Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar herkes kendini güzelce tanıtsın birbirimizi daha yakından tanıyalım ne dersiniz ?
ilk önce ben başlıyım...
ismim arzu 37 yaşındayım..muhasebeciyim şuan çalışmıyorum iş arıyorum :KK5: 16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var..istanbulda yaşıyorum...tesettürlüyüm...hayatı yaşamayı ve çalışmayı çok seviyorum..insanlara yardımcı olmak onların hayatlarına bişeyler katabilmek beni çok mutlu ediyor...hayatta çok mutlu olduqum ve çok üzüldüqüm anlarım oldu...acılara karşı direnmeye üstesinde gelmeye güçlü olmaya çalışıyorum...burda olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum..bu arada yay burcuyum ve kendimi polyanna karakterine çok benzetiyorum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
bende kendimi tanitayim o zaman :)

ismim gülden subatta 26 yasina girecegim. Almanya da yasiyorum ve hemsireyim. yaklasik 2,5 senedir de evliyim ( bende evlendikten sonra kilolari alanlardanim :) ) bende tesettürlüyüm...burcum da balik :)

süper fikir sena:KK9:

ben 29 yaşındayım.1.5 yıllık evliiyim, 3.5 yıllık öğretmenim,
ankarada doğdum büyüdüm üniyide ankarada okudum.
evledikten sonra da zonguldaka geldim 1.5 yıldır burdayım..ama memleketimi çok özlüyorum ankaram ah ah:KK43:
bebeğim yok ama olsun çok istiyorum...
terazi burcuyum güzel olan herşeyi severim:KK23:
hırslıyımdır biraz aklıma koyduğumu yapmalıyım..

işte böyle:KK42::KK42:

Son düzenleme:
bende tanıtıyım kendimi:))benim adımda sümeyra.. 21 yaşındayım 5 aylık bi kızim varr.. mersinde yaşıyorum kapadokya nevşehirliyim..1.5 senelik evliyim... burcum terazii

canım diqer öqünlerinde bişey yok normal..ama akşam çorbanı içmemişsin öqün atlamışsın :26:

Tsk cnm cewapladigin icin, ewt aksam icerim diodm ama icemedim sanirim suyumu cok ictigimden cnm istemedi, bide 6 yi gecmisti ondan fazlada icmek istemedim...

aa güzel fikir öyleyse arzu abla diyelim:KK16:
benimde ismim Kamer..24 yaşımdayım..15 aylık taze evli..tesettürlü bayanım..
istanbul-pendikte yaşıyorum..
bende bankacıyım 6 ay önce işimden ayrıldım ve tekrar iş arıyorum..
burcum akrep..boş duramayan dolaşmayı çok seven birazda sinirli bi hatunum..
hayatımın temel taşları vardır..annem,kardeşim,rahmetli babam ve eşimm:KK16:
hayatımın son 1.5 yılı felaketlerle dolu ve ben hala bunları atlatmaya çalışıyorum:KK14:
bu günlerime şükür..

bende kendimi tanitayim o zaman :)

ismim gülden subatta 26 yasina girecegim. Almanya da yasiyorum ve hemsireyim. yaklasik 2,5 senedir de evliyim ( bende evlendikten sonra kilolari alanlardanim :) ) bende tesettürlüyüm...burcum da balik :)

süper fikir sena:KK9:

ben 29 yaşındayım.1.5 yıllık evliiyim, 3.5 yıllık öğretmenim,
ankarada doğdum büyüdüm üniyide ankarada okudum.
evledikten sonra da zonguldaka geldim 1.5 yıldır burdayım..ama memleketimi çok özlüyorum ankaram ah ah:KK43:
bebeğim yok ama olsun çok istiyorum...
terazi burcuyum güzel olan herşeyi severim:KK23:
hırslıyımdır biraz aklıma koyduğumu yapmalıyım..

işte böyle:KK42::KK42:

bende tanıtıyım kendimi:))benim adımda sümeyra.. 21 yaşındayım 5 aylık bi kızim varr.. mersinde yaşıyorum kapadokya nevşehirliyim..1.5 senelik evliyim... burcum terazii

aa güzel fikir öyleyse arzu abla diyelim:KK16:
benimde ismim Kamer..24 yaşımdayım..15 aylık taze evli..tesettürlü bayanım..
istanbul-pendikte yaşıyorum..
bende bankacıyım 6 ay önce işimden ayrıldım ve tekrar iş arıyorum..
burcum akrep..boş duramayan dolaşmayı çok seven birazda sinirli bi hatunum..
hayatımın temel taşları vardır..annem,kardeşim,rahmetli babam ve eşimm:KK16:
hayatımın son 1.5 yılı felaketlerle dolu ve ben hala bunları atlatmaya çalışıyorum:KK14:
bu günlerime şükür..

arkadaşlar sizleri daha yakından tanıdıqım için çok memnun oldum :KK42::KK42::KK42:

aysunayy branşın ne canım?

bende çok memnun oldum kızlar...

giyim üretim öğrt. canım..

o zaman sorumun cevabını bilirsin canım :)
benim kızım 10.sınıfa gidiyor bilişim teknolojileri...ve bu bölümden hiç anlamıyor...liseye başlayana hadar takdir alıyordu...bu yıl 8 tane kırıqı gelicek...5 tanesi bölüm dersi..bugün aqlamaktan bihal oldu yavrum....bölüm deqişikliqi yapabiliyormuyuz canım..en azından 2.dönem yapabileceqimiz bişey varmı bölüm deqişikliqiyle ilgili...(anadolu meslekte)

Son düzenleme:
oooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.:nazar::nazar:

hımmm kullanmaddım canım.

geçmiş olsun balım boll dinlen çok iyi geliyor.şimdi iyisindir inşşş:KK16:

canım verdiğin kilo çok güzel.bööle gidersen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın.

anaaaammmm bi oturuşta bitabak tepeleme yerdim eskiden.şimdi dikkat ediyorum tabi.ben bayılırım meyveye:KK56:

hoşgeldin tatlıııımmm.hatırladım seni.nacizane önerim kansızlığın da var ya bi diyetisyene git en azından kanını da yükselterek nasıl kilo verileceğini öğren.geçmiş olsun canım.bende de var biraz ilaç kullanmam gerekiyo ama ben işte ihmaller insanı.

aaaa ne güzel boşnakmısın.bize biraz tarifler ver o zaman bayılırım boşnak tariflerine.

Sanada geçmiş olsun tatlım diyetisyene gittim kansızlığım oldugu için diyete başlayamayacığımı söyledi öncelikle kan değerlerimin yükselmesi gerekiyormuş saçma hastaya göre diyet listesi hazırlanabilir diye düşünüyorumm :KK47: uğraşmak istemedi cadıı :KK47: off kilolar gitmiyor geliyorr :KK31::KK31:

Bu fikir benim de hoşuma gitti 45 yaşındayım(valla takip ettiğim kadarıyla içinizdeki en kilolu ve Yaşı en büyük benim galiba) 22 yaşında bir kızım 16 yaşında bir oğlum var düzcede yaşıyorum ev hanımıyım kızım yüksek lisans için istanbula gidince eve kapanıp kendimi iyice saldım hareketsizlikten çok kilo aldım kızım en iyi arkadaşım herşeyi birlikte yapardık ama artık kendime geldim ve sizle bir yolculuğa çıktım inşallah burada da çok iyi arkadaşlarla tanışırız bu arada çok güzel dikiş dikerim usta terziyim ama sadece kendime ve kızıma dikiyorum kilo alınca bişey yakışmıyo diye onu da bıraktım ben de tesettürlüyüm

Bu fikir benim de hoşuma gitti 45 yaşındayım(valla takip ettiğim kadarıyla içinizdeki en kilolu ve Yaşı en büyük benim galiba) 22 yaşında bir kızım 16 yaşında bir oğlum var düzcede yaşıyorum ev hanımıyım kızım yüksek lisans için istanbula gidince eve kapanıp kendimi iyice saldım hareketsizlikten çok kilo aldım kızım en iyi arkadaşım herşeyi birlikte yapardık ama artık kendime geldim ve sizle bir yolculuğa çıktım inşallah burada da çok iyi arkadaşlarla tanışırız bu arada çok güzel dikiş dikerim usta terziyim ama sadece kendime ve kızıma dikiyorum kilo alınca bişey yakışmıyo diye onu da bıraktım ben de tesettürlüyüm

asıl kilo alınca gerekli terzilik istediği gibi bişey bulamıyo insan dışarda.ama en iyisi zayıflamak tabi...

hayat kırkından sonra başlar derler ya canım çok doqru bir söz...bizlerde kendimize belli bir yaştan sonra zaman ayırabiliyoruz....:KK34:

o zaman sorumun cevabını bilirsin canım :)
benim kızım 10.sınıfa gidiyor bilişim teknolojileri...ve bu bölümden hiç anlamıyor...liseye başlayana hadar takdir alıyordu...bu yıl 8 tane kırıqı gelicek...5 tanesi bölüm dersi..bugün aqlamaktan bihal oldu yavrum....bölüm deqişikliqi yapabiliyormuyuz canım..en azından 2.dönem yapabileceqimiz bişey varmı bölüm deqişikliqiyle ilgili...(anadolu meslekte)

canım keşke meslek lisesine vermeseydinz.. başarılıymış çünkü..birde bilgisayar bölümünün alan dersleri gerçekten ağır.öğretmenine arkadaşlarına da ısınamadı sanırım..
dönem arasında yapılabilecek pek bişey yok..okul müdürüyle konuşursanız da bu yıl bittikten sonra bölüm değiştirebilir boşluk varsa diğer bölümlerde.
ama 10.sınıftan devam eder cnm:26: bu tamamen okul müdürünün tutumuna bağlı canım..isterse değiştirebilir.

canım keşke meslek lisesine vermeseydinz.. başarılıymış çünkü..birde bilgisayar bölümünün alan dersleri gerçekten ağır.öğretmenine arkadaşlarına da ısınamadı sanırım..
dönem arasında yapılabilecek pek bişey yok..okul müdürüyle konuşursanız da bu yıl bittikten sonra bölüm değiştirebilir boşluk varsa diğer bölümlerde.
ama 10.sınıftan devam eder cnm:26: bu tamamen okul müdürünün tutumuna bağlı canım..isterse değiştirebilir.

yani her şekilde 1 yıl kaybımı olucak canım..başka bir alternetif yokmu :KK5:

X