Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhabalar
Bugun 5 gunde 5 kilo diyetine baslamistim ama aksam vazgectim. 3 ogun patases yedim nedeyse hic acikmadim ama icime sinmedi :KK43: 5 gun dayanamam :KK53: bu sabah tartilmayi unuttum yarin artik.
Hergun wc ye cikmak icin kizlar sabah ac karnina 2 gun kurusu kayisi 1 bardak su.. Birde gun icinde form cayi icerseniz o da cok etkili...kilo vermede en onemli unsur heralde wcye duzenli cikmaktir.. Bende bugunku patatesten sonra kabiz olmam insss :)))

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar,

Menumu yazayim, elestirilere aciyim dogru bildigimiz yanlislar olabilir lutfen paylasin,uyaralim birbirimizi :nazar:
Bugun ogunlerim bayagi bir kaydi kahwaltimi nerdeyse ogle saatinde yaptim, nedense sabahlari fazla istahim olmuyor,
onun yerine gec saatte acikiyorum:44:

Kahwalti;
Sabah kalktigimda dun karnibahar haslamistim 2 bardak kadar onun suyunu ictim:44: (bilmem herhangi bi faydasi yahut zarari war mi)
Asagi yukari 1 saat sonra karisik meywe cayi ictim
2 dilim cawdar ekmegiyle yagsiz hazirlanmis tost (3dilim kasar+2 ince dilim sucukla)
1 domates
1 kozlenmis yesil biber

Ara:
1 mandalina
1 lt suyumu bitirdim, 1 bardak sekersiz cappucino
1.5 saat sonra yesil cay we 1 lt suyumu daha bitirdim

Oglen:
1.5 kofte buyuklugunde yagsiz tuzsuz hazirlanmis tawuk yemegi
2 kasik pirinc pilawi
salata

Ara:
1kuru incir+1 cewiz
yesil cay

Aksam:
yemedim, sut icerim yatarken
yatana kadar 1 lt suyumu daha bitiririm toplamda 3 lt su

ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.

offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.

bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim

Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?

canim ben zaten genel olarak stresli bi insanim.bilirsin,insan senelerin getirdigi olumsuzluklarin altindaqn bazen kalkamiyo.bu yuzden sac dokulmesi problemim var.doktorumu degistirdim belki farkli bisey bulur diye ama ne yazikki testler normal cikio.sadece sinir stresten dokuldu saclarim.bi ara senelerce sinir yuzunden sivilcelerden kurtulamadim.daha gecen sene coook agir antibiotikler kullanarak uzun vadeli bir tedavi sonucu kurtuldum o problemden de.ama arada nuksediyo tabi.insan herseyi kendisi ayarlayamiyo,hayatini yonetemiyo.bunun cok farkindayim Allah kimseye dert vermesin tabi.ama sinirler yipraninca da yapilabilecek pek bisey kalmiyo galiba.onune ne gelirse uzuntu veriyo sana.bi kisir dongudur gidiyo iste.birbirini kovaliyo.bu kadar sIkIntinin arasinda bari kilo vereyim diyorum.o da ters tepio.HAYIRLISI:KK31:

mümkün oldukça yememeye çalış canım...çok canın isterse 1-2 kaşık al nefsini körle...başka kaçamak yapmamak kaydıyla haftada 1 defa 2 kaşık yiyebilirsin...az sık dişini cuma günü basküldeki düşüşü görünce pilavı falan unutacaksın tatlım :KK8:

inşallah canım dua edin lütfen....

evet canım aynen öyle :KK34:

aminn canım inşallahh...
okulada uqradım müdürle görüştüm....bu kızın zekası yerindeki bu bölümü kazanmış dedi...demekki akıl var dedi...isterse yapar çalışsın düzeltsin derslerini dedi...eqerki snıfta kalırsa ancak ozaman başka bir bölüme geçebilir dedi:26:

tamam canım insallah cuma günü gram bile versem razıyım

ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.

offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.

bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim

Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?

ayyy demek bizimki kesin mühendis olur ozaman:KK9: çok sinir bozucu bi durum:KK43: yiyip yiyip kilo almıyanlardan bağırsakları çok iyi çalışanlardan bende olmak isterdim:KK50: benim görümcemin görümcesi öyleymiş görümcem diyo afedersin tuvalete yedikleri gidiyo:KK52:bi görsen çok zayıf ama ben okadar zayıf olmak istemezdim kilo almaya çalışıyomuş ama alamıyomuş....doğadanın form çayını içince evet ççok güzel wcye çıkarıyo hele günde 3,4 fincan içince afedersin cırcır oluyosun:KK17: ama çok güzel rahatlıyo insan ama ömür boyu bitki çayımı içicez...yaaa kızlar yokmu bunu çaresi günde 3 kere wcye çıkmak istiyorum bende:84::84::84:

Herkese cici akşamlarrr :KK1:nasılsınız bitaneler :KK8: çevirelim yandan yandan :KK8:

bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:

SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber

ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet

ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası

1 saat sonra yeşilçay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata

1 soda ve suuuu :KK56:

nasıl sizcee :18:
öğle biraz kaçmış ama genel olarak güzel tatlım.
[
B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]​
aşağı yazdım.
Merhaba hanimlar,

Menumu yazayim, elestirilere aciyim dogru bildigimiz yanlislar olabilir lutfen paylasin,uyaralim birbirimizi :nazar:
Bugun ogunlerim bayagi bir kaydi kahwaltimi nerdeyse ogle saatinde yaptim, nedense sabahlari fazla istahim olmuyor,

Kahwalti;
Sabah kalktigimda dun karnibahar haslamistim 2 bardak kadar onun suyunu ictim:44: (bilmem herhangi bi faydasi yahut zarari war mi)
2 dilim cawdar ekmegiyle yagsiz hazirlanmis tost (3dilim kasar+2 ince dilim sucukla)
1 domates
1 kozlenmis yesil biber

Ara:
1 mandalina

Oglen:
2 kasik pirinc pilawi
salata

Ara:
1kuru incir+1 cewiz
yesil cay

Aksam:
tatlım karnabahar suyu bol gaz yapar başka da faydası varmı bilmem.:KK1::KK1::KK1:öğle pilav yemişsinya onun yerine yoğurt veya salata yiyebilirdin.akşam bir kase çorba da olsa iç tatlım.öğle biraz az yersen sorun olmaz.zaten az yemişsin de pilav olmamış dediğim gibi.
canim ben zaten genel olarak stresli bi insanim.bilirsin,insan senelerin getirdigi olumsuzluklarin altindaqn bazen kalkamiyo.bu yuzden sac dokulmesi problemim var.doktorumu degistirdim belki farkli bisey bulur diye ama ne yazikki testler normal cikio.sadece sinir stresten dokuldu saclarim.bi ara senelerce sinir yuzunden sivilcelerden kurtulamadim.daha gecen sene coook agir antibiotikler kullanarak uzun vadeli bir tedavi sonucu kurtuldum o problemden de.ama arada nuksediyo tabi.insan herseyi kendisi ayarlayamiyo,hayatini yonetemiyo.bunun cok farkindayim Allah kimseye dert vermesin tabi.ama sinirler yipraninca da yapilabilecek pek bisey kalmiyo galiba.onune ne gelirse uzuntu veriyo sana.bi kisir dongudur gidiyo iste.birbirini kovaliyo.bu kadar sIkIntinin arasinda bari kilo vereyim diyorum.o da ters tepio.HAYIRLISI:KK31:

canım elimizde olmayan şeyler için çok stres yapıyoruz ve hayatımızı en önemlisi de sağlığımızı etkiliyoruz.ne yaşadıklarını bilemem tabi tatlım ama kendini fazlaca sıkma sağlık herşeyin başı.

kızlar herkes kabızlıktan şikayet ediyo.ben de öyleydim.şimdi yeşil çayı poşet çay olarak değilde normal demlemesini aldım.ve gerçekten sallama yeşil çaydan daha etkili.ve çok güzel bağırsak çalıştırıyo.form çayları da çare ama fazlası zarar ve bağırsak tembelliği yapıyo.ben onları 2 günde bir falan içiyodum.bir de sabah açkarna kayısı veya incir kurusu ve su.gün içinde de bol su içerseniz sorun kalmaz.

tatlım karnabahar suyu bol gaz yapar başka da faydası varmı bilmem.:KK1::KK1::KK1:öğle pilav yemişsinya onun yerine yoğurt veya salata yiyebilirdin.akşam bir kase çorba da olsa iç tatlım.öğle biraz az yersen sorun olmaz.zaten az yemişsin de pilav olmamış dediğim gibi.

:KK53:harbi baska faydasi war mi diye merak ettim baktim idrar yollari enfeksiyonunu onleyici etkisi warmis ama bi sure tekrarlanmasi gerekiyormus,
arada duzenli olarak yapmaya calisiyim bari :KK23:Bilmiyorum nedendir hep brokoli olsun karnibahar olsun bu tur sebzelerin suyunun faydali oldugunu dusunurdum
arada yaptikca bir bardak suyunu icmeye calisirdim eskiden beri gelen aliskanligim:nazar:
canim sena haftada bir kere yemekte sorun olmayacagini yazmis cok yenilmek istiyorsa bende bugun pilaw yapmistim aslinda yemeye niyetim yoktu ama
tadina bakarken canim cekti hadi iki kasik yiyeyim dedim:KK1: brokoli corbasi yapmistim icebilirsem ondan icerim, bu arada bu hafta regl haftam benim kilomda artis war eksilme yok
diyet listemi uygulamama ragmen sinir oldum ya:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sik tuwalete cikamamamk benim de sorunum ama dikkat ettim bi gun acili ispanak yemegi yapmistim we uclu karisik bitki cayi ictigim gun 3-4 kere wc ye cikmistim acaip
rahatlamistim insan kus gibi hafifliyo resmen, hergun 2-5,3 lt su icmeye calisiyorum we yesil cay bende etkisini goremedim maalesef, ama afedersiniz kucuk wc ye cok cikiyorum :KK53::KK53:

merhabalar kusura bakmayin anca yazabiliyorum isten yeni geldim yine..

kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik
biber

ara
4 badem

öglen
1 kase hazir corba
4-5 cata ton baligi ( konserve )

ara
4 badem

aksam
1 kase hazir corba
1 tabak salata icinde ama patates vardi

:KK53:harbi baska faydasi war mi diye merak ettim baktim idrar yollari enfeksiyonunu onleyici etkisi warmis ama bi sure tekrarlanmasi gerekiyormus,
arada duzenli olarak yapmaya calisiyim bari :KK23:Bilmiyorum nedendir hep brokoli olsun karnibahar olsun bu tur sebzelerin suyunun faydali oldugunu dusunurdum
arada yaptikca bir bardak suyunu icmeye calisirdim eskiden beri gelen aliskanligim:nazar:
canim sena haftada bir kere yemekte sorun olmayacagini yazmis cok yenilmek istiyorsa bende bugun pilaw yapmistim aslinda yemeye niyetim yoktu ama
tadina bakarken canim cekti hadi iki kasik yiyeyim dedim:KK1: brokoli corbasi yapmistim icebilirsem ondan icerim, bu arada bu hafta regl haftam benim kilomda artis war eksilme yok

Sik tuwalete cikamamamk benim de sorunum ama dikkat ettim bi gun acili ispanak yemegi yapmistim we uclu karisik bitki cayi ictigim gun 3-4 kere wc ye cikmistim acaip
rahatlamistim insan kus gibi hafifliyo resmen, hergun 2-5,3 lt su icmeye calisiyorum we yesil cay bende etkisini goremedim maalesef, ama afedersiniz kucuk wc ye cok cikiyorum :KK53::KK53:
o zaman olsun o kadar.ben de severim pilavı ama artık alışkanlıklarım arasında değil..canım yeşil çayı demleme kullan bakalım bi de.
merhabalar kusura bakmayin anca yazabiliyorum isten yeni geldim yine..

kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik
biber

ara
4 badem

öglen
1 kase hazir corba
4-5 cata ton baligi ( konserve )

ara
4 badem

aksam
1 kase hazir corba
1 tabak salata icinde ama patates vardi

canım akşamki patates çok değilse sorun yok güzel bi de keşke öğle yemeğinde yeseydin daha güzel olurdu.ama güzel genel olarak.

ben kaçtım kızlar kimseler yok bu gün.

kızlar herkes kabızlıktan şikayet ediyo.ben de öyleydim.şimdi yeşil çayı poşet çay olarak değilde normal demlemesini aldım.ve gerçekten sallama yeşil çaydan daha etkili.ve çok güzel bağırsak çalıştırıyo.form çayları da çare ama fazlası zarar ve bağırsak tembelliği yapıyo.ben onları 2 günde bir falan içiyodum.bir de sabah açkarna kayısı veya incir kurusu ve su.gün içinde de bol su içerseniz sorun kalmaz.

ahh cnm hepsini denemedimmi sanıyosun denedim ama gene olmuyo :KK43:yapımız böyle heralde ben çocukkende bebekkende hep kabızmışım :KK50: ama yeşil çayı açık almadım bi kere bi kaynanamda içmiştim ama çok ağırdı oyüzden sallama aldım sade ve ballısı çok güzel ve hafif bide melisalımı yaseminli falan vardı onları denemedim daha...evet bağırsak tembelliği yapardır çünkü alışıyo vücut bu sefer toptan gider bağırsaklar:KK9::KK9::KK9: bugün 3 buçuk litre su içtim yatana kadar 4lt bulacak gibi ve ayrıca 4.bardak yeşil çayımı içiyorum:126: 4 tane fazlamı acaba:26:

ayy evet bende o kadar suya çıkılmazmı yaaa :KK9:

o zaman olsun o kadar.ben de severim pilavı ama artık alışkanlıklarım arasında değil..canım yeşil çayı demleme kullan bakalım bi de.

Cnm yurtdisinda yasadigim icin acik yesilcay bulabilmem zor :KK43:(
biraz nette arastirdim belki denemek isteyen olur, normal diskilamaya cikamayanlar
b vitamini acisindan zengin besinler tuketmeli we posali yiyecekler tuketilmeli,
kepekli ekmek we kepekli gidalar tuketilmeli, pekmez de iyi bir bagirsak calistirici imis,yogurtta bagirsak tembelligini onlermis, birde sabah ac karna yarim fincan
zeytinyagi faydali imis...
heee birde duzenli olarak sabah diskilamaya cikmak iyimis :KK70:DD (sanki bizim elimizdede:KK53::KK53::KK53:)

ayy evet bende o kadar suya çıkılmazmı yaaa :KK9:
cnm kucuk wc ye cikabiliyorsun demi, ona da cikamiyorum deme :KK53::KK53::KK53::KK53:

Cnm yurtdisinda yasadigim icin acik yesilcay bulabilmem zor :KK43:(
biraz nette arastirdim belki denemek isteyen olur, normal diskilamaya cikamayanlar
b vitamini acisindan zengin besinler tuketmeli we posali yiyecekler tuketilmeli,
kepekli ekmek we kepekli gidalar tuketilmeli, pekmez de iyi bir bagirsak calistirici imis,yogurtta bagirsak tembelligini onlermis, birde sabah ac karna yarim fincan
zeytinyagi faydali imis...
heee birde duzenli olarak sabah diskilamaya cikmak iyimis :KK70:DD (sanki bizim elimizdede:KK53::KK53::KK53:)

cnm kucuk wc ye cikabiliyorsun demi, ona da cikamiyorum deme :KK53::KK53::KK53::KK53:

çıkıyorum kız zırt pırt hemde:KK52::KK52::KK52::KK52:

çıkıyorum kız zırt pırt hemde:KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK52::KK53::KK53::KK53: aynen aynen, hele geceleri uykudan uyaniorm o yuzden sinir oluyorm:KK52:
wc de yatip kalksam yeridir ya:) ama buyuk wc problem iste :KK37:
bak cnm suna bi gozat istersen:emir_bebek:

Kabızlık Nedir?

Kabızlık dışkılama sıklığının azalması ve dışkılama sırasında güçlük çekilmesidir. Dışkılama sayısı sağlıklı kişilerde farklılık gösterir ve kesin bir sayısı yoktur. Aynı zamanda bazı kişilerin dışkıları normalde de katı olabilir.

Kabızlık Nedir?

Kabızlık dışkılama sıklığının azalması ve dışkılama sırasında güçlük çekilmesidir. Dışkılama sayısı sağlıklı kişilerde farklılık gösterir ve kesin bir sayısı yoktur. Aynı zamanda bazı kişilerin dışkıları normalde de katı olabilir. 3 günden uzun süre ile dışkılama gerçekleşmediğinde dışkı sertleşir ve çıkışı ağrılı olabilir ancak, bu durum daha sık tuvalete çıkanlarda da gerçekleşebilir.

Ne Sıklıkta Tuvalete Çıkılmalıdır?

Pek çok kişi 2 ya da 3 gün tuvalete çıkamadığında endişelenmeye başlar. Bu durum biraz daha uzadığında ise endişenin yerini panik hali alır. Ancak çoğu kez endişelenecek bir şey yoktur ve ciddi bir durum söz konusu değildir.

Bu konuda doğru bilinen yanlışlardan biri; her gün dışkılamanın gerçekleşmesi gerektiğidir. Halbuki bazı insanlar günde 3 kez, bazıları ise haftada 3 kez tuvalete çıkarlar. Her iki durumda da endişe etmeyi gerektiren bir sebep yoktur. Önerilen, elbette sabah erkenden toksinleri vücuttan uzaklaştırarak güne başlanılmasıdır. Öte yandan, sanılanın aksine dışkılama ile atılamayan atıklar vücutta emilerek sağlığa zarar vermemekte, insan ömrünü kısaltmamaktadır. Bu tür yanlış inanışlar özellikle eski dışkılama alışkanlıkları değişen yaşlılarda gereksiz yere laksatif ilaçların kullanımına yol açmaktadır. Bu durum da bağırsak florasına gereksiz yere zarar vermektedir.

Kabızlık;

Yüksek oranlarda rafine şeker tüketimi, lifli (posalı) besinleri az yemek, dışkılamayı sürekli ertelemek, bağırsaklardaki iltihabı bir durum, tümör, kanser gibi nedenler, uzun mesafeli seyahatler, kullanılan bazı ilaçlar, gebelik, hemoroitler, Parkinson, şeker hastalığı veya tiroit bezinin az çalışması gibi durumlarda ortaya çıkmaktadır. Eğer ki kabızlık bulguları uzun sürüyorsa veya kişiyi düşkün bırakıyorsa bir hekime başvurulmalıdır. Öte yandan hekim tavsiye etmedikçe posa hapları ve tozları ile laksatif almaktan kaçınılmalıdır. Çünkü bu durumda besinler sindirim sisteminden vitamin ve minerallerin emilebileceğinden daha hızlı geçer. Hatta bazıları vücuttan sıvı ve potasyum kaybına neden olur. Sabahları aç karına içilecek açık bir bardak çay veya ılık limonlu su yumuşatıcı gibi hareket eden doğal bir laksatiftir.

Kabızlık Durumunda Dikkat Edilmesi Gereken Diğer İlkeler Şu Şekilde Sıralanabilir:

Sık sık, azar azar beslenilmelidir (5-6 öğün gibi).
Lokmalar iyice çiğnenmeli, yemekler acele edilmeden yenilmelidir.
Bol su ve sulu besinler tüketilmelidir (3 lt/gün).
Taneleriyle birlikte kayısı, erik, üzüm kompostosu içilmelidir. (Zayıflama tedavisinde bu kompostoların yapay tatlandırıcı ile hazırlanması gerekmektedir).
Kabızlık yakınmalarında, sabah kahvaltı etmeden erik veya kayısıdan yapılmış bir kaşık marmelat veya kuru meyve yenilerek üzerine ılık su ya da ıhlamur içilmesi ve fiziksel aktivite (kültür-fizik hareketleri) yapılması bağırsak hareketlerini artırır. Ya da bir bardak ılık suya limon veya bir tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edip içilebilir.
Probiyotik etkili yoğurtların veya prebiyotik etkili sütlerin tercih edilmesi daha sağlıklı olacaktır.
Fast-food beslenme tarzından mümkün olduğunca uzak durulmalıdır.
Aşırı şeker ve şeker içeren besinlerden mümkün olduğunca kaçınılmalıdır.
Fazla miktarda kahve ve özellikle koyu çay içilmemelidir.
Form çaylarının bağırsak tembelliği yapması nedeniyle kesinlikle kullanılmamaları gerekmektedir.
Her gün, özellikle sabah kahvaltısından sonra dışkılama olsa da olmasa da belirli bir süre tuvalette kalınmalıdır. Bu sırada dikkatin dağıtılması için gazete veya dergi okunması önerilir. Alaturka tuvaletlerin kullanılması dışkılamayı kolaylaştırabilir.
Günlük fiziksel aktivite mutlaka artırılmalıdır. Her gün 45 - 60 dakika kadar egzersiz yapılması gerekmektedir.
Posa (lif) alımı artırılmalıdır. Posalı besinler:
1. Kurubaklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, kuru barbunya, soya fasulyesi)

2. Kepekli tahıllar (esmer ekmek, bulgur, kepekli pirinç/ makarna/ erişte/ un)

3. Sebze ve meyveler (kabukları ile yenilebilen sebze ve meyveleri soyulmadan)

Bu ilkelere bağlı kalınmasına rağmen 2 hafta sonunda düzelme sağlanamazsa, takviye olarak kullanılabilecek destek ürünler doktor ve/veya diyetisyene danışılmalı.

günaydınlarr herkeseeeeeeeeeeeeee soğuk bi hava varrr offfffffff ve tartıl pil değiştrdikten sonra sapıttı ya fazla ya eksik tartıyo noliyi yaaaaaaaaaaa delircemmm:KK37: :KK37: :KK37:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn....

evet bugün de okullar tatil kar nedeniyle..ama aslında kar yok öyle...:KK9:

bugün baskül oynadı birazz ve çok çok sevindimmmm motivem baya düşmüştü çnkü bugün yine iyiyim:119:

bugun benim baskul de oynadi baya bi ama artilara dogru:KK43: bende de motivasyon diye bisey kalmadi artik.:KK50:
karnim agriyo cok.kahvalti yapasim yok.1 kayisili form cayi ictim.azsonra biseyler atistirmaya calisicam.bunyem form caylarina da alistigi icin tepki vermiyo.hatta biraktigim zaman coook kotu oluyorum.sigara gibi yani.acaba cayi biraktigimda normale donduren bir tedavi sekli varmidir?:44:
bu arada gunaydin herkese.derdimden unuttum selam vermeyi.insallah yarina siz bari guzel bildirimler yapabilirsiniz.bende umut yokk..

[
B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]​
canım neyin var anlatmak istermisin :26:
Herkese cici akşamlarrr :KK1:nasılsınız bitaneler :KK8: çevirelim yandan yandan :KK8:

bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:

SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber

ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet

ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası

1 saat sonra yeşilçay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata

1 soda ve suuuu :KK56:

nasıl sizcee :18:
canım seb hergün pilavmı yiyosun :44:
olur tatım ööle çocuklar büyüyo daişte dökülmedik biyer kalmıyo.valla ööle aşkım kocam çok seviyorum bitanemiii. :KK48:

hayırlısı canım benimmmm.çok iyi anlıyorum yaşadıklarını.ve her zaman duacınım.
çok teşekkür ederim seherimm :KK16::KK16::KK16:
Merhaba hanimlar,

Kahwalti;
1 domates
1 kozlenmis yesil biber

Ara:
1 mandalina

Oglen:
2 kasik pirinc pilawi
salata

Ara:
1kuru incir+1 cewiz
yesil cay

Aksam:
gayet güzel...
günaydınlarr herkeseeeeeeeeeeeeee soğuk bi hava varrr offfffffff ve tartıl pil değiştrdikten sonra sapıttı ya fazla ya eksik tartıyo noliyi yaaaaaaaaaaa delircemmm:KK37: :KK37: :KK37:
yaa bu bendede oluyor ne zaman pilini deqişsen beni delirtiyorr :KK6:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn....

evet bugün de okullar tatil kar nedeniyle..ama aslında kar yok öyle...:KK9:

bugün baskül oynadı birazz ve çok çok sevindimmmm motivem baya düşmüştü çnkü bugün yine iyiyim:119:
canım çok sevindim bak gördünmü kırdın vücudunun direncini...demiştim sana :KK34:
bugun benim baskul de oynadi baya bi ama artilara dogru:KK43: bende de motivasyon diye bisey kalmadi artik.:KK50:
karnim agriyo cok.kahvalti yapasim yok.1 kayisili form cayi ictim.azsonra biseyler atistirmaya calisicam.bunyem form caylarina da alistigi icin tepki vermiyo.hatta biraktigim zaman coook kotu oluyorum.sigara gibi yani.acaba cayi biraktigimda normale donduren bir tedavi sekli varmidir?:44:
bu arada gunaydin herkese.derdimden unuttum selam vermeyi.insallah yarina siz bari guzel bildirimler yapabilirsiniz.bende umut yokk..

günaydın canım :KK16: yoqurt ye bakalım en az günde 2 defa...büyük ihtimalle baqırsaklarını çalıştırıcaktır...

X