Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sorma ben de pudingli pasta yemiştim
neyse yarın güzel bir güne merhaba diyeceğiz inşallah
ben de yatıyorum kızlar hepinize Allah rahatlık versin

insallah kaçamaksız bi gün geçiririz yarın...iyi geceler kızlar

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnminsallah bizde franszı kadınlarından güzel ve zayıf olucazzz

Ne yedin ne yedin bende aksamdan sonra bisey yemeyim die planlamistim cok aciktim ama
2 kayisi kurusu we ceyrek yesil elma yedim

cnm puding yapmıştım ne zamandan beri çekmecede duruyodu gözüme hep takılırdı çekmeceyi açınca ama ben biraz çeşitlendirdim petübör yoktu kaselere birazcık puding koydum üzerine 2 tane cici bebe tekrar puding tekraz 2 cici bebe ve üzerine tekrar puding üstünüde süsledim damla çikolatası ve hindiztan cevizi ile uydurdum bişeyler çok güzel olmuş napıyım dayanamadım ama küçük bi kaseydi bişey olmazdır okadarcıktan diyette olmasam diğerlerinide yerdim ama tutuyorum kendimi asla yemiyorum bu bile iyi yani benim için

:)))) bebeim dikkat et genede ustelik gec saatte yeme biliyorum kendimizi tutamiyoruz ama, ben kendimi, bunu yiyorum ama werirken ne kadar iskence cekiyorum diyerek frenliyorum, oyle seyleri gormemeye calis, yada cok canin tatli cekerse meywa ye, leblebi at agzina, sut ic
ama yememeye calis onlari

Herkese iyi geceleeeer diliyorummm

Son düzenleme:
günaydın günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeee yarın cuma bugun tikkat etcezzz yaptığım kaçamaklarr bana dönüş yapıcak snaırım bu msj yazarken bile düştüm siteden ya offff ben kursa kaçar kızlarrrrr

Son düzenleme:
offf ya bu hafta hep kaçamaklı bir hafta oldu motivasyon sıfır şu an neden böyle oldu bilmiyorum ..halbukı bu haftada bir kılo vermeyi planlıyordum

gunaydiinnnn
aksam topigi son kapatanlar arasindaydim,sabah da kepengi kaldiranlardan oldum.neden gelen giden yok.uyudunuzmu tekrar yoksaaa.
uyanin,kalori yakin,kahvalti yapin..
ben nedense bugunu cuma zannediyodum.sabah kalkinca artik wc yi beklemedim bosuna tartildim.gecen hafta 71 dim.sonra 72 oldum hafta icinde ve cok uzulmustum.dun azmettim.bugune kadar 700 gr yakmisim.71.3 olmusum.yarina kadar 300 gr daha yakanbilirsem bu haftayi kilo almadan kapatmis olucam insallah.tabi aksi ihtimal de mumkun:18:.neyse olumsuz dusunmek istemiyorum.dun yaptigim callanetics ten sonra bugun yataktan dayak yemis gibi kalktim.kollarim bacaklarim tutulmus gibi agriyo ama zamanla alisirim insallah...

su anda eneji icecegi iciyorum cunku beni ishal yapiodu onceden.belki yine ayni etki gosterir diye umuyorum.yardimci olsun diye de kayisi cayi icmeyi dusunuyorum azsonra.
gece yatmadan evvel de ceviz,fistik yedim ,ve kayisi cayi ictim.sabah kizlara yumurtali ekmek kizarttim.1 kucuk dilimde ben yedim 1 kucuk dilim beyaz peynirle beraber.

güne 64,4 başlamak güzel. hafif bi kahvaltı ve sonrasında şekersiz filtre kahvem. bu haftayıda kilo vererek kapatıyor olmak daha güzel. 62 son durak :)

günaaaayyydddınnn kızlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.bu gün evdeyim ve orucum.bi süperge tuttum wc yi yıkadım oğlumun karnını doyurdum ve uyudu bebişimm...ben de burdayım.sahur yapmadım tabi :26: akşam da çorba yapıtım (filizcim dünki tarif bebeğim ) bi deköfte yapcam ızgara bana.eşimedekızartıp fırına vericem salça sosluuu tabi patatesli.ee tüm yaptıklarımı anlattım.
bu arada kızlar dün ayaklarımı üşütmüşüm ve karnım çokkkk kötü durumda.gece de uyuyamadım.birazsıck tutayım bari.

0ohh afiyet olsun.ne guzel yapmissin.ben de bugun patlican salatasi yapiim diyorum.cocuklar yemez ama onlara ne yapsam diye dusunuyorum.aklima bisey geldi.eger seviyosan kabakli mucver de yapabilirsin bi ara.ben kizartmamak icin coook azcik unla yapiyorum ve firinda kek gibi pisiriyorum.havuc falan da ekledigimde cok hafif ve lezzetli oluyor.benim kizlar bile seviyolar bu tarifi dusun yani.benim blogda olacakti tarifi.bolsebzeli hafif bir mucver tarifi.
bu arada ben daha hiic bir is yapmamisken sen evin isini bitirmissin masallah.orucmussun ALLAH kabul etsin tatlim.

ohh valla afiyet olsun.sana da afiyetolsun canım.mücveri ben de yaparım dediğin gibi ve çookkk severim.bi ara denerim artık.valla oğlum 6.30 da kalkınca işler bitti işte.

Allah kabul etsin yavrum oruç ağzınla bi dua ette hepimiz kurtulalım kilolarımızdan

slm kızlar bende az önce yaptım kahvaltımı off çok yedim midem şişti bu sabah oğlumla uğraşmaktan bu saatte kaldı yine kahvaltım oğlum kustu ortalık berbat oldu onu temizlemekle uğrastım sonra tekrar besledim kendimde az önce yedim....kaçamaksız bi gün dilerken ben yine aksam yaptığım pudingten yedim ama neyse baska yok bitti eşime var o yesin bidaha kaçamak yapmıycam 28 ocağa kadar çünkü o gün doğum günüm diyet yalan olurdur eşim pasta alırsa ki kesin alırdır her sene alır ay insallah bu sefer almaz diycem ama bu seferde kızıcamadamın psikolojisini bozucam yada benim kinin bozuk olduğunu düşünecek
sabah yedikleri:2dilim kepek ekmeği,peynir,4zeytin,1yumurta,2fincan şekersiz açık çay,1 kase puding
aksama hafif şeyler yiycem belki yine special k yerim yada ıspanak biraz yogurtla beraber....öğlen oldu artık öğle yine güme gitti aksam yemeğine kadar ne yiyeyim kızlar:26: bu arada ben dünde bugünde wcye çıkmadım nolucak bizim halimiz kızlar(((

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrr...

dün akşamki kaçamaktan sonra kilom biraz arttı...kabızlık yüzünden yaaa ne yapacağımı hakkaten şaşırdım artık...
ne yesem içimde kalıyo çok sinir bozucu..vede hemen kilom arttı....

o yüzden bu akşam sadece special k yicem

kız sendemi kaçamak yaptın bende yaptım hemide bu sabahta yaptım puding yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…