Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Gunaydinlaaaarr hanimlaaar

Uyanmayan kaldi mi
Yarin buyuk guuun bakalimmmm nolacaaak

offf ya bu hafta hep kaçamaklı bir hafta oldu motivasyon sıfır şu an neden böyle oldu bilmiyorum ..halbukı bu haftada bir kılo vermeyi planlıyordum
Canim senin nedn boyle oldu ki listelerini takip ediyodum gayet duzenliydi:44:
Yogun stres moral bozuklugu falan mi yasiyorsun

Canim bence kesin wermissindir bu gidisle, bide spor yapiosun bu hafta duraklaman olsa bile ben senin hedefine ulasicana inaniyorummm

güne 64,4 başlamak güzel. hafif bi kahvaltı ve sonrasında şekersiz filtre kahvem. bu haftayıda kilo vererek kapatıyor olmak daha güzel. 62 son durak :)
hafif kahwaltidan kstin nedir cnm paylasir misin :))) sana zzaten diyecek soz yok bundna snraki kilonu wermek keyiftir senin icin :))
bugun boydan fotonu bekliyorum cnm cok merakliyimda buyuk degisimi gormek istiyorum

Hepimizin guzel gunleri olsun insAllah Allah kabul etsin tuttgun orucunu ins,,(nasil huzurlusundur ne guzel)b
ne guzel senin ew isi bitmis cnm benim bugun ew isine girismem lazim, elbise dolaplarini hep dokecem tek tek katlicam dizicem ouuff bi ton is
snra temizlik yapicam al sana spor sozde bugun ise gitmiyorum ama biz bayanlar bos mu durabiliriz hakkimiz war mi, ewin isi dururken

Allah kabul etsin yavrum oruç ağzınla bi dua ette hepimiz kurtulalım kilolarımızdan

ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapilioooo co k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem

Son düzenleme:
kız sendemi kaçamak yaptın bende yaptım hemide bu sabahta yaptım puding yedim

canım aslında dün fırın poşetinde sebze yapmıştım...porsiyonu biraz çok oldu..bide çorba yoğurt yedim çeşitte çok oldu
bana ceza gibi yaa kilom hemen arttı sanki tabak tabak pilav makarna yemişim gibi...
onları da yesem bu kadar şişkin uyanıcaktım motivem düşüyo böyle olunca bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
kız sendemi kaçamak yaptın bende yaptım hemide bu sabahta yaptım puding yedim

sen gene mi yedin o pudingten biz aksam o kadar dili kime doktuk hiiiii
sena ya diycem seni durrr gelsinde
Bugun kacamak olmasin diyoruz hanimefendi napiyor puding yiyor
Keske yemeseydin cnm ya, bari o son kaseyi yeme tmmm miiii

2dk mutfağa gittim yeşil çay yapmaya bi geldim oğlum laptopun 6 tane tusunu çıkarmış yaa nasıl yapmış o işi yaa zar zor taktım çok sinirlendim ellerine vurdum şimdi masum masum oturyo yüzünü yere kapatmış

sen gene mi yedin o pudingten biz aksam o kadar dili kime doktuk hiiiii
sena ya diycem seni durrr gelsinde
Bugun kacamak olmasin diyoruz hanimefendi napiyor puding yiyor
Keske yemeseydin cnm ya, bari o son kaseyi yeme tmmm miiii

:18::18::18::18: anammm korktum kız tamam tamam bida yemiycem aksama kadar hafif şeyler yiycem meyve yerim artık bide vazgeçilmezim nescafe içerim

ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapilioooo co k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem[/QUOTE]

hahahaahahaha çılgıınnn seni cuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8

Son düzenleme:
ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapilioooo co k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem

hahahaahahaha çılgıınnn seni cuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8 [/QUOTE]

kızzz ciddimisn 1haftada 2kilomu verdin bravo tebrikler spor yapıyomudun cnm sen:26:

Son düzenleme:
Allah kabul etsin yavrum oruç ağzınla bi dua ette hepimiz kurtulalım kilolarımızdan
sağol canımm ederim tabi etmemmiii...
sağol tatlım.valla en sinir olduğum şey elbise dolabı düzlemek.canım ben de bu gün işte değilim ama ben de duramıyorum işteeee.

bizim caps lock tuşu yok mesela oğlum sağolsunnn:)))) nasıl yaptığına ben de şaşırdım canım biz uğraşsak yapamayız valla.

kızzzzllaarrrrrrr yarın bildirim günü noluyo size hepiniz kaçamak yapmışsınızzz valla saçınızdan çekicem haaaa.
sena nerde acabaaaa????gelmedi daha hiç bööle yapmazdı.hastamı acaba???

diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

hahahaahahaha çılgıınnn seni cuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8

kızzz ciddimisn 1haftada 2kilomu verdin bravo tebrikler spor yapıyomudun cnm sen:26:[/QUOTE]

evet cnm 2 kilo verdim bakalım inşallah almam evet cnm sabahları 50 mekik 50 yanları çalıştırıyom 3000 adette ip atlıyorum

kızzz ciddimisn 1haftada 2kilomu verdin bravo tebrikler spor yapıyomudun cnm sen:26:

evet cnm 2 kilo verdim bakalım inşallah almam evet cnm sabahları 50 mekik 50 yanları çalıştırıyom 3000 adette ip atlıyorum[/QUOTE]

bravo tebrikler..kız 3000 ipi nasıl atlıyosun

evet cnm 2 kilo verdim bakalım inşallah almam evet cnm sabahları 50 mekik 50 yanları çalıştırıyom 3000 adette ip atlıyorum

bravo tebrikler..kız 3000 ipi nasıl atlıyosun [/QUOTE]

bayaa 1000 atlıyorum dinleniyorum 1000 daha atlıyorum gene dinleniyorum 1000 daha atlıyorum

Bilmiyorum ama üzerimde inanılmaz bir tembellik var akşam eve gidince yemeği yapana kadar kafamda bir sürü plan kuruyorum ama yemeği yedikten sonra hopp üstüme inanılmaz bir ağırlık çöküyor ev iişi bile yapamıyorum kendimi yenilemek için kremler bile aldım ama onları bile yapmıyorum hiç

kabızlık yaşayanlar; portakal ,yeşil salata, kıvırcık.... haftada 2 gün baklagil yenmeli....ayy basta kayısılı tarif verdi kaçıdım sabah aç karnına için diyodu.....bitki çaylar;sinameki bağırsakları çalıştırır ama daha sonra tembellik yapar ama belli bi süre içilmelidir onun yerine sebze meyve et ve spor yapılmalı yenmeli....elma elma elma bağırsakların çalışmasını arttırır......maydonuzun yapraklarını ayrın 1avuç ıspanağın saplarınıda ayırın 2avuç ve 2 tane havuç bunların suyunu sıkın enerji ve kuvvet verir 2 bardaktan fazla içilmemeli....bebek aspirini hergün içilmeli kolon kanserinden korur ailede varsa kesinlikle içilmeli.....kontrolsüz suları içmeyin markasını 3 ayda 1 değiştirin mesane kanserinden korur.....zeytin yağı sabahları hergün 1 çorba k. içilmeli....
kızlar doktor anlattı ben yazdım halel acele reklam çıktı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…