni ama

canım bana
boyunu
istediğin kiloyu
şimdiki kilonu yaz
ben sana yapayım

canım kilo çizelgeleriyle sen ilgilenirmisim yani benim yardımcılarımdan biri olurmusun rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…