:13::13::13:tamam ablacım cumaya kadar daha dikkatli olurummm
evet canımm akşam biraz ağır oldu bugün sanki midemdende hissediyorum fazla doldu
sabah fazla çıkıcam..hata ettim ama artık geçti
ablacımm yedikten sonraaa 30dk spor yaptımmmmm
senacim gec de olsa sozunu dinledim ve su anda sadece salata yiyorum.ekmegi cikardim menuden.salatanin icine bikac kasik yogurt ve biraz tavuk ekledim.zenginlestirilmis bir salata oldu ama idare eder.
senacim gec de olsa sozunu dinledim ve su anda sadece salata yiyorum.ekmegi cikardim menuden.salatanin icine bikac kasik yogurt ve biraz tavuk ekledim.zenginlestirilmis bir salata oldu ama idare eder.
hmm bide 1 saat callanetics egzersizi yaptim
iyiakşamlar kızlarr
hepinizin yazdıklarını okudum herkes dolu dolu birgün yaşamış...bildiqiniz gibi bende iş görüşmesine gittim...tekstilde tecrübeli muhasebeci arıyorlarmış bulamazlarsa bnm cvmi öyle deqerlendireceklermiş...aynı seneryo ve aynı sahneler..defalarca açılıp kapanan ve sonu hep aynı olan tiyatro perdeleri gibi...neyse hayırlısı olsun Allahım en güzeli nasip etsin cümlemize...
bugün başım çok aqrıdı 2 gündür geçmiyor bi türlü..ilaç içtim başımı kütük gibi yaptı... bedenime aqır geldi tüm gün başım...hep uyuklayan bir halim vardı...şimdi daha iyiyim..inşallah bugünleri atlatıcam ve eski neşeli halime geri dönücem...burası bana çok iyi geliyor bir nevi terapiste gelmiş gibi oluyorum...yazdıkça psikolojim düzeliyor
bende baktım çok yemişim 40 dk leslie yaptım...
iyi fikir verdiniz kızlar bende yarın akşam sadece salata yicem tavuklu...bakıyım bi netten güzel salatalara
hımmm demek çacukluktan beri bööle.ben de tam tersi ne yesem ishal olurdum.ne zaman kilo aldım kabızlık başladıahh cnm hepsini denemedimmi sanıyosun denedim ama gene olmuyoyapımız böyle heralde ben çocukkende bebekkende hep kabızmışım ama yeşil çayı açık almadım bi kere bi kaynanamda içmiştim ama çok ağırdı oyüzden sallama aldım sade ve ballısı çok güzel ve hafif bide melisalımı yaseminli falan vardı onları denemedim daha...evet bağırsak tembelliği yapardır çünkü alışıyo vücut bu sefer toptan gider bağırsaklar bugün 3 buçuk litre su içtim yatana kadar 4lt bulacak gibi ve ayrıca 4.bardak yeşil çayımı içiyorum:126: 4 tane fazlamı acaba:26:
geçmiş olsun canım benim.herşeyi kafana takıyosun ondan oluyo bu baş ağrıların.günaydın arkadaşlarrr
akşamki misafirimiz yatıya kaldı..biraz önce uqurladık..kızlar bugün başım yine çok aqrıyor..bikaç gündür atlatamadım..stresten heralde..
tatlım kompostoları şekersiz ve tatlandırıcısız yapsana biraz fazla kaynat kayısı zaten şekerli.ben hiç şeker katmam ve çok tatlı olurtadli cnm okudum teşekkür ederim....ama ben hepsini denedim...günde 3 kez çıkamadım wcye ama 2ye bile razıyım...annem kayısı kompostosu yapardı çok güzel wcye çıkarıyo ama şekerli olduğu için içemem hazrlar zaten hiçbiişe yaramaz ve sevmiyorum kuru kayısı hoşafıda öyle çok seviyorum ama şekerli yapay tatlandırıcı hiç kullanmadım nerden alıcam onu bare bi deneyim hoşaf yapıyım....offf yaaa ne kötü biişey temel bağırsaklar....benim kardesimde zayıf ne yese wye gidiyo zaten az yiyo midesi küçük bide wcyede gidiyo keşke bende öyle olsaydım doktora falanmı gitsem acaba?????
amaaaannnn tam bir facia kolay gelsin canım evin içinde inşaat çok zor.inş en kısa zamanda biter.hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin.benimde arkadasim geldi.topik acik kalmis,evden ciktik dolastik ben gelinceye kadar pc kapanmis kendiliginden her zamanki gibi.
evde yapilacak o kadar cok is varki
.temizlikten bahsetmiyorum.insaat yapilacak.merdivenleri kirdirdim.yenilenecek.yukardaki banyom yenilendi ama merdivenim olmadigindan henuz kullanmlak nasip olmadi bile.
asagidaki banyom da yenilenecek merdivenlerden sonra.yerlerin parkeleri yenilenecek.siva boya fayans derken ....aksam ustalar geldi.onlar da baska bir is almislar.sizin isinizi hafta sonlari gelip yapabiliriz dediler.haftada 2 gun calismayla nasil bitecek bunca is bilmiyorum.moralim bozuldu.bir an once yapilsa derken aylarca surecek yine ......
Arkadaşlar merhba uzun zamandır siteyi takip edip yorum yapmayanlar arasındaydım. ama şimdi keyfim yerinde azmin sonucunu görüyorum aynada 2 ayda düzenli beslenerek 74 kilodan 65 kiloya düştüm boyum: 1,71 eskiden tontiş bir kızken şimdi gören arkdaşlarım bile şaşırıyor yüzümün tontişliği gitti ve yüzümün kemikli bir yapısı olduğunu gördüm :)) leğen kemiklerimin üstü yağ kaplıyken şimdi dokunabiliyorum onlara ve inanın muhteşem bir duygu bu :) sabır ve inanmayla bağlantılıymış kilo vermek bunu anladım
bi nevi çorba diyeti diyebiliriz yaptığım diyete. sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içip şekersiz çay bir dilim kepek ekmek ilk haftalarda zeytin hiç tüketmedim peynir reçel yeşillik (maydanoz roka dere marol ne olursa ) haftanın iki günü haşlanmış yumurta ve her öğün yoğurdu hiç eksiltmedim soframdan kahvaltıda dahil. yoğurt çok tüketilicne bende mide bulantısı yaptığndan içine maydanoz roka yada dere otu katıp yemeyi tercih ediyordum. ilk ara öğünüm genelde elma oluyordu. öğlen yemeklerinde ise bi kase çorba koca bi tabak salata be bi kase yoğurt tükettiğm. ikinci ara öğünde yarım paket eti form tükettim. limonlu çikolatalı farketmez ama her zaman yarım paket. bazı günler hiç yemedim. ,ikinci ara öğünü yoğurt yada bir meyveyle geçiştirdim. (kuru kayısı üzüm incir hiç tüketmedim çünkü günlük almam gereken şeker oranının üzerinde şeker tüketmeme sebep oluyorlardı. şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. çayı kahveyi şekersiz içer oldum) . akşam yemeklerinde ise ilk hafta çorba salata yoğurt tükettim. ama ikinci haftada haftanın iki günü makarna yedim diğer günler buharda haşlanmış sebze tükettim. ve 2 ay gibi bi sürede 65 kiloya düştüm. aynı zamanda vakit buldukça evde ip atladım. her akşam 1000 adım yürüdüm evde. günde 2 bardak yeşil çay içtim. ve gerçekten kiloverceğime bu sefer inandm salatadan sadece yeşil salatayı anlamayın. yağsız patlıcan salatası yaptm kereviz salatası kabak salatası tükettim. herşeyi yedim. şimdi ise son 3 kilo kaldı 62 olunca diyeti bırakıp formumu korumaya başlayacağım.
valla hayran kaldım yaaa.bak motive oldum şimdi.yarın bi oruç tutayım da biraz midem dinlensin.sonra cuma tatil.sonra 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da senin beslenme tarzını uygulucam.tebrikler canım çok güzel olmuşsun.zaten güzelsin daha da güzelleşmişsinEki Görüntüle 328871 Eki Görüntüle 328870
mavili olan ramazan ayındaki halim ve ben o aydan sonra yine kilo almaya devam ettim.
diğeri ise geçen haftaki halim yüzden ne kadar farkedilir bilmem ama...
offffffffffff çok canım sıkılıyor
ayyy ayyynnıııı ben yaaaa.canım bırakmakla olmuyo işte tekrar başlıcaz işte napalım ablacımmmmtam yazacaktım ki tel çaldı.
o mesajda öyle gitti
67 kg diyeti bırakmıştım.
69 başladımda bu hafta
ama hiç dikkat etmiyorum edemiyorum
canım herşeyi yemek istiyor
tabi bu arada 70 olmuşum
kendime çok kızıyorum
ama kararlıyım bu akşam müsli yedim
ve yarından itibaren tekrar başladım
hadi bakalım başarabilecekmiyim.
iyiakşamlar kızlarr
hepinizin yazdıklarını okudum herkes dolu dolu birgün yaşamış...bildiqiniz gibi bende iş görüşmesine gittim...tekstilde tecrübeli muhasebeci arıyorlarmış bulamazlarsa bnm cvmi öyle deqerlendireceklermiş...aynı seneryo ve aynı sahneler..defalarca açılıp kapanan ve sonu hep aynı olan tiyatro perdeleri gibi...neyse hayırlısı olsun Allahım en güzeli nasip etsin cümlemize...
bugün başım çok aqrıdı 2 gündür geçmiyor bi türlü..ilaç içtim başımı kütük gibi yaptı... bedenime aqır geldi tüm gün başım...hep uyuklayan bir halim vardı...şimdi daha iyiyim..inşallah bugünleri atlatıcam ve eski neşeli halime geri dönücem...burası bana çok iyi geliyor bir nevi terapiste gelmiş gibi oluyorum...yazdıkça psikolojim düzeliyor
yaz cnm sen yaz rahatla ben keyif aliyorum senin yazdiklarini okurken
is konusunda hayirlisi olsn cnm wardir bundada bir hayir
canim topige biraz hareketlilik gelse bisiler yapsak ama ne :26:
hımmm demek çacukluktan beri bööle.ben de tam tersi ne yesem ishal olurdum.ne zaman kilo aldım kabızlık başladı(canım demleme çayın içine limon atıyorum ancak ööle içiliyo zaten.ben de ballı yeşil çay hiç sevmedim midem bulandı.
geçmiş olsun canım benim.herşeyi kafana takıyosun ondan oluyo bu baş ağrıların.
tatlım kompostoları şekersiz ve tatlandırıcısız yapsana biraz fazla kaynat kayısı zaten şekerli.ben hiç şeker katmam ve çok tatlı olur
amaaaannnn tam bir facia kolay gelsin canım evin içinde inşaat çok zor.inş en kısa zamanda biter.
valla hayran kaldım yaaa.bak motive oldum şimdi.yarın bi oruç tutayım da biraz midem dinlensin.sonra cuma tatil.sonra 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da senin beslenme tarzını uygulucam.tebrikler canım çok güzel olmuşsun.zaten güzelsin daha da güzelleşmişsin
ayyy ayyynnıııı ben yaaaa.canım bırakmakla olmuyo işte tekrar başlıcaz işte napalım ablacımmmm
seni seviyoruuummmmmm
teşekkür ederim canımcımmmm
bende seni çookkkk seviyorum seherimmmm
şimdi biri kıskanır heni benim öpücüqüm der
şimdi karar verdim kızlar çorba yapıcam sebzeli.hem sebze yemiş hem çorba içmiş olucam.hem de akşam ve evdeyken menülerim hafif olucak.tabi herzaman değil ama genelde ööle yapıcam.sonra salata yoğurt ve tavuk ve kırmızı et.evetttt.kızlar ben biraz kansızım ve vitamin eksiklerim de var.o yüzden sadece çorba içime sinmiyodu ama hiç düşünmedim aldığım sebzeleri çorba yapıcammm.
evetttt "barkinim" olabilir mi???bu daaa ikinizeeee
canım çok teşekkür ederimm
hareketlilik derken :44: ne gibi yani bir önerin varmı canım :26: