ayyy titriyorum $u anda.1 saatlik calle.yi tamamladim ama ellerim bacaklarim dizlerim titriyo.evet kadin baya soguk.bide arkadan gelen muzik sesi cok itici.3 hafta sabredicez artik.belki bir faydasini goruruz.bende esneme sorunu var bide.insallah birazcik esneyebilirim bu hareketler sonucunda.nerden indirdim ben de bilmiyorum.dedigim gibi ggla yazdim callanetics egzersizi diye.gordugum butun linklere tikladim.cogu zaten inmedi.yada acilmadi.2 tanesi inmis.1 tanesinde turkce dublaj yapmislar.digeri orjinal hali.bi bakin bulmaniz fazla uzun zaman almaz.ayyy ayranmi icsem napsam bilemedim yaaa gecmiyo titreme.cok hamlamisim coktan beri hareket yapmamistim.
aa denedinmi cnm 1saat dayana bildin demek evet müzik çok itici ruh müziği gibititreme normaldir cnm vücut kasların hiç çalışmadığın fazlasıyla çalışıyo ondan biraz dinlen uzan...bende bi deniyim yarın merak ettim
neden canim nolduki?
evet denedim ve bitirdigimden beri de ayaga kalkmadim.dizlerimin titremesi gecmiyo.kalkip salata yapicam.bi de ayran yapip icicem.anca gecer.
bence o muzik daha cok eski turk filmlerinde nuri alco sahnelerindeki arkadan gelen muzige benziyo
tam yazacaktım ki tel çaldı.
o mesajda öyle gitti
67 kg diyeti bırakmıştım.
69 başladımda bu hafta
ama hiç dikkat etmiyorum edemiyorum
canım herşeyi yemek istiyor
tabi bu arada 70 olmuşum
kendime çok kızıyorum
ama kararlıyım bu akşam müsli yedim
ve yarından itibaren tekrar başladım
hadi bakalım başarabilecekmiyim.
aaa evet şu şey sahnelerde
bende karar veremedim bi sürü videosu var hangisini indirsem kararsızım senin indirdiğin 1 saatlikmi cnm
evet,tam olmasa da 1 saate yakin suruyo .dene bakalim.ben hepsini denedim.inen indi,inmeyeni sildim zaten.
vallahi iyi yapmışsın filizcim 1 saatalışırsın bi kaç güne..hareeketler çok zor sanırım değil mi??
ben arıyorum bakalım bulucam inşallah...
bugüünkü yediklerim..
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-omlet(kırmızı,yeşib biber,kuru soğan ve maydanozlu )
-domates-salatalık
-1 dl kaşar
-1 kk peynir
-3 zeytin
ara:
-1 kuru kayısı
-1 ceviz
öğle:
-1 kase special k
ara:
yarım portakal
akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-fırında poşetnde sebze(patlıcan-kabak-patates-karnıbahar-sarımsak-arpacık soğan)
-sarımsaklı yoğurt
2 lt su içtim...
kızlarr ben bunları hayatta yapamamyaparsam yerimden kalkamam..leslie devam
teşekkür ederim canım pozitif enerjiyle gitsemde filmin sonu hep tahmin ettiqim gibi oluyorcnm menu yorumun icin tsk ederimis gorusmesine gidecekmissin bol sans diliyorum sana hakkinda hayirli olacaksa olur insallah, bide gitmeden bu kadar olumsuz dusunme cnm kendinden emin olarak git negatif enerji yaratma cnm bnim
teşekkür ederim canımbol şans canımm inşalalh güzel geçer...
dürümAblacım merhaba nasılsın ben sadece dün yedimondan önceki gün makarna yemiştim
Ablacım bugün öğlen az yesem akşama ayran + çiğköfte dürüm yesem dengelemiş olurmuyum sence :26:
çiğköfte dürüm 272 kalori artı ayran 70 kalori = akşam yemeği 342 kalori çok mu sence :44:
boool karbonlu bşr öqün olmul tatlımBugün öğlen menümmü yazayım
12.30 ÖĞLE
1 tavuk pirzola+ 2 dilim patates
3 kaşık bulgur pilavıbiliyorum yememeliydim ama bu üçlü yan yana gelince dayanamıyorumm
1 bardak ayran
nasıl çok değil mi
teşekkür ederim filizcim..Allah kolaylık versin usta işi çok zor..salladıkça sallıyorlar...umarım en kısa zamanda biter ve çok güzel olurhadi insallah hayirli haberlerle gelirsin.benimde arkadasim geldi.topik acik kalmis,evden ciktik dolastik ben gelinceye kadar pc kapanmis kendiliginden her zamanki gibi.
evde yapilacak o kadar cok is varki
.temizlikten bahsetmiyorum.insaat yapilacak.merdivenleri kirdirdim.yenilenecek.yukardaki banyom yenilendi ama merdivenim olmadigindan henuz kullanmlak nasip olmadi bile.
asagidaki banyom da yenilenecek merdivenlerden sonra.yerlerin parkeleri yenilenecek.siva boya fayans derken ....aksam ustalar geldi.onlar da baska bir is almislar.sizin isinizi hafta sonlari gelip yapabiliriz dediler.haftada 2 gun calismayla nasil bitecek bunca is bilmiyorum.moralim bozuldu.bir an once yapilsa derken aylarca surecek yine ......
tebrik ederim canımArkadaşlar merhba uzun zamandır siteyi takip edip yorum yapmayanlar arasındaydım. ama şimdi keyfim yerinde azmin sonucunu görüyorum aynada 2 ayda düzenli beslenerek 74 kilodan 65 kiloya düştüm boyum: 1,71 eskiden tontiş bir kızken şimdi gören arkdaşlarım bile şaşırıyor yüzümün tontişliği gitti ve yüzümün kemikli bir yapısı olduğunu gördüm :)) leğen kemiklerimin üstü yağ kaplıyken şimdi dokunabiliyorum onlara ve inanın muhteşem bir duygu bu :) sabır ve inanmayla bağlantılıymış kilo vermek bunu anladım
fark çok aşikar belli canım büyük fark var çok güzel olmuşsun tebriklerEki Görüntüle 328871 Eki Görüntüle 328870
mavili olan ramazan ayındaki halim ve ben o aydan sonra yine kilo almaya devam ettim.
diğeri ise geçen haftaki halim yüzden ne kadar farkedilir bilmem ama...
canım hoşgeldinben kadınlar kulubune yeni üye oldum arkadaşlar kilo problemi bendede var ama nerden başlıyıcağımı bilmiyorum..
canım bugğn senin kaçamak gününmüydü :26:benim bugünkü menüm
SABAH:küçük bir lahmacun,1haşlanmış yumurta,3kaşık pulbiberli yoğurt,3 fincan şekersiz çay
ARAortakal,küçük bir parça çilolata
AKŞAM:Mantar yemeği,irmikli bulgurlu köfte
2,5-3litre suuuu
canım menünde göze batan bişey yok ama çok dengesiz olmuş...öqlen güme gitmiş sebze meyve et hiç yok...kızlar bugün yediklerim;
sabah değil öğle yedim gece oğlum uyutmadı beraber uyumuşuk 11de kalktık 1 saatte onu besledim sonra kendim yedim
2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 ince dilim kaşar,2 yumurta(yumurtalar çok küçüktü ceviz kadar oyüzden 2 tane haşladım bide bikaçgündür yememiştim cnm çok çekti)4zeytin,2 tatlı k.tahin pekmez,1 fincan şekersiz çay
ara:nescafe,bi kaç tane kuruyemiş attım ağzıma
ara:yeşil çay
aksam:1 tabak special-k içine tarçında koydum yarım yağlı sütle ıslattım
3lt suyumu yatana kadar devam içmeye bide 2fincan daha yeşil çay içicem
sabah biraz fazla kaçtı biliyorum ama çok acıkmıştım midem kazınıyodu
bugün wcye çıkmadım(((( günde 1 kere bile çıksam razyım (((
Bugun ki yediklerim:
Kahwalti:
kahwalti oncesi 1 bardak ilik suyun icine iki kuru kayisi atmistim, kayisilari yedim suyu ictim
1 bardak sekersiz cay,
2 dilim cawdar ekmegine beyaz peynirle hazirlanmis yagsiz tost
1 ince kasar
1/2 salatalik
1/2 domates
1 kozlenmis biber
Ara:
kucuk dilim aywa we yesil elma
Oglen:
derisiz tawuk haslama+3 kasik ispanak yemegi
Ara:
1/2 nar
Aksam:
2 kepce brokoli corbasi+ 1 kofte+ 1 kase salata
2 lt su ictim 3'e tamamlarim, 2 bardak yesil cay icerim...
Bakalim cuma gunu tarti kaci gosterecek
sabah ekmek yerine sigara böreqi yeseydin diqer öqünlerdede ekmek yemeseydin dengelemiş olurdun canım...sabah1 form caydan 1 saat sonra yarim dilim ekmek,3 zeytin
ogle3 sigara boregi,1 nescafe,bikac parca karnibahar tursusu
ara4 catal tavuk sote
aksambol salata ,1 dilim diyet ekmegi,yogurt yerim
bugun kahverengi pirinc,kahverengi makarna ve diyet ekmegi aldim.ise yaramasini umuyorum
ablacım beni beklemeden çıkmışsın neden böyle oldu :26:tam yazacaktım ki tel çaldı.
o mesajda öyle gitti
67 kg diyeti bırakmıştım.
69 başladımda bu hafta
ama hiç dikkat etmiyorum edemiyorum
canım herşeyi yemek istiyor
tabi bu arada 70 olmuşum
kendime çok kızıyorum
ama kararlıyım bu akşam müsli yedim
ve yarından itibaren tekrar başladım
hadi bakalım başarabilecekmiyim.
vallahi iyi yapmışsın filizcim 1 saatalışırsın bi kaç güne..hareeketler çok zor sanırım değil mi??
ben arıyorum bakalım bulucam inşallah...
bugüünkü yediklerim..
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-omlet(kırmızı,yeşib biber,kuru soğan ve maydanozlu )
-domates-salatalık
-1 dl kaşar
-1 kk peynir
-3 zeytin
ara:
-1 kuru kayısı
-1 ceviz
öğle:
-1 kase special k
ara:
yarım portakal
akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-fırında poşetnde sebze(patlıcan-kabak-patates-karnıbahar-sarımsak-arpacık soğan)
-sarımsaklı yoğurt
2 lt su içtim...
hayır abla kaçamak günüm değildi niye kiii:26:
akşam yemeğinde de mantarı pişirmedimm