bravo tebrikler..kız 3000 ipi nasıl atlıyosun
ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapiliooooco k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem
Bilmiyorum ama üzerimde inanılmaz bir tembellik var akşam eve gidince yemeği yapana kadar kafamda bir sürü plan kuruyorum ama yemeği yedikten sonra hopp üstüme inanılmaz bir ağırlık çöküyor ev iişi bile yapamıyorum kendimi yenilemek için kremler bile aldım ama onları bile yapmıyorum hiç
[B]month canim show tv ye baktim sen soyleyinceadam bilgi vericem diye etrafina teror yagdiriyo saba sorular geliyo diyo ama onlara bile kiziyo.soru gelirse benim hizim kesiliyo,hah iste benn nerde kalmistim unutturdular diyooo.....
cok guldum gercekten.biraz gec actim sanirim ben kabizlikla ilgili olan yeri kacirdim:26:[/B]
bayaa1000 atlıyorum dinleniyorum 1000 daha atlıyorum gene dinleniyorum 1000 daha atlıyorum
hahahaahahaha çılgıınnn senicuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8
hahahaahahaha çılgıınnn senicuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8
ben 1000 tane bile atlayamam
ben 1000 tane bile atlayamam
atlarsın yavrum dene bak
zayıflama ilaçlarını konuşuyo ayda 1 buçuk kilo vermek gerekiyomuş kızlar sağlıklı bi şekilde..kiloyla boy arasında 5cm fark olmalıymış 185 boyu olan 80 kilo olmalıymış
cilgin milginim ama bildim demiDD hihiii tabi werirsin bebeim ole bi dikkat edion ki nerdeyse bise yemion bide ustune spor oohhh,
helal walla sana tebrik ediyorumm bebeim,
nisanlinin zil takip oynamasi lazm senin gibi bi sewgilisi war o gelicek diye kilo wermek icin nasi cabaliosun onun icin guzellesmek istiyosn helal ne diyimmm
canim bu moral bozukluklari hep zarar werior bize bende bi anlatmaya kalksam o kadar cok olumsuzluklarim war ki tabii ki kendime gore,
zaten hep o yuzden aldim bu kilolari, otokontrolumu kaybettim, kendimi taniyamaz oldum manewi olarak cok yiprandim herseyime yansidi
hayatta bu kadar kilo alicam aklima bile gelmezdi(( onceki resimlerimi bi eklesem hayr bu sen olamazsiniz dersiniz
ama artik dank etti sadece kendime etmissin toparlanmamin zamani gelmiste gecmis bile, artik su kilolari da ustumden atip kendime gelmek istiyorum,
burda guzel motive oluyorum insAllahda hep boyle dewam eder, cnm diyecegim o ki bi yerden basla 1 kilo bikac gram bile werebilmek insanin
moralini duzeltiyor o yuzden boslama kendini toparlan lutfen
cilgin milginim ama bildim demiDD hihiii tabi werirsin bebeim ole bi dikkat edion ki nerdeyse bise yemion bide ustune spor oohhh,
helal walla sana tebrik ediyorumm bebeim,
nisanlinin zil takip oynamasi lazm senin gibi bi sewgilisi war o gelicek diye kilo wermek icin nasi cabaliosun onun icin guzellesmek istiyosn helal ne diyimmm
aman sanki sen uğraşmıonsaol yavrum ya ama en çok şeye sewindim nişanlığımın içine giremiodum dün akşam denedim oldu söledim recoya giy resim çek inanamıyorum dio bende gelince görürsün dedim hahahha
bugün patronumun doğum gnü kutlama olacağını bildiğimden dün yediklerime dikkat ettim akşam yemeğini salatayla geçiştirdim sabah ise bi dilim kepek ekmek iki-üç zeytin iki dilim beyaz peynir bi kase yoğurt ve üç beş tane acı biber yedim bağırsak çalıştırdığndan. bugün öğlen ise koca bi tabak yeşil salata yedm. biraz önce bi bardak kola ve bi dilim pasta ile bi kaç tane kuru pasta yedim. boydan fotomu birazdan ekleyeceğm:)
ayda 1.5 kilodan fazla vermicekmişiz püüfffff herkes çatışıyo ya kırmızı ettende uzak durun mu demişti şaka gibi ya
tamam i$te benim hesap dogru o zaman.benim boy 170.hedef kilo 65.bi de gunde 1-2 tane metformine ilaci alirsaniz ayda kesinolarak 1-1.5 kilo verirsiniz diyo.diyabet ilaciymis ama kullanilmasinda bi zarar ykmus.
cnm senin kilon iyi 65 kilosun 55te çok zayıf olmazmı boyun kaç cnm