- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha öncede sana yazmıştım çok beğendiğimi tariflerini
ama şimdi hangisini beğendiğimi yazmayayım sena kızıyor
uzun süredir eklemediğini de biliyorum
ben takip ediyorum seni çünkü
aslında varsa senden istediğim birkaç tarif vardı
ama onları sonra özeline yazarım canım
Filiz'cim su an senin bloguna bakiyorum.günes börek harikaaaaaa misafirime yapabilirim onu.offf iyikide karnim tokmus ya,icim gittiiii
canim benim,yaz özelime o zaman.olursa yaparim tatlim.daha öncede sana yazmıştım çok beğendiğimi tariflerini
ama şimdi hangisini beğendiğimi yazmayayım sena kızıyor
uzun süredir eklemediğini de biliyorum
ben takip ediyorum seni çünkü
aslında varsa senden istediğim birkaç tarif vardı
ama onları sonra özeline yazarım canım
aynen,biz yemeyelim demiiiii
genelde ikramlik tarifler var.ama ev yemekleri,corbalar,sebze yemekelri de isini gorur belki.misafirler icin kurtarici ve pratik seyler bulabilirsin ama sen de yersen sonuc vahim olabilir
ablacım babam diqer gözündende iqne oldu..bugün gidip lazer için gün alıcaklar...Allah babama ve tün hastalara şifa versin gerçekten çok zor...
bu arada patronum memlektten geldiyse bugün işyerine gidip hesabımı kapatıcam...ve işsiz olarak eve geri gelicem
aa senindemi blogun var azeri kizi?
ben kacirdim galiba adresini bidaha paylasirmisin merak ettim.
ben de yapiorum biseyler kardesimle kendi capimizda
EN YENİ TARİFLER - Blogcu bakmak istersen
hayir canim.benim tarifler burada.kk da.buraya eklemistim zamaninda biseyler.tüm fotolar bana ait.alinti degil.ama uzun zamandir hicbirsey eklemedim
Filiz'cim su an senin bloguna bakiyorum.günes börek harikaaaaaa misafirime yapabilirim onu.offf iyikide karnim tokmus ya,icim gittiiii
canım senin işle ilgili sorunun yoktuki nooolllduuuuuuu
senanın bununla ilgili açtığı bir yer var bildiğim kadarıylabildiğimiz diyet yemek ve her türlü tarifleri ve metopolizma çayları ve içecekleri tarifleri gibi şeyleri paylaşacağımız bir boloğ veya burda ayrı bölüm yapsakta paylaşsak olurmu
sizce nasıl olur. senacım ancak sen yaparsın böle bir şeyi bence.takım öncümüzde sensin canım.hep bütün şeyler bize ait olan yerde olur.bu sadace bir fikir siz ne dersiniz.