sorma ben de pudingli pasta yemiştim
neyse yarın güzel bir güne merhaba diyeceğiz inşallah
ben de yatıyorum kızlar hepinize Allah rahatlık versin
cnm hazır salata soslarından mümkün oldugunca kaçınmaya bak
onun yerine limon zeytinyağı ile yapmanı tavsiye ederim
nar ekşisi de şekeri dengelemede yararlı diye biliyorum çok kalorili değil biz kendimiz yaptığımızdan salatalarda kullanırız
fransız kadınları da az ama çeşitli yediklerinden kilo almazlar bi de azıcık alsalar hemen telafi ederlermiş mesela diyelim 3 kg almış farkına varmadan, hemen bir detoks çorbası, neleri kaçırmış gözden geçirip telafi ederlermiş
bir de herşeyden tadımlık yiyorlar doyumluk değil
çok çeşitli salata ve sebzeleri kullanıyorlarmış daha çok okumadım ama aklımda kalan bunlar
inşallah cnmteşekkür ederim cnminsallah bizde franszı kadınlarından güzel ve zayıf olucazzz
Ne yedin ne yedinbende aksamdan sonra bisey yemeyim die planlamistim cok aciktim ama
2 kayisi kurusu we ceyrek yesil elma yedim
cnm puding yapmıştım ne zamandan beri çekmecede duruyodu gözüme hep takılırdı çekmeceyi açınca ama ben biraz çeşitlendirdim petübör yoktu kaselere birazcık puding koydum üzerine 2 tane cici bebe tekrar puding tekraz 2 cici bebe ve üzerine tekrar puding üstünüde süsledim damla çikolatası ve hindiztan cevizi ile uydurdum bişeyler çok güzel olmuş napıyım dayanamadım ama küçük bi kaseydi bişey olmazdır okadarcıktan diyette olmasam diğerlerinide yerdim ama tutuyorum kendimi asla yemiyorum bu bile iyi yani benim için
evetttt "barkinim" olabilir mi???bu daaa ikinizeeee
ivittt canım ta kendisiiiii
güne 64,4 başlamak güzel. hafif bi kahvaltı ve sonrasında şekersiz filtre kahvem. bu haftayıda kilo vererek kapatıyor olmak daha güzel. 62 son durak :)
günaaaayyydddınnn kızlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.bu gün evdeyim ve orucum.bi süperge tuttum wc yi yıkadım oğlumun karnını doyurdum ve uyudu bebişimm...ben de burdayım.sahur yapmadım tabi :26: akşam da çorba yapıtım (filizcim dünki tarif bebeğim) bi deköfte yapcam ızgara bana.eşimedekızartıp fırına vericem salça sosluuu tabi patatesli.ee tüm yaptıklarımı anlattım.
bu arada kızlar dün ayaklarımı üşütmüşüm ve karnım çokkkk kötü durumda.gece de uyuyamadım.birazsıck tutayım bari.
0ohh afiyet olsun.ne guzel yapmissin.ben de bugun patlican salatasi yapiim diyorum.cocuklar yemez ama onlara ne yapsam diye dusunuyorum.aklima bisey geldi.eger seviyosan kabakli mucver de yapabilirsin bi ara.ben kizartmamak icin coook azcik unla yapiyorum ve firinda kek gibi pisiriyorum.havuc falan da ekledigimde cok hafif ve lezzetli oluyor.benim kizlar bile seviyolar bu tarifi dusun yani.benim blogda olacakti tarifi.bolsebzeli hafif bir mucver tarifi.
bu arada ben daha hiic bir is yapmamisken sen evin isini bitirmissin masallah.orucmussun ALLAH kabul etsin tatlim.
güne 64,4 başlamak güzel. hafif bi kahvaltı ve sonrasında şekersiz filtre kahvem. bu haftayıda kilo vererek kapatıyor olmak daha güzel. 62 son durak :)
günaaaayyydddınnn kızlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.bu gün evdeyim ve orucum.bi süperge tuttum wc yi yıkadım oğlumun karnını doyurdum ve uyudu bebişimm...ben de burdayım.sahur yapmadım tabi :26: akşam da çorba yapıtım (filizcim dünki tarif bebeğim) bi deköfte yapcam ızgara bana.eşimedekızartıp fırına vericem salça sosluuu tabi patatesli.ee tüm yaptıklarımı anlattım.
bu arada kızlar dün ayaklarımı üşütmüşüm ve karnım çokkkk kötü durumda.gece de uyuyamadım.birazsıck tutayım bari.
merhaba kızlarrrr...
dün akşamki kaçamaktan sonra kilom biraz arttı...kabızlık yüzünden yaaa ne yapacağımı hakkaten şaşırdım artık...
ne yesem içimde kalıyoçok sinir bozucu..vede hemen kilom arttı....
o yüzden bu akşam sadece special k yicem