Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bende vede çok hareketsizim çocukla kışın evden dışarı çıkmak çok zor ve çıkmıyorumda zaten havadan nem kapıyo hemen hasta oluyo çok çabuk yazın ne güzeldi hemen hergün parka çıkardık....o yüzden bende böle hareketsiz olmaz dedim eşime leslie sansone nin videolarını indirttim ilkinden baslayıp hepsini yapmaya çalışıcam ama reglim bitsin çarsamba persembe baslamayı düşünüyorum:KK8:

çok şanslısın kız kıymetini bil kocanın:)))
o da benimkini bilsin:KK53::KK53::KK23:
şaka şaka biliyorum canımm:KK16:
bende vede çok hareketsizim çocukla kışın evden dışarı çıkmak çok zor ve çıkmıyorumda zaten havadan nem kapıyo hemen hasta oluyo çok çabuk yazın ne güzeldi hemen hergün parka çıkardık....o yüzden bende böle hareketsiz olmaz dedim eşime leslie sansone nin videolarını indirttim ilkinden baslayıp hepsini yapmaya çalışıcam ama reglim bitsin çarsamba persembe baslamayı düşünüyorum:KK8:
evet çok doğru bi tercih canım hem zevkli hemde etkili leslie...yavaş yavaş istediğini yaparsın...2-3-4 millleri var ben hergün değiştirerek yapıyorum:KK8:
kızlar hepinize iyi geceler yarın grsrz eşimle film izliycez:KK19:

görüşürüz bende çıkıyorum iyi geceler herkese:KK3::KK3:

çok doğru diyosun cnm onlar geçici bırakınca yine geri geliyo kilolar..28 kiloyu ne kadar sürede vermiştin cnm tam olarak
ilk 16 kilosunu 2 ayda verdim...kalanınıda 1 yıla yaydım..hiç acele etmeden ve kendimi sıkmadan :nazar:
evet canım bence de görüş.çok daha iyi bilgilendircektir seni vede dediğim gibi okullarda herşey müdürlerin elinde
onlar isteyince herşey oluyo istemezlerse yok:KK19:..
inşallah güzel haberlerle gelirsin..

canım müdürlerin eline kaldıysak yandık..ya çok yüklü para isterler yada seni geldiqin gibi geri gönderirler...Allahım en hayırlı olanı nasip etsin..bu gece doqru düzgün uyuyamadım başım çatlıyor aqrıdan...:KK5::KK5:

salebi bende çok seviyorum canım.... mmmmmmmmmmmmmmm miss gibiii :KK8:

barkinim çok geçmiş olsun canım :KK16:

canı keşke görseydim.ama benim diyet dışı menüm uymazdı sana.dün akşam arkadaşlar geldiellerinde çiğköfte ile ve yemeğim kaldı.at kavurma ve patates kavurma salçalı.patatesi ısıttım ve ete de yumurta kırdım dökülmesine gönlüm rağzı olmuyo.biraz tırtıkladım bn de.yoksa yumurt a haşlıcaktım.

tebrikler balımmmmm.

geçmiş olsun canım yaaa.

valla artık ben de toparlansam iyi olur göbek çıkmaya başladı yineeee.

çok komiksin kızzz pazarlık yapmışsın resmen dökülecek bakkkk dökülmesin ben yiyimmmmmm :KK60: :KK60: :KK60: canım 2 badem 1 kayısı 1 ara öğünolsun.korkma bişey olmaz dökülmez koy dolaba çıkar ye:)))))

hayıdır diyecektim regl olmuşsun.geçmiş olsuuunnn.

canım daha 2 yaşında.inşşş ööle büyüdüğünü de görrürüm.

tşk ederim ederim kızlarrrrrr

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr yeni bi haftaaa herkese uğur getirsinnnn regl ağrım maşallahı var hala devam bakalım bugun nası geçicek . sanırım iş yerindne bugun ayrılcam sabahın körü patrondan telefon aldım dengesiz manyak kurs çıkışı gebertip işten öle ayrılcam neyse görüşürüz kızlarrrr

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr yeni bi haftaaa herkese uğur getirsinnnn regl ağrım maşallahı var hala devam bakalım bugun nası geçicek . sanırım iş yerindne bugun ayrılcam sabahın körü patrondan telefon aldım dengesiz manyak kurs çıkışı gebertip işten öle ayrılcam neyse görüşürüz kızlarrrr

canım senin işle ilgili sorunun yoktuki nooolllduuuuuuu:KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
buyur canım :KK34:

Diyet listemiz arkadaşlarr...

1- Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

buyur canım :KK34:

Diyet listemiz arkadaşlarr...

1- Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
cooooooooook tsk ettım:KK54:

Tebrik ediyorum seni.İradene hayran kaldım.Ben 28 yasında 170 boyundayım.cocuklugumdan beri hep iri oldum.Kah kilo verdim kah aldım.Vücuduma ne kadar zarar verdigimin gec farkına vardım.İnsallah ileride bunun sıkıntısını yasamam.En sonunda dügünden önce herbalife kullanarak zayıfladım.65 kilo ile evlendim.E sonrasında balayı, cicim ayları derken..Esim de bogazına cok düşkün 78 kilo oluverdim. Nasıl bir anda bu kadar şiştim anlamadım.Tam kafama dank etti zayıflamaya karar verdiğimde hamile oldugumu ögrendim.Korundugumuz halde nasıl oldu anlamadım.simdiden 80 kilo oldum bile.Daha 6 haftalık bebek. Çok korkuyorum dogum sonrası bu kiloları veremicem diye.Nefret ediyorum bu halimden:KK43:

Tebrik ediyorum seni.İradene hayran kaldım.Ben 28 yasında 170 boyundayım.cocuklugumdan beri hep iri oldum.Kah kilo verdim kah aldım.Vücuduma ne kadar zarar verdigimin gec farkına vardım.İnsallah ileride bunun sıkıntısını yasamam.En sonunda dügünden önce herbalife kullanarak zayıfladım.65 kilo ile evlendim.E sonrasında balayı, cicim ayları derken..Esim de bogazına cok düşkün 78 kilo oluverdim. Nasıl bir anda bu kadar şiştim anlamadım.Tam kafama dank etti zayıflamaya karar verdiğimde hamile oldugumu ögrendim.Korundugumuz halde nasıl oldu anlamadım.simdiden 80 kilo oldum bile.Daha 6 haftalık bebek. Çok korkuyorum dogum sonrası bu kiloları veremicem diye.Nefret ediyorum bu halimden:KK43:

çok teşekkür ederim canım :KK16::KK16::KK16:
herbalife ürünlerini biliyorum canım yeqenim bir ara satışını yapmıştı...bu tür ürünler evet kilo verdiriyor ama bıraktıqı an çok daha fazlasını alıyorsun..biz burda dengeli beslenerek evimizdeki yiyeceklerle hiçbir masraf yapmadan kilo vermeye çalışıyoruz..nasıl beslenmemiz gerektiqini neyi ne zaman ne kadar yememiz gerektiqini öqreniyoruz...yani tabiri caizse balık vermiyoruz tutmayı öqretiyoruz :nazar: hamileymişsin canım öncelikle sana saqlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum..sonrada Rabbim saqlıklı bir şekilde yavrunu kucaqına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:...hamilelikten korkma canım dengeli beslenirsen çok fazla kilo almazsın..bolbol et yumruta peynir ve süt ürünleri sebze ve meyva ye...hamur işleri tatlılar tuzlular bunlardan uzak dur..bunlar hayatımızın bütün evrelerinde bizlere zarar veren besinlerdir...ben 2 doqum yaptım ve her ikisindede sadece 6 kilo aldım ....inşallah sende en saqlıklı şekilde doqum yaparsın canım...gel buraya muhabbete katıl çok şeyler öqrenirsin...biz burda sadece diyetten bahsetmiyoruz....herşeyimizi paylaşıyoruz....psikolojik açıdan çok faydamız olur canım :KK16::KK16::KK16:

sabah:2 dilim çok tahıllı ekmek ve iki ince kaşardan yapılmış yağsız tost,2 kaynamış yumurta üstüne poy,4 sap maydonoz,2 çeri domates,yarım salatalık,yeşil çay.
ara:2 gün kurusu
öğle:1 yemek kaşığı sıvı yağda 1 biber dolması1 soğan 1 domates 250 gr tavuk bonfileden tavada yapılmış tavuk yemeği.
ara:çilekli activia 100 gr
akşam:yok
kaçamak:5 adet kemalpaşa tatlısı

2 ltre su spor yok

İnsallah dediğin gibi çok kilo almam ve saglıkla gelir bebişim.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Size katılmak beni cok mutlu eder.Saglıklı beslenmek hamilelikte önemli ama ben fast food as eriyorum:KK19: Sonra da sucluluk hisseediyorum bebişime zarar verdim diye.üzülüyorum, aglıyorum:KK43: Bundan sonra dikkat edecegim.Hem bebişim hem kendim için

X