Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bende kendimi tanıtıp sizinle arkadaş olmak istiyorum. ben 27 yaşındayım sena abla diyeyim o zaman 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım 5 yaşında bir oglum var.aslen çankırılıyım ama ankarada oturuyoruz bende tesettürlüyüm ev hanımıyım işallah sizinle beraber bende vericem bu kiloları

inşallah hep beraber vericez canım güzel dostluklar kurucaz burda... çok memnun oldum cnm isim neydi?

yani her şekilde 1 yıl kaybımı olucak canım..başka bir alternetif yokmu

evet canım:26:
canım seveceği ilgi duyduğu bi bölüm olsun da inan ki 1 yıl kayıp çok önemli değil
ben giyim bölümünde kendi isteğimle değil ailemin isteğiyle okudum..3 lise 4 üni inan ki 7 sene zorlandım okurken vede sevemedim..
öğretmen olana kadar da sevmiyordum..ki yinede çok sevdiğim söylenemez ama alıştımmm...
en önemlisi sevmek vede ilgi duymak...hangi bölümü istiyrsa o bölümde okusun...çocuk gelişiminin önü çok çok açık mesela.

Son düzenleme:

11.sınıfın başında bölüm deqişikliqi oluyor diye yazıyor nette...bilgin varmı canım..

hiç ısınma hareketleri yapmıyorum ama ayarıda fazla agır diil ilk önce yavaş yavaş sonra hızlanıyorum işte

kızlar ben çıkıyorum çamaşır katlıcamve biraz ütü yapıcam...yarın yoqun birgün olucak...bir iş görüşmesi yapıcam ve eski işyerime gidip kalan paramı alıcam lütfen bnm için dua edin arkadaşlar....hepinize iyigeceler tatlı rüyalar Allaha emanet olun kızlarrr yarın görüşürüzz :79::79::79::79:

11.sınıfın başında bölüm deqişikliqi oluyor diye yazıyor nette...bilgin varmı canım..

canımm 10. sınıfta bi dolu mesleki ders var bilgisayardan çocuk gelişimine geçti diyelim ki..11.sınıfından devam edemez ki 10 sınıf dersleri kalır..
yani 10.sınıftan devam etmeli...11 sınıfta bölüm değiştirme değilde dal seçimi var..bence bir an önce okul müdürüyle görüş canım..önümüzdeki sene için
size bi yol göstermesi için..

Son düzenleme:

tamam canım hemen yarın görüşücem...bir önceki yılın bölüm derslerinden sorumlu olarak bölüm deqişikliqi yapılıyor diye yazıyor nette...sunava tabi tutuyorlarmış...inşallah öyledir yoksa işimiz zor...bilgilendirdiqin için çok teşekkür ederim canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim

çok doğru diyosun cnm onlar geçici bırakınca yine geri geliyo kilolar..28 kiloyu ne kadar sürede vermiştin cnm tam olarak

çok sağol canımmm sayende hepsi

olur canım yarın akşama balık salata var

anaaab u olmadı işte balık pişirmekten nefret ediyorum hatta hiç pişirmedim cnm isteyince dışarda yedim eşimde zaten hiç sevmiyo balığı ama ben bayılıyorum

evet canım bence de görüş.çok daha iyi bilgilendircektir seni vede dediğim gibi okullarda herşey müdürlerin elinde
onlar isteyince herşey oluyo istemezlerse yok..
inşallah güzel haberlerle gelirsin..

anaaab u olmadı işte balık pişirmekten nefret ediyorum hatta hiç pişirmedim cnm isteyince dışarda yedim eşimde zaten hiç sevmiyo balığı ama ben bayılıyorum

bende elime alamam hiç balığı eşim ypıyo sağolsun yaptığı tek yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…