Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Filiz'cim su an senin bloguna bakiyorum.günes börek harikaaaaaa misafirime yapabilirim onu.offf iyikide karnim tokmus ya,icim gittiiii

a evet hatirladim canim.cok tesekkür ederim.cok mutlu oldum

Filiz'cim su an senin bloguna bakiyorum.günes börek harikaaaaaa misafirime yapabilirim onu.offf iyikide karnim tokmus ya,icim gittiiii

genelde ikramlik tarifler var.ama ev yemekleri,corbalar,sebze yemekelri de isini gorur belki.misafirler icin kurtarici ve pratik seyler bulabilirsin ama sen de yersen sonuc vahim olabilir

canim benim,yaz özelime o zaman.olursa yaparim tatlim.

genelde ikramlik tarifler var.ama ev yemekleri,corbalar,sebze yemekelri de isini gorur belki.misafirler icin kurtarici ve pratik seyler bulabilirsin ama sen de yersen sonuc vahim olabilir
aynen,biz yemeyelim demiiiii

topicin hayırlı olsun canım yeni gördüm:) 70-79 da ilk tavsiyeleri senden almıştım:) maşallahın var gerçekten...sağlıklı kilo vermeler

ablacım ben bugün 3 öğün paylaşıcam eşimin toplantısı vardı sabah saat 7.30da beraber kahvaltı yaptık

cnm geçmiş olsun noldu babanın gözüne iğne falan gözüne yaptılar demişssin:26:

aa senindemi blogun var azeri kizi?
ben kacirdim galiba adresini bidaha paylasirmisin merak ettim.
ben de yapiorum biseyler kardesimle kendi capimizda
EN YENİ TARİFLER - Blogcu bakmak istersen

annaa kız ne güzel şeyler yapmışsın cnm çekti olacak işmi şimdi bu bende bi süredir her yaptığım hamur işinin resmini çektim ama silicem tlefondan görünce galiba görünce cnm çekiyo

bildiğimiz diyet yemek ve her türlü tarifleri ve metopolizma çayları ve içecekleri tarifleri gibi şeyleri paylaşacağımız bir boloğ veya burda ayrı bölüm yapsakta paylaşsak olurmu
sizce nasıl olur. senacım ancak sen yaparsın böle bir şeyi bence.takım öncümüzde sensin canım.hep bütün şeyler bize ait olan yerde olur.bu sadace bir fikir siz ne dersiniz.

hayir canim.benim tarifler burada.kk da.buraya eklemistim zamaninda biseyler.tüm fotolar bana ait.alinti degil.ama uzun zamandir hicbirsey eklemedim

aaa evet bende yaptım bi kaç tarif bi tane tül böreğimi gül böreğimi bi tarif vardı çok güzel ve pratik bi tarifti süper oluyo tadı
cnm sen almanyada oturuyodu dimi ..nasıl almanyada yasamak güzelmi memnunmusunuz..eşimin çalıştığı şirket ordada var isteyince oraya çalışmaya gönderebiliyolarmış bende diyorum hadi gidelim ama istemiyo ikna edemedim ne işimiz var orda diyo ama ilerde çocuklarımın geleceği ve eğitimi için iyi olur hem yabancı dilleride olur diye ama eşim istemiyo

kızlar dün sabah kalkarkalmaz tartılmıştım 70.3 çıkmıştım bu sabahta aynı şekilde tartıldım aksam 1buçuk dilim kek ve 1 fincan şekersiz çay içmiştim oyüzden bi tartılayım kaç gram almışım dedim 70 kilo gördüm 300 gram gitmiş çok mutlu oldum üstelik regliyimde....regliyken tartılmamak gerekiyomuş vücut şişiyomuş hatta bittikten bi kaç gün sonra tartılmak daha doğru sonuc çıkarır tartıda

ayy darisi bnm basima bn 1.70 kilo 72 hedefim se 58 59 istiyorum fotoda ekleyin daha iyi oluyor ins.bende zayiflarim

benim bugünkü menüm:
SABAH:1.5 dilim beyaz ekmek diğeri bitmişti,1haşlanmış yumurta,3zeytin,3kupa şekersiz çay
ARA:1Portakal
ÖĞLE:5kaşık pırasa yemeği
ARA:1Elma
AKŞAM:Hamsi Tava,salata
2.5-3 lt suu

canım senin işle ilgili sorunun yoktuki nooolllduuuuuuu

patron manyak olunca adam evli ofisreki kızla aralarında bişey varmış sabah aradı bugun işleri biraz o yapsın beni çok üzüyo seni kıskanıyo izin ver oda yapsın diyoda ben muhasebe o sekreter yapsın öğrensinde niyet başka ben görevimi ona devrediyorum diyip çıktım işten uğraşamamm ev hanımıyım şimdilik

regl ağrım zaten devam ediyo ama çok güzel kar yağıyooooooooooooooooooooo

senanın bununla ilgili açtığı bir yer var bildiğim kadarıyla
kendisi gelince yazar yerini

Tam yazıcam oğluş uyandı..kızlar nasılsınız?cepten giriyorum geçmişe bakamıyorum an itibariyle..hepinizi öptüm

MeRhabalar
Kizlar kendinizi tanitmisiniz . Bende yazayim kisaca ..İsmim hatice.30 yasindayim .evliyim 3 yasinda bir kizim var. Calismiyorum wv hanimiyim ( bu tabiri sevmiyorum ama ) 175 Boy 73 kilo hedefim 65 olmak inssss..
Yarindan itibaren yediklerimi yazmaya baslicam . Hafta sonu ve bu sabah biraz kacirmis durumdayim.. simdide pogaca ve kremali kek yapicam ama yemeyecegim :))
Sena gecmis olsun baban icin . Umarim daha iyidir..

Bi kac kisi disinda kimseyi hatirlayamadigim icin bisey yazamiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…