Selam Erginsena.hikayeni okudum canim.cok basarili,cok güzel kilo vermissin.masallah.Allah devamini getirsin,insallah tam 60 kiloyla bitirir ve bundan sonra ömrünün geri kalanini zayif ve citir olarak sürdürürsün.zayif olmak gercekten cok güzel bir duygu.Allah herkese yasatsin.
Fotonu gördüm,ne kadar genclesmissin.süper.simdi esinin önünde gururla geziniyorsundur.ah bazi odun kocalar yokmu.benimkide o odunlardan,hemde yontulmamis.biz onlari her halleriyle kabul ediyoruz ama erkekler dünyanin en nankör ve egoist yaratiklari olduklari icin herseyi kendi zevklerine göre istiyorlar.Ben 56,5 kiloyum ve esim bana sisko dedi evelsi gün.36 beden giyiyorum ama ona yetmiyor.34 bedenlik kadin istiyor.benimde 50 olmam sart.Ramazanda 55 tim ama stres falan derken aldim yine.bende ayrica hipotroidde var,bu yüzden zor kilo veriyorum.ama cok hirslandim.ta$ da catlasa ben 50 olucam.etrafimda herkes kiziyor,manyakmisin ne 50 si diye ama dedigim gibi kafaya koydum.bu 6,5 kiloyu aticam üstümden.görecek o.
benimde destege.hirsa ihtiyacim var.benide araniza alirmisiniz.ben hergün yediklerimi kalori hesabi yapip koyarim buraya.senin diyetini cok begendim.bende günde 5-6 kere beslenmek taraftariyim.ben bir ara bir diyet takiminda öyle zayiflamistim.simdilik ilk hedefim 55,ondan sonra 52 ve nihayetinde de 50.dogumgünüme kadar50 olmak cok isterdim ama imkansiz benim icin.9 haftada 6,5 kiloyu veremem ben.ama yilmadan devam edicem insallah.yaptigimiz sporlari falanda yazalim.kacamaklarida.ne dersiniz