Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet canim ben de oyle yapiorum.havuc,patates,sogan,kirmizi biber,yesil kabak,domates,kirmizi mercimek hepsini tencere dograyip 1 kasik siviyag koyuyorum.biraz tuz ve yeterince su.haslaninca blendirda cekiyorum.limonlu super oluyo.favori corbammmm

iyi akşamlar kızlar dün kardeşim askerdnen geldi evde bir curcuna bir kalabalık giremedim fırsat bulupta, bugünde iş güç ancak girebildim. öncelikle ben niyeti sonlandırdım ve bugün resmen 6 aylık bir hamile göbeğiyle dolaşıyorum cumartesi gecesi nasıl bir şeytana uymaksa yarım tencere bulgur pilavı yedim akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında. pazar gecesi ise yine akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında 1 bütüm ekmekten 1 dilim az bir ekmek arası patates kızartması falan doldurdum içini yedim. pazartesi tartıldım tabi cuma günü 70.5 kiloymuş birbaktım 70.8. sadece 300 gram almışım. ohhh be dedim demekki az kilo verince çabukta alınmıyormuş artık şok diyetler yapıp hızlı kilo vermicem dedim. pazartesi günü normal yedim ama dün akşam yemeğinin dışında poğaça, börek, kurabiye, tatlı ne varsa hepsini sildim süpürdüm gece yarısına kadar ve hoooppp yatağaa. bugün ise sabah 2 küçük kurabiye ile kahvaltı yaptım. öğle yemeğinde 1 tabak bulgur pilavı ile 1 kase hoşaf içtim. saat 3e doğru acıkınca kebap söledim onu yedim arkdaşlar çiğkötfe söledi üstüne onu yedim. eve geldim akşam yemeğinden yedim şimdide muhallebi yiyorum. beni kim durdurcak bilmiyorum.

şeyy canımm biz h...badem diyoruz
cnm bilemiyorum ki mesela dogru bildigimiz yanlislar? yada hangi yiyecegi hangi ogunde tuketmek yanlis, kilo wermede hizli etkisi
olan yiyecekler gibi aklima gelenler bunlar, baska onerisi olan war mi arkadaslar:44:

canım menüleri yorumlarken bu bigileri veriyoruz...ve birde beskenme listemiz var...seherrrrrr arada güncellicektin quuuuu

18.01.2012 çarşamba
sabah: 08:00 2 dilim tam buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,2 kk ezine peyniri,yeşil çay.
ara: 11:00 1 gün kurusu 2 badem
öğle: 13:00 1 porsiyon 1 yumurtalı ıspanak,yoğurt
ara: 16:00 çilekli activia
akşam: 18:30 çabuk çorba mercimek çorbası
20:30 yeşil çay
21:00 ayvalı ıhlamur

3 lt su,50 mekik,3000 ip

keske 3-5 kisiyle paylassaymissin bu yediklerini.hepiniz doyarmissiniz.dur artik durrrrr.bu nasil istahtir boyle.bide utanmadan 300 gr almisim diyo. ben bui kacamak yapsam 2 kilo aliorm haksizlik ama bu fena halde sinir oldummm.yarina da menunu paylas bakicam ona gore
(insallah bu seni durdurur)

senaaaaaaaa burdayım geldim
sehercim ya nasıl motivasyon yapsak
ablacım hoşgeldinn neden canın sıkkın senin bakıyımm
canım gözünüz aydın gerçi senin sadece gözün deqil midende aymış

aferin cnm bihayli düzledi menülerin

ya annem mutfağın kapısını kilitlicek en sonunda. benimki psikolojik aslında tokum ama sanırım gözüm aç. yedikçe yiyesim geliyor mutlu oluyorum yedikçe bilemiyorum Allahımmm neden böyleyim. hevesim kaçtı buhafta böle devam eder pazartesi başlarım ancak haftanın ortasından birşeylere başlamak zor geliyor. kavitasyonu bıraktım 4 cm gitii yerine 6 cm geldi. anlamadım ben bundan bişey yarın spora gitmek bile istemiyorum yaa dün gece kuzenimin eşi anlattı aynı boydayız şuan benden 4 kilo fazlası var ama akupunktur ile 11 kilo vermiş ve çok uzun zaman olmuş halada almamış acaba akupunkturamı gitsem diyorum araştırmaya başladım şimdiden.

canım ben 2.5 ay akupunktura gittim....beyine tokluk sinyalleri gönderek kilo vermeni saqlıyor...dengeli beslenerek kilo vermeyi öqreten şeyler varken bu tür geçici yöntemler çok yanlış...hem parana yazık hemde meton bozuluyor..ve bıraktıqın an kilo alıyorsun....durmadan yemek yiyesin geliyorsa içtiqin suda problem var demektir..3 litreyi tamamlıyormusun cnm..

aman sena bir sürü nedeni varda
burda yazmak istemiyorum
işte biriside açım ya
o zaman hiç keyfim olmuyor
aslında aç değilim de midem genişlemiş heralde

aferin cnm bihayli düzledi menülerin [/QUOTE]

herhalde yani sen bu kadar emek verirken bizimiçin ben dikkat etmessem olmaz :)

Maasallah ebis senin menulerin cok az doyabiliyor musn cnm, sanirim cuma ya kadar normal sartlarda bayagi werirsin bu menuyle

iyi oldu sölediklerin teşekkürler cnm. ben 3 lt içmiyorum 2 lt ye yakın içiyorum hergün onu bile çok zorlanıyorum içerken su içme alışkanlığım yoktur malesef

:2:

fıstıkkkk bizede tarif uçur kopya çekekkk
tamam canımmm buldukça paylaşırım...

dur canım durrrrrrrrrrrrrrrr vallahi okudukç ben yoruldum

tatlım gözünüz aydın ALLAH kavuşturmuş :) bende nişanlımı bekliyorum 23 günümüz kaldı RABBİMİN izniyle darısı başımıza,walla senoşçok kızcak sana şimdi heee çok yemişin yazık verdiğin emeklere

Maasallah ebis senin menulerin cok az doyabiliyor musn cnm, sanirim cuma ya kadar normal sartlarda bayagi werirsin bu menuyle

canım bende bu şekilde her öqünde tek çeşit yiyerek kilo verdim...hem miden rahat oluyor hemde kafan (çünkü kilo veryosun)

sağol canım senide sevdiğine biran önce kavuştursun Rabbim. ahhh canımm ahhhh pazartesiden tezi yok baştan başlıyorum daha özen gösterip dikkat edicem işllahhhhhh sonunu getiririm.

canım bende bu şekilde her öqünde tek çeşit yiyerek kilo verdim...hem miden rahat oluyor hemde kafan (çünkü kilo veryosun)

Ben bugun mesela bir ogunde tawuk we ispanak yedim bunlari tek tek we ayri ogunlerde yemek daha iyi o zaman?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…