Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

selamlar yine bugünki menüm de son oki gündür ayni olan ondan yazmiyorum. bugün tartildim ve biraz vermisim insallah böyle devam eder.bi kac gündür isten cok gec ciktigim icin spor yapamiyorum ama yarin izinliyim yarin kesin yapacagim..
bi de leslie yapan arkadaslar bi sorum var. hic bi sonuc aldiniz mi ? incelme veya zayiflayan var mi?

unuttum yazmayi bi de son 2 gecedir yatmadan tarcinli süt ictim. geceleri bu ara nedense acikiyorum ondan

cnm ben ilk zamanlar leslie ile başladım ve kısa zamanda kilo veriyordum sonra sıkılmaya başladım başka videolar aramaya başladım o ara ne leslie yaptım ne bulduğum videoları kısaca sporu astık kilo almaya başladım
leslie gerçekten işe yarıyor düzenli yapıldıgında ben tekrar başladım aldıklarımı yeni yeni veriyorum işte...
ilk başta 500 adım, 1 mille başla sonra 2 mil
ben 3 ve 4 mil videolarını beğenmedim ama sevenler de var
5 mil videosunu seviyorum genelde 5 milin 2 mili+25 dk zumba yapıyorum 2 mil de 25 dk bi de işte kendimce hareketlerm var 1 saati buluyor ama hiç olmadı 2 mili yapıyorum yani günde en az 25dk sporum oluyor denemeni tavsiye ederim

tsk ederim canim cevap yazdigin icin bende bu hafta 2 kere yaptim ve baya terledim yaparken. calistigim icin ve bazen cok gec ciktigim icin her gün yapamiyorum. ben zayiflayana kadar leslie yapiyim diyorum insallah sonradan geri kilo almam birakinca :) peki iceldigini farkediyor musun canim ? ben bacaklarimdan ve karin bölgesinden incilmek istiyorum en cok

ben biraz ihmal etmiş olmama rağmen 2 cm basenden 5 cm kadar belden inceldim 3 ay içinde tabii arada al ver de oldu
bi de baseni çok çalıştırıyor leslie ama bende yavaş eriyor basen ki ben ekstra hareket de yapıyorum basen için
yanlardan az gitti ama kalça kısmı daha sıkı duruyor sert oldu baya, eskisi gibi sallanmıyor

sagol canim bilgiler icin. spor yapmayi hic sevmem ama leslie yaparken hic sIkIlmiyorum hatta zevkli oluyor.bakalim sonuc ne olacak. herkese iyi geceler

evet cnm öyle oldu bugün çok geç kalktım ondan kahvaltımıda iyi yaptım çok tok tuttu hep su içtim

evettt doğru kayısı zaten şekerli deniycem sağol cnm

evet canim ben de oyle yapiorum.havuc,patates,sogan,kirmizi biber,yesil kabak,domates,kirmizi mercimek hepsini tencere dograyip 1 kasik siviyag koyuyorum.biraz tuz ve yeterince su.haslaninca blendirda cekiyorum.limonlu super oluyo.favori corbammmm

ben bu çorbayı oğluma yapıyodum kırmızı biber hariç ben bile yiyemezdim oğlum hiç yemezdi zaten kız nasıl yiyon bunu

gözünaydın cnm.....anammm kız naptın sen

ayyyy bende bunları yesem kesinlikle 2,3 kilo alırım yaawwww olamzki ama

ben bu çorbayı oğluma yapıyodum kırmızı biber hariç ben bile yiyemezdim oğlum hiç yemezdi zaten kız nasıl yiyon bunu

aa gercektenmi?bu sekilde yaptigina eminmisin?herbir sebzeden birer tane koyuyorum ben.istersem bazen bir kasik salca da ekliyorum.cook lezzetli oluyo aslinda.benim kizlarim coook yemek secerler ama bu corbaya bayilirlar.bilemedim simdi:26: damak tadi farkli ooluyor demekki herkesin.

evet cnm ben çok sebze ve meyve sevmiyorum o yüzden fazla yiyemiyorum hele salata yeme alışkanlığım hiç yok hiç sevmiyorum eşimde zaten yemiyo salata bende yapmıyorum yaptığım zaman çöpe gidiyo yazık vallahi...sebzeyi sevmediğim için cnm ama ben daha koyu kıvamlı yapıyodum oğluma püre gibi fazla su koymuyodum çok koyuda değil ama

kızlar ben muhtesem yüzyılı izlerken diyetimi unuttum kaçamak yaptım:78: çok pişmanım şimdi

salata ve sebzeyi sevmemen senin alehine bi durum bu durumda.ben sebze yemeyi severim.salataya bayilirim.bi ara kozlenmis patlican salatasiyla yogurt yiyodum gunde 1 ogun ve cook ve hizli kilo kaybetmistim.baska bir forumdaydim o zamanlar kk da degildim ve forum kurucusu beni tebrik etmisti hatta.coban salata,karisik marullu ,otlu salatalar,baklagilli salatalar....belki de egeli olmamin etkisi var.malum egeliler ot yemeyi sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…