- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin nedn boyle oldu ki listelerini takip ediyodum gayet duzenliydi:44:offf ya bu hafta hep kaçamaklı bir hafta oldu motivasyon sıfır şu an neden böyle oldu bilmiyorum ..halbukı bu haftada bir kılo vermeyi planlıyordum
gunaydiinnnn
aksam topigi son kapatanlar arasindaydim,sabah da kepengi kaldiranlardan oldum.neden gelen giden yok.uyudunuzmu tekrar yoksaaa.
uyanin,kalori yakin,kahvalti yapin..
ben nedense bugunu cuma zannediyodum.sabah kalkinca artik wc yi beklemedim bosuna tartildim.gecen hafta 71 dim.sonra 72 oldum hafta icinde ve cok uzulmustum.dun azmettim.bugune kadar 700 gr yakmisim.71.3 olmusum.yarina kadar 300 gr daha yakanbilirsem bu haftayi kilo almadan kapatmis olucam insallah.tabi aksi ihtimal de mumkun:18:.neyse olumsuz dusunmek istemiyorum.dun yaptigim callanetics ten sonra bugun yataktan dayak yemis gibi kalktim.kollarim bacaklarim tutulmus gibi agriyo ama zamanla alisirim insallah...
hafif kahwaltidan kstin nedir cnm paylasir misin :))) sana zzaten diyecek soz yok bundna snraki kilonu wermek keyiftir senin icin :))güne 64,4 başlamak güzel. hafif bi kahvaltı ve sonrasında şekersiz filtre kahvem. bu haftayıda kilo vererek kapatıyor olmak daha güzel. 62 son durak :)
günaaaayyydddınnn kızlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.bu gün evdeyim ve orucum.bi süperge tuttum wc yi yıkadım oğlumun karnını doyurdum ve uyudu bebişimm...ben de burdayım.sahur yapmadım tabi :26: akşam da çorba yapıtım (filizcim dünki tarif bebeğim ) bi deköfte yapcam ızgara bana.eşimedekızartıp fırına vericem salça sosluuu tabi patatesli.ee tüm yaptıklarımı anlattım.
bu arada kızlar dün ayaklarımı üşütmüşüm ve karnım çokkkk kötü durumda.gece de uyuyamadım.birazsıck tutayım bari.
Allah kabul etsin yavrum oruç ağzınla bi dua ette hepimiz kurtulalım kilolarımızdan
kız sendemi kaçamak yaptın bende yaptım hemide bu sabahta yaptım puding yedim
kız sendemi kaçamak yaptın bende yaptım hemide bu sabahta yaptım puding yedim
sen gene mi yedin o pudingten biz aksam o kadar dili kime doktuk hiiiii
sena ya diycem seni durrr gelsinde
Bugun kacamak olmasin diyoruz hanimefendi napiyor puding yiyor
Keske yemeseydin cnm ya, bari o son kaseyi yeme tmmm miiii
:18::18::18::18: anammm korktum kız tamam tamam bida yemiycem aksama kadar hafif şeyler yiycem meyve yerim artık bide vazgeçilmezim nescafe içerim
kork tabi bidaha yemezsin artik hemde omur boyunca
ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapilioooo co k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem
sağol canımm ederim tabi etmemmiii...Allah kabul etsin yavrum oruç ağzınla bi dua ette hepimiz kurtulalım kilolarımızdan
sağol tatlım.valla en sinir olduğum şey elbise dolabı düzlemek.canım ben de bu gün işte değilim ama ben de duramıyorum işteeee.Gunaydinlaaaarr hanimlaaar
Uyanmayan kaldi mi
Yarin buyuk guuun bakalimmmm nolacaaak
Canim senin nedn boyle oldu ki listelerini takip ediyodum gayet duzenliydi:44:
Yogun stres moral bozuklugu falan mi yasiyorsun
Canim bence kesin wermissindir bu gidisle, bide spor yapiosun bu hafta duraklaman olsa bile ben senin hedefine ulasicana inaniyorummm
hafif kahwaltidan kstin nedir cnm paylasir misin :))) sana zzaten diyecek soz yok bundna snraki kilonu wermek keyiftir senin icin :))
bugun boydan fotonu bekliyorum cnm cok merakliyimda buyuk degisimi gormek istiyorum
Hepimizin guzel gunleri olsun insAllah Allah kabul etsin tuttgun orucunu ins,,(nasil huzurlusundur ne guzel)b
ne guzel senin ew isi bitmis cnm benim bugun ew isine girismem lazim, elbise dolaplarini hep dokecem tek tek katlicam dizicem ouuff bi ton is
snra temizlik yapicam al sana spor sozde bugun ise gitmiyorum ama biz bayanlar bos mu durabiliriz hakkimiz war mi, ewin isi dururken
ebis kiiiizzzz yarin bildirimler yapilioooo co k merak ediom snn kilonu bence 1.5-2 kilo werdin sn yarini buyuk merakla beklicem
2dk mutfağa gittim yeşil çay yapmaya bi geldim oğlum laptopun 6 tane tusunu çıkarmış yaa nasıl yapmış o işi yaa zar zor taktım çok sinirlendim ellerine vurdum şimdi masum masum oturyo yüzünü yere kapatmış
hahahaahahaha çılgıınnn seni cuma kilom 72.8 di bu sabah baktım 70.8
kızzz ciddimisn 1haftada 2kilomu verdin bravo tebrikler spor yapıyomudun cnm sen:26:
evet cnm 2 kilo verdim bakalım inşallah almam evet cnm sabahları 50 mekik 50 yanları çalıştırıyom 3000 adette ip atlıyorum
bravo tebrikler..kız 3000 ipi nasıl atlıyosun
bayaa 1000 atlıyorum dinleniyorum 1000 daha atlıyorum gene dinleniyorum 1000 daha atlıyorum