Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugun ki yediklerim:

Kahwalti:
kahwalti oncesi 1 bardak ilik suyun icine iki kuru kayisi atmistim, kayisilari yedim suyu ictim
1 bardak sekersiz cay,
2 dilim cawdar ekmegine beyaz peynirle hazirlanmis yagsiz tost
1 ince kasar
1/2 salatalik
1/2 domates
1 kozlenmis biber

Ara:
kucuk dilim aywa we yesil elma

Oglen:
derisiz tawuk haslama+3 kasik ispanak yemegi

Ara:
1/2 nar

Aksam:
2 kepce brokoli corbasi+ 1 kofte+ 1 kase salata

2 lt su ictim 3'e tamamlarim, 2 bardak yesil cay icerim...

Bakalim cuma gunu tarti kaci gosterecek

Son düzenleme:

aa denedinmi cnm 1saat dayana bildin demek evet müzik çok itici ruh müziği gibi titreme normaldir cnm vücut kasların hiç çalışmadığın fazlasıyla çalışıyo ondan biraz dinlen uzan...bende bi deniyim yarın merak ettim

Son düzenleme:
sabah1 form caydan 1 saat sonra yarim dilim ekmek,3 zeytin
ogle3 sigara boregi,1 nescafe,bikac parca karnibahar tursusu
ara4 catal tavuk sote
aksambol salata ,1 dilim diyet ekmegi,yogurt yerim
bugun kahverengi pirinc,kahverengi makarna ve diyet ekmegi aldim.ise yaramasini umuyorum

evet denedim ve bitirdigimden beri de ayaga kalkmadim.dizlerimin titremesi gecmiyo.kalkip salata yapicam.bi de ayran yapip icicem.anca gecer.
bence o muzik daha cok eski turk filmlerinde nuri alco sahnelerindeki arkadan gelen muzige benziyo

neden canim nolduki?

tam yazacaktım ki tel çaldı.
o mesajda öyle gitti
67 kg diyeti bırakmıştım.
69 başladımda bu hafta
ama hiç dikkat etmiyorum edemiyorum
canım herşeyi yemek istiyor
tabi bu arada 70 olmuşum
kendime çok kızıyorum
ama kararlıyım bu akşam müsli yedim
ve yarından itibaren tekrar başladım
hadi bakalım başarabilecekmiyim.

vallahi iyi yapmışsın filizcim 1 saat alışırsın bi kaç güne..hareeketler çok zor sanırım değil mi??
ben arıyorum bakalım bulucam inşallah...

bugüünkü yediklerim..

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-omlet(kırmızı,yeşib biber,kuru soğan ve maydanozlu )
-domates-salatalık
-1 dl kaşar
-1 kk peynir
-3 zeytin

ara:
-1 kuru kayısı
-1 ceviz

öğle:
-1 kase special k

ara:
yarım portakal

akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-fırında poşetnde sebze(patlıcan-kabak-patates-karnıbahar-sarımsak-arpacık soğan)
-sarımsaklı yoğurt

2 lt su içtim...

evet denedim ve bitirdigimden beri de ayaga kalkmadim.dizlerimin titremesi gecmiyo.kalkip salata yapicam.bi de ayran yapip icicem.anca gecer.
bence o muzik daha cok eski turk filmlerinde nuri alco sahnelerindeki arkadan gelen muzige benziyo

aaa evet şu şey sahnelerde
bende karar veremedim bi sürü videosu var hangisini indirsem kararsızım senin indirdiğin 1 saatlikmi cnm

ayni sey hepimizin basina geliyor.her zaman yuksek motinasyonla kalamiyoruz ne yazikki.bir sure sonra birakiyoruz kendimizi.yapacak bisey yok bastan baslamak bizim isimiz.kendine guven,bizden ayrilma,stresten uzak durki bagirsaklarin calissin benim gibi hamur isi yeme,bol su ic...... bildigin seyler iste.ama asla pes etme.mevlana ne demis,ne olursan ol yine gel.belki bu durum icin soylenmemis ama cuk oturdu

kızlarr ben bunları hayatta yapamam yaparsam yerimden kalkamam..leslie devam

evet biraz zor.yaparken titredim.nefesim kesildi.ama birakmadim.yeni baslayanlar yarisini yapiomus genelde.ama ben tam yaptim

indirdim videoyu yarın deniycem 57dk sürüyo...kızlar ben kaçtım sonra grsrz oğlumu besliycem

cnm menu yorumun icin tsk ederim is gorusmesine gidecekmissin bol sans diliyorum sana hakkinda hayirli olacaksa olur insallah, bide gitmeden bu kadar olumsuz dusunme cnm kendinden emin olarak git negatif enerji yaratma cnm bnim
teşekkür ederim canım pozitif enerjiyle gitsemde filmin sonu hep tahmin ettiqim gibi oluyor
bol şans canımm inşalalh güzel geçer...
teşekkür ederim canım
dürüm
boool karbonlu bşr öqün olmul tatlım
teşekkür ederim filizcim..Allah kolaylık versin usta işi çok zor..salladıkça sallıyorlar...umarım en kısa zamanda biter ve çok güzel olur
tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 328871 Eki Görüntüle 328870

mavili olan ramazan ayındaki halim ve ben o aydan sonra yine kilo almaya devam ettim.

diğeri ise geçen haftaki halim yüzden ne kadar farkedilir bilmem ama...
fark çok aşikar belli canım büyük fark var çok güzel olmuşsun tebrikler
ben kadınlar kulubune yeni üye oldum arkadaşlar kilo problemi bendede var ama nerden başlıyıcağımı bilmiyorum..
canım hoşgeldin
canım bugğn senin kaçamak gününmüydü :26:
canım menünde göze batan bişey yok ama çok dengesiz olmuş...öqlen güme gitmiş sebze meyve et hiç yok...

sabah ekmek yerine sigara böreqi yeseydin diqer öqünlerdede ekmek yemeseydin dengelemiş olurdun canım...
ablacım beni beklemeden çıkmışsın neden böyle oldu :26:

akşama yüklenmişsin canım keşke öqlenle akşam yer deqişmiş olsaydı ama menün güzel...

iyiakşamlar kızlarr
hepinizin yazdıklarını okudum herkes dolu dolu birgün yaşamış...bildiqiniz gibi bende iş görüşmesine gittim...tekstilde tecrübeli muhasebeci arıyorlarmış bulamazlarsa bnm cvmi öyle deqerlendireceklermiş...aynı seneryo ve aynı sahneler..defalarca açılıp kapanan ve sonu hep aynı olan tiyatro perdeleri gibi...neyse hayırlısı olsun Allahım en güzeli nasip etsin cümlemize...
bugün başım çok aqrıdı 2 gündür geçmiyor bi türlü..ilaç içtim başımı kütük gibi yaptı... bedenime aqır geldi tüm gün başım...hep uyuklayan bir halim vardı...şimdi daha iyiyim..inşallah bugünleri atlatıcam ve eski neşeli halime geri dönücem...burası bana çok iyi geliyor bir nevi terapiste gelmiş gibi oluyorum...yazdıkça psikolojim düzeliyor

hayır abla kaçamak günüm değildi niye kiii:26:
akşam yemeğinde de mantarı pişirmedimm

evet canımm akşam biraz ağır oldu bugün sanki midemdende hissediyorum fazla doldu
sabah fazla çıkıcam.. hata ettim ama artık geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…