Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tamam ablacım cumaya kadar daha dikkatli olurummm
:13::13::13:
evet canımm akşam biraz ağır oldu bugün sanki midemdende hissediyorum fazla doldu
sabah fazla çıkıcam.. hata ettim ama artık geçti

bu hataları yapıcazki doqruları öqrenebilelim...zaten midemiz bizi uyarıyor sende hissetmişsin zaten

senacim gec de olsa sozunu dinledim ve su anda sadece salata yiyorum.ekmegi cikardim menuden.salatanin icine bikac kasik yogurt ve biraz tavuk ekledim.zenginlestirilmis bir salata oldu ama idare eder.

senacim gec de olsa sozunu dinledim ve su anda sadece salata yiyorum.ekmegi cikardim menuden.salatanin icine bikac kasik yogurt ve biraz tavuk ekledim.zenginlestirilmis bir salata oldu ama idare eder.

canım benim en çok sevdiqim menülerden birisi salata çeşitleridir...özellikle bol tavuklu salatalar hem doyurucu hem hafif hem saqlıklı hemde çok güzel kilo verdirici özelliqe sahiptir...bence bu tür bir salata tam bir öqün yemeqi canım afiyet olsun

bende baktım çok yemişim 40 dk leslie yaptım...

iyi fikir verdiniz kızlar bende yarın akşam sadece salata yicem tavuklu...bakıyım bi netten güzel salatalara

yaz cnm sen yaz rahatla ben keyif aliyorum senin yazdiklarini okurken
is konusunda hayirlisi olsn cnm wardir bundada bir hayir
canim topige biraz hareketlilik gelse bisiler yapsak ama ne :26:

hımmm demek çacukluktan beri bööle.ben de tam tersi ne yesem ishal olurdum.ne zaman kilo aldım kabızlık başladı(canım demleme çayın içine limon atıyorum ancak ööle içiliyo zaten.ben de ballı yeşil çay hiç sevmedim midem bulandı.
günaydın arkadaşlarrr
akşamki misafirimiz yatıya kaldı..biraz önce uqurladık..kızlar bugün başım yine çok aqrıyor..bikaç gündür atlatamadım..stresten heralde..
geçmiş olsun canım benim.herşeyi kafana takıyosun ondan oluyo bu baş ağrıların.
tatlım kompostoları şekersiz ve tatlandırıcısız yapsana biraz fazla kaynat kayısı zaten şekerli.ben hiç şeker katmam ve çok tatlı olur
amaaaannnn tam bir facia kolay gelsin canım evin içinde inşaat çok zor.inş en kısa zamanda biter.

Eki Görüntüle 328871 Eki Görüntüle 328870

mavili olan ramazan ayındaki halim ve ben o aydan sonra yine kilo almaya devam ettim.

diğeri ise geçen haftaki halim yüzden ne kadar farkedilir bilmem ama...
valla hayran kaldım yaaa.bak motive oldum şimdi.yarın bi oruç tutayım da biraz midem dinlensin.sonra cuma tatil.sonra 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da senin beslenme tarzını uygulucam.tebrikler canım çok güzel olmuşsun.zaten güzelsin daha da güzelleşmişsin
offffffffffff çok canım sıkılıyor

ayyy ayyynnıııı ben yaaaa.canım bırakmakla olmuyo işte tekrar başlıcaz işte napalım ablacımmmm

seni seviyoruuummmmmm

yaz cnm sen yaz rahatla ben keyif aliyorum senin yazdiklarini okurken
is konusunda hayirlisi olsn cnm wardir bundada bir hayir
canim topige biraz hareketlilik gelse bisiler yapsak ama ne :26:

canım çok teşekkür ederimm
hareketlilik derken :44: ne gibi yani bir önerin varmı canım :26:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımcımmmm
bende seni çookkkk seviyorum seherimmmm
şimdi biri kıskanır heni benim öpücüqüm der

şimdi karar verdim kızlar çorba yapıcam sebzeli.hem sebze yemiş hem çorba içmiş olucam.hem de akşam ve evdeyken menülerim hafif olucak.tabi herzaman değil ama genelde ööle yapıcam.sonra salata yoğurt ve tavuk ve kırmızı et.evetttt.kızlar ben biraz kansızım ve vitamin eksiklerim de var.o yüzden sadece çorba içime sinmiyodu ama hiç düşünmedim aldığım sebzeleri çorba yapıcammm.

canım sebzeleri fırınn poşetine atıp pişirebilirsin...ben çok seviyorum

Avakadolu, mantarli hindiba salatasi(Escarole salatasi)
Salatalar aksam yemegimin en onemli parcasi...Gecenlerde marketten hindiba aldim Sanirim turkcesi hindiba(yada onun bir yakini) yarisini yesil mercimekli corbamda kullandim ve yarisinida salataya sakladim..Cok lezzetli bir salata oldu..Tabiki obur sebzelerin katkilariyla ...........
1 demet kivircik hindiba
2 tane avakado
1 su brd dugme mantar
8-10 tane minik domatez(cherry(kiraz) domatez)
2 sap yesil taze sogan
2 kasik aycicegi cekirdegi yada badem
3 yemek kasigi zeytinyagi, 2 kasik limon suyu,kekik,tuz
Yaginizi, limonu, kekigi ve tuzu kucuk bir kapta cirpin.
Hindibagi ve sogani ince ince kesin. Avakadonuzu dilimleyin ve mantarlari ekleyin sosunuzu uzerine dokup harmanlayin. Ustune cekirdeginizi serpin. Balik yada et yemeklerinin yaninda servis yapin...
Afiyet olsun..

----------------------------------------------------------------

MALZEMELER:

1 baş soğan,

2 hıyar,

4 sivri biber,

2 domates, maydanoz,

tuz,

limon,

zeytinyağı,

su
YAPILIŞI:

Soğan ince ince doğranıp tuzla ovulur.

• Yıkanıp süzüldükten sonra bir kenara bırakılır.

• Hıyarlar istenilen şekilde; biberler “halka halka”, domatesler de “yarım ay” şeklinde doğranarak tabağa dizilir.

• Üstüne soğanlar dökülür, karıştırılır.

• İnce kıyılmış maydanoz ile süslenir.

• Üzerine tuz, limon ve zeytinyağı karışımı dökülür.

-----------------------------------------------------------------

maş fasulyeli salata

100 gr. maş fasulyesi
100 gr. roka
tere
2 taze soğan
2 domates
bir avuç maydanoz
8-9 yaprak taze nane
2 yaprak kırmızı lahana
Tuz, karabiber, kimyon ve kekik
zeytinyağı, limon suyu ve/veya nar ekşisi
1.Fasulyeleri yumuşayana kadar pişirin (ben akşamdan suya koydum), iyice süzün.
2.Bütün yeşillikleri ince doğrayın. Hepsini karıştırıp; baharat, zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırın. Servisten önce 15 dakika dinlendirin.

--------------------------------------------------------------

iste size bikac salata tarifi.afiyet olsunnnn

canım çok teşekkür ederimm
hareketlilik derken :44: ne gibi yani bir önerin varmı canım :26:

cnm bilemiyorum ki mesela dogru bildigimiz yanlislar? yada hangi yiyecegi hangi ogunde tuketmek yanlis, kilo wermede hizli etkisi
olan yiyecekler gibi aklima gelenler bunlar, baska onerisi olan war mi arkadaslar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…