Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım fast foodun içindekileri ye sadece..ekmeqini yeme...bolbol etinden ve salatasından yiyebilirsin...kendine çeşit çeşit et yemekelri hazırla..soteler yap ızgaralar yap...ve acıkmadan ye lütfen..ara öqünlerini asla kaçırma....iyice acıkıp yersen işte o zaman kontrolsüz yemiş olursun ve aşırı kilo alırsın..bak napalım..sen menülerini yaz buraya ben deqerlendireyim olurmu..senanın dikkatine diye yazarsan ben yorumlarım...öbür türlü shryvz arkadaşımız yorumluyor listeleri

iyiyim senacım
baban nasıl oldu?
bende hafta başı temizliğini yaptım
valla eve kimseyi sokmasammı ne artık
öğlen gelip heryeri dağıtacaklar
ben gene toplayacağım ne biçim bir kısır döngü bu
azeri kızı senin ben tariflerini takip ediyordum
şimdi burda buluştuk
ama tariflerinin çoğunu denedim süperdi
eline sağlık canım

ablacım babam diqer gözündende iqne oldu..bugün gidip lazer için gün alıcaklar...Allah babama ve tün hastalara şifa versin gerçekten çok zor...
bu arada patronum memlektten geldiyse bugün işyerine gidip hesabımı kapatıcam...ve işsiz olarak eve geri gelicem

ya kızlar liste yapıldıda ben mi görmedim
yoksa yapılmadımı
birinci falan olmayacağımı biliyorumda
ama kaç kişiyiz merak ettim

ya kızlar liste yapıldıda ben mi görmedim
yoksa yapılmadımı
birinci falan olmayacağımı biliyorumda
ama kaç kişiyiz merak ettim

liste yapıldı ablacım 22 kişiyiz...1-2-3 diye sıralama yapmamış arkadaş..haftaya daha güzel bir liste hazırlıcak bize

ya bazen işsiz olmak işin olmasından daha hayırlı
bak birgün işin olacak ben biliyorum
babacına da tekrardan geçmiş olsun

ya bazen işsiz olmak işin olmasından daha hayırlı
bak birgün işin olacak ben biliyorum
babacına da tekrardan geçmiş olsun

babam için çok teşekkür ederim canım ablm benimmm
iş konusunda olan biten herşeyi biliyosun...nasıl deli gibi iş aradıqımı çalışmayı nekadar istediqimi.....desteqin olmasa naparım bilmiyorum çok hakkın var üzerimde...iyiki tanımışım seni ablacım

month bacim ikimizin bu tatli aski nolacak canim benim ya, bide tatli tatli soliyo ki oglen yedigim kucuk cikolatadan yedim diye
offf bende varim bende.tüm gün hicbirsey yemesemde tatli yesem bile olur yani.ccooook seviyorum.:26:
bende elime alamam hiç balığı eşim ypıyo sağolsun yaptığı tek yemek

hehe aynen,bizdede öyle.bir tek yaptigi yemek balik evde.midem bulaniyor baligi temizlemekten.eskiden hic elimi bile sürmezdim,ben sadece yerdim.ama artik o temizliyor ben pisiriyorum arada.hatta tariflerime ekliycem iki tarif.

aaaa canim cok sagol.cok mutlu oldum.gercekten cogunu denedinmi.peki hangisi SIk yaptigin?uzun zamandir eklemedim yeni bisey.ama yine ekleyeyim istiyorum.firsat olursa ekleyeyim

dünkü menüm:

ac karnina:2 kuru incir

sabah:iki dilim cok tahilli ekmek
beyaz peynir,cok az kasar
3 zeytin
roka,mayadanoz,domates,kirmizi biber
1 dilim hindi salam

ara:200 gr. keten tohumlu yogurt

öglen:1 armut
1 kase special K

aksam:1 kase ton balikli salata

gunaydin citirlarr
kizlari okula biraktim.eve geldim.ama cook isim var.buun hafta sonu ev coook dagildi.cocuklarla temizlik yapamadim bile.kimsecikler yokken temizlik yapiim bari.
bugun dayanamadim tartildim yine kilo almisim
sabahsabah yuklendim su $i$esine.1 dilim de cemenli tahilli ekmek yedim okadar
zeytin peynir yumurta...falan gorecek halim yok.
moralim bozuldu sabah sabah.anlamistim zaten dun boyle olacagini.1 ay boyunca dikkar edip zar zor verebiliyorum zaten bikac kiloyu.onuda hoop 2 gunde geri aliyorum masallah.cok nankor bu kilolar.simdi yesilcayimi iceyim.topik acik.arada yetisirim ben size

canım menün hem saqlıklı hemde çok güzel olmuş...ikinci arayı yapmamışsın ama acıkmadın sanırım...nasıl beqendinmi spacıal-kyı ?

Son düzenleme:

canım hafta içi menülerine dikkat edersen toparlarsın üzülme hem hepsi kilo deqildir onların ödemdir çoqu

aaaa canim cok sagol.cok mutlu oldum.gercekten cogunu denedinmi.peki hangisi SIk yaptigin?uzun zamandir eklemedim yeni bisey.ama yine ekleyeyim istiyorum.firsat olursa ekleyeyim

aa senindemi blogun var azeri kizi?
ben kacirdim galiba adresini bidaha paylasirmisin merak ettim.
ben de yapiorum biseyler kardesimle kendi capimizda
EN YENİ TARİFLER - Blogcu bakmak istersen

canım menün hem saqlıklı hemde çok güzel olmuş...ikinci arayı yapmamışsın ama acıkmadın sanırım...nasıl beqendinmi spacıal-kyı ?

special-K yi cok begendim valla.daha önce hic denememistim.ben müsli cok severim.onu cok yerdim.ama simdi ikiside var evde.bazen onu bazen bunu yiycem.
ama bana bisey oldu.anlamiyorum.iki gündür hani yag yakici bir icecek var ya,elmali,kara biberli falan olan.onuda iciyorum.yok yok yok sabah yine tartildim.gram oynamiyor.56,5 görmekten biktim valla.sporda yapiyorum,bu icecegide yaptim.kiramiyorum bir türlü.anlamadim gitti.

aa senindemi blogun var azeri kizi?
ben kacirdim galiba adresini bidaha paylasirmisin merak ettim.
ben de yapiorum biseyler kardesimle kendi capimizda
EN YENİ TARİFLER - Blogcu bakmak istersen
hayir canim.benim tarifler burada.kk da.buraya eklemistim zamaninda biseyler.tüm fotolar bana ait.alinti degil.ama uzun zamandir hicbirsey eklemedim

daha öncede sana yazmıştım çok beğendiğimi tariflerini
ama şimdi hangisini beğendiğimi yazmayayım sena kızıyor
uzun süredir eklemediğini de biliyorum
ben takip ediyorum seni çünkü
aslında varsa senden istediğim birkaç tarif vardı
ama onları sonra özeline yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…