Maasallah ebis senin menulerin cok az doyabiliyor musn cnm, sanirim cuma ya kadar normal sartlarda bayagi werirsin bu menuyle
Ben bugun mesela bir ogunde tawuk we ispanak yedim bunlari tek tek we ayri ogunlerde yemek daha iyi o zaman?
sağol canım senide sevdiğine biran önce kavuştursun Rabbim. ahhh canımm ahhhh pazartesiden tezi yok baştan başlıyorum daha özen gösterip dikkat edicem işllahhhhhh sonunu getiririm.
doyuyorum cnmaçlık pek hissetmiyorum hissettiğim an hemen su içiyorum yada çay filan walla kilo vermek için kararttım gözümü 20 gün sonra nişanlım geliyo askerden hiç bişi görmüyo gözüm
aynen öyle canım...biz bir ara topikte bir araştırma yapmıştık..en çok kilo verenlerin her öqünde tek çeşit beslenenler olduqunu gördük...
tabii canim sen asilmican da bu kilo werme isine ben mi asilicam demiiii
peki canim salatada buna dahil mi herhangi bi yemegin yaninda onu da mi tuketmeyelim, yada corbanin yaninda ?
iyi dedinyumurta kapıya dayandı öle başladık ama
canım normal salataysa tüketebiliriz ama tavuklu yada ton balıklı bir salataysa tek başına yeterli..
iyi dedinyumurta kapıya dayandı öle başladık ama
ahahahhhahahaonceden aklin nerelerdeydi bakiyim DD
ahahahhhahahaonceden aklin nerelerdeydi bakiyim DD
aman nasılsa adam yok burda die habire yedim yattım yedim yattım sonra bibaktım aman yarabbim 78 olmuşum çok tırstım hemen başladım işte :)
razu ablacım biliyorsun benim 5 aylık bi bebeğim var ve hala çok şükür emziriyorum eşim bugün kızımız zayıfladı sanki dedi bende yok canım dedim tartildilar birlikte ve kızım gerçekten zayıflamış zayıfladığı gibi de 15 gündür kilo almamış eşim diyet yaptığım için diyo şu anda vicdan azabı çekiyorum lütfen akıl verr bana
sen emziren biri gibi beslenmiyorsun dedi eşim ne yapmalıyımm
anladım ablacım teşekkür ederimmm
eşime götürsek mi acaba dedimm ama o benim diyete bağlıyoo
ya eksikleri anca tamamladımlily86
canım sen bu akşam okyucusun heralde :26: sohbete hiç katılmıyosun
onu da yapıyorum zaten canım.ben tam bir sebze meyve delisiyim.canım sebzeleri fırınn poşetine atıp pişirebilirsin...ben çok seviyorum
ivittt canım ta kendisiiiii
hımmm.bak ablacım yukarıya yazdım.ben yazdklarımı uygulucam gerçekten kilo vermeyi çoookk istiyorum.benim biraz da motivasyonum şeyden düşüyo:çevremde herkes kilonu hiç göstermiyosun diyo.ama ben gerçekten kilo vermek istiyorum.hadi gel yarışalım birlikte.biraz motivasyon olur bize.yarın oruç tutucam ablacım cuma ya da cumartesi tatil yapıcam (gün varsa cumartesi yoksa cuma).sonra 2 ya da 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da dediğim gibi çorba salata yoğurt sebze yemeği tavuk kırmızı et.abur cubur yoookkkkkk hamur işi yokkkkkk.(zorunlu hallerde ççookk az ve mutlaka telafisi yapılacak)bööle işte.ne dersin?senaaaaaaaa burdayım geldim
sehercim ya nasıl motivasyon yapsak
hımmmm ağzım sullandıevet canim ben de oyle yapiorum.havuc,patates,sogan,kirmizi biber,yesil kabak,domates,kirmizi mercimek hepsini tencere dograyip 1 kasik siviyag koyuyorum.biraz tuz ve yeterince su.haslaninca blendirda cekiyorum.limonlu super oluyo.favori corbammmm
aaaa beni yemeyi unutmuşsun.olmaaaazzzz diyet moduna sokarsan kendini iştahın açılır.diyet moduna girme tatlıımmm.bak yoksa saçından tutcam durduruca seni heeeeeiyi akşamlar kızlar dün kardeşim askerdnen geldi evde bir curcuna bir kalabalık giremedim fırsat bulupta, bugünde iş güç ancak girebildim. öncelikle ben niyeti sonlandırdım ve bugün resmen 6 aylık bir hamile göbeğiyle dolaşıyorumcumartesi gecesi nasıl bir şeytana uymaksa yarım tencere bulgur pilavı yedim akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında. pazar gecesi ise yine akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında 1 bütüm ekmekten 1 dilim az bir ekmek arası patates kızartması falan doldurdum içini yedim. pazartesi tartıldım tabi cuma günü 70.5 kiloymuş birbaktım 70.8. sadece 300 gram almışım. ohhh be dedim demekki az kilo verince çabukta alınmıyormuş artık şok diyetler yapıp hızlı kilo vermicem dedim. pazartesi günü normal yedim ama dün akşam yemeğinin dışında poğaça, börek, kurabiye, tatlı ne varsa hepsini sildim süpürdüm gece yarısına kadar ve hoooppp yatağaa. bugün ise sabah 2 küçük kurabiye ile kahvaltı yaptım. öğle yemeğinde 1 tabak bulgur pilavı ile 1 kase hoşaf içtim. saat 3e doğru acıkınca kebap söledim onu yedim arkdaşlar çiğkötfe söledi üstüne onu yedim. eve geldim akşam yemeğinden yedim şimdide muhallebi yiyorum. beni kim durdurcak bilmiyorum.
bence de kilitlesin yani.canım kavitasyon akapunktur falan hikaye sen bööle yersen inan hiç birişe yaramazz.ayrıca 300+300+300+300+300... nolur biliyomusunnnn OBEEEZZZZZya annem mutfağın kapısını kilitlicek en sonunda. benimki psikolojik aslında tokum ama sanırım gözüm aç. yedikçe yiyesim geliyor mutlu oluyorum yedikçe bilemiyorum Allahımmm neden böyleyim. hevesim kaçtı buhafta böle devam eder pazartesi başlarım ancak haftanın ortasından birşeylere başlamak zor geliyor. kavitasyonu bıraktım 4 cm gitii yerine 6 cm geldi. anlamadım ben bundan bişey yarın spora gitmek bile istemiyorum yaa dün gece kuzenimin eşi anlattı aynı boydayız şuan benden 4 kilo fazlası var ama akupunktur ile 11 kilo vermiş ve çok uzun zaman olmuş halada almamış acaba akupunkturamı gitsem diyorum araştırmaya başladım şimdiden.
razu ablacım biliyorsun benim 5 aylık bi bebeğim var ve hala çok şükür emziriyorum eşim bugün kızımız zayıfladı sanki dedi bende yok canım dedim tartildilar birlikte ve kızım gerçekten zayıflamış zayıfladığı gibi de 15 gündür kilo almamış eşim diyet yaptığım için diyo şu anda vicdan azabı çekiyorum lütfen akıl verr bana
sen emziren biri gibi beslenmiyorsun dedi eşim ne yapmalıyımm