iyi akşamlar kızlar dün kardeşim askerdnen geldi evde bir curcuna bir kalabalık giremedim fırsat bulupta, bugünde iş güç ancak girebildim. öncelikle ben niyeti sonlandırdım ve bugün resmen 6 aylık bir hamile göbeğiyle dolaşıyorum
cumartesi gecesi nasıl bir şeytana uymaksa yarım tencere bulgur pilavı yedim akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında. pazar gecesi ise yine akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında 1 bütüm ekmekten 1 dilim az bir ekmek arası patates kızartması falan doldurdum içini yedim. pazartesi tartıldım tabi cuma günü 70.5 kiloymuş birbaktım
70.8. sadece 300 gram almışım. ohhh be dedim demekki az kilo verince çabukta alınmıyormuş artık şok diyetler yapıp hızlı kilo vermicem dedim. pazartesi günü normal yedim ama dün akşam yemeğinin dışında poğaça, börek, kurabiye, tatlı ne varsa hepsini sildim süpürdüm gece yarısına kadar ve hoooppp yatağaa. bugün ise sabah 2 küçük kurabiye ile kahvaltı yaptım. öğle yemeğinde 1 tabak bulgur pilavı ile 1 kase hoşaf içtim. saat 3e doğru acıkınca kebap söledim onu yedim arkdaşlar çiğkötfe söledi üstüne onu yedim. eve geldim akşam yemeğinden yedim şimdide muhallebi yiyorum. beni kim durdurcak bilmiyorum.