Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Maasallah ebis senin menulerin cok az doyabiliyor musn cnm, sanirim cuma ya kadar normal sartlarda bayagi werirsin bu menuyle

doyuyorum cnmaçlık pek hissetmiyorum hissettiğim an hemen su içiyorum yada çay filan walla kilo vermek için kararttım gözümü 20 gün sonra nişanlım geliyo askerden hiç bişi görmüyo gözüm

Ben bugun mesela bir ogunde tawuk we ispanak yedim bunlari tek tek we ayri ogunlerde yemek daha iyi o zaman?

aynen öyle canım...biz bir ara topikte bir araştırma yapmıştık..en çok kilo verenlerin her öqünde tek çeşit beslenenler olduqunu gördük...

sağol canım senide sevdiğine biran önce kavuştursun Rabbim. ahhh canımm ahhhh pazartesiden tezi yok baştan başlıyorum daha özen gösterip dikkat edicem işllahhhhhh sonunu getiririm.

amin amin :) pazartesi başlada eğer gene kaçamak yaparsan herkes saldırcak ona göre hazırlıklı ol

doyuyorum cnmaçlık pek hissetmiyorum hissettiğim an hemen su içiyorum yada çay filan walla kilo vermek için kararttım gözümü 20 gün sonra nişanlım geliyo askerden hiç bişi görmüyo gözüm

tabii canim sen asilmican da bu kilo werme isine ben mi asilicam demiiii

aynen öyle canım...biz bir ara topikte bir araştırma yapmıştık..en çok kilo verenlerin her öqünde tek çeşit beslenenler olduqunu gördük...

peki canim salatada buna dahil mi herhangi bi yemegin yaninda onu da mi tuketmeyelim, yada corbanin yaninda ?

tabii canim sen asilmican da bu kilo werme isine ben mi asilicam demiiii

peki canim salatada buna dahil mi herhangi bi yemegin yaninda onu da mi tuketmeyelim, yada corbanin yaninda ?

canım normal salataysa tüketebiliriz ama tavuklu yada ton balıklı bir salataysa tek başına yeterli..

razu ablacım biliyorsun benim 5 aylık bi bebeğim var ve hala çok şükür emziriyorum eşim bugün kızımız zayıfladı sanki dedi bende yok canım dedim tartildilar birlikte ve kızım gerçekten zayıflamış zayıfladığı gibi de 15 gündür kilo almamış eşim diyet yaptığım için diyo şu anda vicdan azabı çekiyorum lütfen akıl verr bana
sen emziren biri gibi beslenmiyorsun dedi eşim ne yapmalıyımm

tatlım bunu doktoruna danışsan çok daha iyi olucak..bizim beslenme listemizde saqlıklı besinler var....bebeqede faydalı şeyler...ama sen 1-2 günlük menümü bir kaqıda yazıp doktoruna göster...belki sana diyet yapma der...en saqlıklı bigiyi doktorun veririr canım...

kızlar gecen haftadan beri düzenli takip ediyorum topiği, okuyorum neler yazmışsınız diye... çok şey öğreniyorum kendimi frenlemek, toparlamak adına... ama dün yarım kalmıştı okumam, yarım saattir okuyorum bi yandan da diğer topiklerde yazılanlara cevap veriyorum msnde yazıyorum vs... ama bu topiği takip etmeyi bırakmadım hele şükür bitirdim eksikleri
bu callenatics mi ne onu merak ettim ama ben yavaş yavaş çalışamam sıkar hem o kadar zaman da aynı sporu yapamam, bnm zumbam var bi de leslie ile ztn 50dk oluyor ama yapanları tebrik ediyorum
çorba diyeti yapan arkadaşı okuyunca şaşırdım kaç gündür vücudum şaşsın diye bol sebzeli detoks çorbası gibi bişey yapcam hep kalıo anneme dedim yap dedi yarın yapcam inşallah
neyse aklıma bunlar geldi...
yani hergün olmadı boş oldugumda, eksik kalan sayfaları okuyorum yorum yapmasam da takipteyim sizi
hepinize iyi geceler
sevgiler...

canım sebzeleri fırınn poşetine atıp pişirebilirsin...ben çok seviyorum
onu da yapıyorum zaten canım.ben tam bir sebze meyve delisiyim.
ivittt canım ta kendisiiiii

senaaaaaaaa burdayım geldim
sehercim ya nasıl motivasyon yapsak
hımmm.bak ablacım yukarıya yazdım.ben yazdklarımı uygulucam gerçekten kilo vermeyi çoookk istiyorum.benim biraz da motivasyonum şeyden düşüyo:çevremde herkes kilonu hiç göstermiyosun diyo.ama ben gerçekten kilo vermek istiyorum.hadi gel yarışalım birlikte.biraz motivasyon olur bize.yarın oruç tutucam ablacım cuma ya da cumartesi tatil yapıcam (gün varsa cumartesi yoksa cuma).sonra 2 ya da 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da dediğim gibi çorba salata yoğurt sebze yemeği tavuk kırmızı et.abur cubur yoookkkkkk hamur işi yokkkkkk.(zorunlu hallerde ççookk az ve mutlaka telafisi yapılacak)bööle işte.ne dersin?
evet canim ben de oyle yapiorum.havuc,patates,sogan,kirmizi biber,yesil kabak,domates,kirmizi mercimek hepsini tencere dograyip 1 kasik siviyag koyuyorum.biraz tuz ve yeterince su.haslaninca blendirda cekiyorum.limonlu super oluyo.favori corbammmm
hımmmm ağzım sullandı
aaaa beni yemeyi unutmuşsun.olmaaaazzzz diyet moduna sokarsan kendini iştahın açılır.diyet moduna girme tatlıımmm.bak yoksa saçından tutcam durduruca seni heeeee
bence de kilitlesin yani.canım kavitasyon akapunktur falan hikaye sen bööle yersen inan hiç birişe yaramazz.ayrıca 300+300+300+300+300... nolur biliyomusunnnn OBEEEZZZZZ

canımm 5 aylık çok küçük daha.onun senin sütüne ihtiyacı var.bak ben 1 yaşından sonra başladım.ve 2 yaşına kadar emdi yavrum.yeni kestim.sen her zaman diyet yaparsın ama yavrun her zaman sütünü alamaz.bence doktoruna başvur ve bebişini emzir.ama bazı şeylere dikket edebilirsin.abur cubur ve hamur işleri gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…