Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar ben çıkıyorum şimdiden herkese hayırlı bildirimler diliyorum...bildirimleri şu sıraya göre yapıcaz;

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef
boy
kilo
beden
spor

iyigeceler kıssçelerrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
hayırlı cumalar kızlar
yeniden bildirimlere başlıyoruz
hadi bakalım hayırlısı
başlangıç 80
geçen hafta 69
bu hafta 69
giden yok
toplam giden 11 kg
hedef 65
boy 1.63
kilo 69
beden 40-42
spor yok

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaaarrr:KK16:

Erginsenacim ben o biber dolmasini aksam yemeginde yemistim ama kacamak mi sayiliyor :2:
Birde bendeki baskul bozuk dijital baskul almaya gidicem ins birazdan o kadar kafaya koydum yani kilo wermeyi :emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben cok üzgünüm,diyetimi güzel yapmama ragmen,hic kilo veremedim.200 gr vermisim onuda geri almisim:KK50:anlamiyorum nasil oldu bu.hani yesem anliycam.:KK50:

başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38
spor haftada 3 -4 kere Leslie,oryantal,mekik (toplam 1 saat)

Ben cok üzgünüm,diyetimi güzel yapmama ragmen,hic kilo veremedim.200 gr vermisim onuda geri almisim:KK50:anlamiyorum nasil oldu bu.hani yesem anliycam.:KK50:

başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38

Sıkma canını kımısı bir anda verir giden ödemdir kilo verişi durur bir anda kımısıde 1 hafta sonra verir Ayrıca senin gibi yemek konusunda becerikli birinin bu kıloda olması bile çok güzel

tekrar merhaba 2 gündür giremiyorum.Malum kızsal sepeplerden dolayı çok fazla ağrım vardı ve moralim çok bozuktu.İçimde başka biri varmış gibi sürekli tatlı tatlı diye bağırıyordu.Ve ben bu kaadar ağrıya rağmen onu dinledim ve önce bir dilim bol saralleli ekmek akşamda kocamın aldığı en büyük boy tadelleyi hüplettim.bu moral bozukluğu ilede gelemedim yanınıza.Akşam şöyle bir açıyım dedim saat 4'e kadar bilgisayarı bırakamamışım.Ama çok güzel şeyler okudum ve artık zayıflayacağıma dair bir umudum var.Sena Ablacım lütfen yardımcı olurmusun bende karbonhidrat diyetini uygulamak istiyorum.Biraz anladım ama yinede hazırladığım menülerde bana yardımcı olurmusun.Lütfen lütfen En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKsabaha büyük bir heycanla uyandım.Çok mutlu hissettim.Ve son olarakta sabah tartım eksi gösteriyordu pazartesi sabah tartıldım ve şuan da aradaki fark ayrıca sevindirdi beni.HErşeye rağmen zayıflaya bilmişim.Harika harika çok mutlu oldum ben çünkü iki gündür tatlılar kaçıyor hatta dün öğlen arada bir dilimde kek var..Ah keşke onlarıda yapmasaydım

[FONT=Comic Sans MS]başlangıç:80 kg

geçen hafta:75.2 kg

bu hafta:74,8 kg

giden:400gr.

toplamda giden:5.2 kg

hedef:60 kg

boy:1.64 cm

beden:42-44

spor:maalesef hiç yok[/FONT]

Başlangıç: 103
geçen hafta: 93,8
bu hafta giden: 1,4
toplamda giden: 10,6
hedef kilo:75
boy:180
Kilo: 92,4
beden: 46
spor: haftada 3 gün toplamda 15 km.yürüyüş.diğer günler 3 mil lessie.
hadi hayırlısıı

günaydınn kızlarrr hadi herkes tartıyaaaa:KK76:
ve benim serüvenim 02.01.2011 den beri olacak geçen hafta bazlı değil yani bakalım 11 günde kaç kg gitmiş:26:

kilo bildirimi

başlangıç 82.7
bu hafta 78.3
giden 4.400
toplamda giden 4.400
hedef 62
boy 1.72
beden 44
spor haftada 5 gün 2 mile leslie ve 8 dk kalça egzersizi:KK76:

gün içinde çok su içemiyorum , bitki çayıda içmiyorum :26:
aslında bir de sorun şöyle oluyo , işten geliyorum acıkmışım sofra hazırlanıyo , benim minik kızım sağolsun ortalığı karıştırma derdinde , hem ona yediriyim hem kendim yiyim derken ne yediğimi bile anlamıyorum aceleden , yani onunda etkisi çok gibi geliyo , önce ona yediriyim diyorum ama yedirsem bile eli ayağı durmuyo sofrayı dağıtma derdinde, mecbur hemen yiyip kaldırmamız gerekiyo :)
su içmezsen kilo veremezsin cnm...eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır...hergün 2.5-3 litre arası su içmemiz gerekiyor..ben çok denedim içmediqim zaman kesinlikle kilo veremiyorum...
gunaydiin.sanirim bildirimler bugun yapiliyor.buraya yaziyorum ama kimin ozeline aticam onuda bana hatirlatirsan sevinirim senacim.
baslangic:75.5
gecen hafta:71
bu hafta:71
gelen/giden yok
toplam giden:4
hedef:65
boy beden ve sporlarımızıda yazıyoruz bildirime canım...şimdilik bildirimlerimizi buraya yapıcaz canım daha sonra bir düzenleme yaparız :KK34:
hiç mi kıyafet olmayacak üzerimizde
iç çamaşırın kalabilir :KK23::KK23:
Dün yediklerim:
sabah: 1 kepekli açma,peynir yanına şekersiz çay
öğlen: 1 actıva çilekli yoğurt 1 paket eti form
ara:yeşil çay
akşam:1 tabak mercimek çorbası yatmadan önce maydonuzlu su içtim
leslie abla ile 2 mil yürüdüm ve 30 mekik çektim
canım actıvıa ara öqünlerde yenebilir...form bisküileri önermiyoruz...hemde bir paket yemişsin...çok canım istersen kaçamak yerine 1-2 tane yiyebilirsin...ana öqünleirne dikkar et canım bu şekilde doymazsın ve hiç saqlıklı deqil...
kızlar bende geldim

Başlangıç:90,0

Bu hafta:88.7

Hedef kilo:70.0

Boy:1.68

Spor: günlük 45 ve 60 dk arası koşu bandı..
gamzecim bildirim sıralaması bu şekilde deqil canım :KK50:
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
boy
beden
spor...
bu arada herkese hayırlı bereketli cumalar
salı günü başladım diyete
başlangıç kılom:60
sabahki kılom:59
boy:1,64
hedef kılo:55
çok mutluyum 59 çıktım ama benım tartım malesef dijital değil gramını filan bilmiyorum
canım hemen bir dijital baskül amanı öneririm..qramlar çok önemli..her hafta 1 kilo veremeyebiliriz..qramları göremezsen motivasyonun bozulur canım...sıralamayı sende yanlış yapmışsın düzeltirsen sevinirim :KK16:
Gunaydin kizlaaaarrr:KK16:

Erginsenacim ben o biber dolmasini aksam yemeginde yemistim ama kacamak mi sayiliyor :2:
Birde bendeki baskul bozuk dijital baskul almaya gidicem ins birazdan o kadar kafaya koydum yani kilo wermeyi :emir_bebek:
evet canım pirinç çok yüksek karbon içeriyor bundan dolayı dikkatli tüketilmesi gerekn besinler arasında...zaten dolmayı hiçbir zaman akşam yememelisin...öqlen yemelisin...ama kilo aldırır söylemedi deme...

başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38

canım şuan menülerini herkesin tek tek hatırlayamıyorum...nerden yanlışın var bakmak lazım....istersen menülerini bir yer ekaydet önümüzdeki haftada veremezsen haftalık olarak bakalım daha saqlıklı yorumlarız...bu arada sporu dakika olarak yazmamız gerekiyor :nazar:

tekrar merhaba 2 gündür giremiyorum.Malum kızsal sepeplerden dolayı çok fazla ağrım vardı ve moralim çok bozuktu.İçimde başka biri varmış gibi sürekli tatlı tatlı diye bağırıyordu.Ve ben bu kaadar ağrıya rağmen onu dinledim ve önce bir dilim bol saralleli ekmek akşamda kocamın aldığı en büyük boy tadelleyi hüplettim.bu moral bozukluğu ilede gelemedim yanınıza.Akşam şöyle bir açıyım dedim saat 4'e kadar bilgisayarı bırakamamışım.Ama çok güzel şeyler okudum ve artık zayıflayacağıma dair bir umudum var.Sena Ablacım lütfen yardımcı olurmusun bende karbonhidrat diyetini uygulamak istiyorum.Biraz anladım ama yinede hazırladığım menülerde bana yardımcı olurmusun.Lütfen lütfen En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKsabaha büyük bir heycanla uyandım.Çok mutlu hissettim.Ve son olarakta sabah tartım eksi gösteriyordu pazartesi sabah tartıldım ve şuan da aradaki fark ayrıca sevindirdi beni.HErşeye rağmen zayıflaya bilmişim.Harika harika çok mutlu oldum ben çünkü iki gündür tatlılar kaçıyor hatta dün öğlen arada bir dilimde kek var..Ah keşke onlarıda yapmasaydım

[FONT=Comic Sans MS]başlangıç:80 kg

geçen hafta:75.2 kg

bu hafta:74,8 kg

giden:400gr.

toplamda giden:5.2 kg

hedef:60 kg

boy:1.64 cm

beden:42-44

spor:maalesef hiç yok[/FONT]
canım çok tebrik ederim...senin bu heyecanın ilk zamanlarımı hatırlattı..bende öylesine kararlı başlamıştımki kimse bana pastalar börekler yediremiyordu...ve devamını getirdim...hergün basküldekii rakam düştükçe dünyalar benim oldu...tekrar tebrik ediyorum canım:KK16::KK16: tabiki menülerine yardımcı olurum..bu arada ben k. diyeti yaparken yedikelrimi bir deftere yazıp akşam toplamını alıyordum ve etkili oldu...o defterim hala duruyor bazen okuyorum ve yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor :KK16:
Başlangıç: 103
geçen hafta: 93,8
bu hafta giden: 1,4
toplamda giden: 10,6
hedef kilo:75
boy:180
Kilo: 92,4
beden: 46
spor: haftada 3 gün toplamda 15 km.yürüyüş.diğer günler 3 mil lessie.
hadi hayırlısıı
çok güzel bir sonuç canım tebriklerrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydınn kızlarrr hadi herkes tartıyaaaa:KK76:
ve benim serüvenim 02.01.2011 den beri olacak geçen hafta bazlı değil yani bakalım 11 günde kaç kg gitmiş:26:

kilo bildirimi

başlangıç 82.7
bu hafta 78.3
giden 4.400
toplamda giden 4.400
hedef 62
boy 1.72
beden 44
spor haftada 5 gün 2 mile leslie ve 8 dk kalça egzersizi:KK76:

4400 :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: maşallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım yalnız sporumuzu dakika olarak yazmamız gerekiyor..

boy beden ve sporlarımızıda yazıyoruz bildirime canım...şimdilik bildirimlerimizi buraya yapıcaz canım daha sonra bir düzenleme yaparız :KK34:

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
boy
beden
spor...:

hmm peki o zaman bildirimimi yeniliyorum.
başlangıç:75.5kg bedenim 44 tu o zaman
geçen hafta:71
giden/gelen:000
toplamda giden:4.5
boy:170
beden:42

hmm peki o zaman bildirimimi yeniliyorum.
başlangıç:75.5kg bedenim 44 tu o zaman
geçen hafta:71
giden/gelen:000
toplamda giden:4.5
boy:170
beden:42

bu arada hiiiccc spor yapmiyorum ben ayagimdan dolayi :KK50:
gelecek hafta azcik steple baslamak istiyorum.leslie de indirdim ama hic denemedim.arkadaslar guzel kilo vermisler.heveslendim ben de yapicam artik.bu aralar istah patlamasi yasiyorum.diyet miyet hak getire.:KK47:ama kendimebir dur demem lazim.gunler cok cabuk geciyor.$unun $urasinda yaza kac gun kaldi .ben hala 4.5kilo verdim.geri kalan 6 kilomu bi cirpida vermek istiyorum.ama biliyorumki asilonemli olan verdikten sonra yenikiloyu koruyabilmek.bunun icin bence daha cok ozen ve dikkat gosterilmesi gerekio.

merhaba,
ya ben saatin azizligine ugradim yeni kalktim.

başlangıç 76,6
geçen hafta 74
bu hafta 74,1
giden/gelen +0,1
toplamda giden 2,5
hedef 55
boy 1,69
beden 42
spor...: 4 saat

bu arada hiiiccc spor yapmiyorum ben ayagimdan dolayi :KK50:
gelecek hafta azcik steple baslamak istiyorum.leslie de indirdim ama hic denemedim.arkadaslar guzel kilo vermisler.heveslendim ben de yapicam artik.bu aralar istah patlamasi yasiyorum.diyet miyet hak getire.:KK47:ama kendimebir dur demem lazim.gunler cok cabuk geciyor.$unun $urasinda yaza kac gun kaldi .ben hala 4.5kilo verdim.geri kalan 6 kilomu bi cirpida vermek istiyorum.ama biliyorumki asilonemli olan verdikten sonra yenikiloyu koruyabilmek.bunun icin bence daha cok ozen ve dikkat gosterilmesi gerekio.
evet haklısın canım...inşallah hedeflediqimiz kiloya inince bir koruma proqramı hazırlar onu uygularız...
merhaba,
ya ben saatin azizligine ugradim yeni kalktim.

başlangıç 76,6
geçen hafta 74
bu hafta 74,1
giden/gelen +0,1
toplamda giden 2,5
hedef 55
boy 1,69
beden 42
spor...: 4 saat

neyse tek kalmadım sayende :KK53: bu hafta bende artıdayımda :KK23:

kızlar listemizi hazırlamak isteyen varmı aranızda...lily hazırlıcaktı ama hala topiqe gelmedi...kendi günlüqü var sanırım orada...bir kişi daha olsun listeyi yapıcak garantiye alalım kendimizi:KK8:

günaydın canım:KK16: öncelikle tebrikler 100. sayfaya ilk mesaj sana nasip olmuş :KK9::KK9: tamam ablacım k.diyeti hakkında bilgi vericem :KK34:

canım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur..gün doqmadan neler doqar...Rabbimiz herşeye kadir...canım sen çalışmıyormusun:26:

canım gece yatarken sütyen takmak ve 12 saatten fazla sütyen takmak qöqüs kanserine neden oluyormuş...bende hep yüzüstü yatıyorum acaba bununda sakıncası olurmu diye endişelendim..üstüne yatmış oluyoruz ya o açıdan demiştim :44:

canım akşam yediqin biber dolmasıda kaçamak:nazar: bildirim öncesi keşke daha dikkatli olsaydın...çok küçük şeyler gibi görünüyor ama kilomuzu çok etkiliyor..biz diqer topikte bu tür kaçamakları hafta sonu yapardık pazartesiden itibarende toparlanma sürecine girerdik...heleki çarşamba ve perşembe günleri menülerimize son derece dikkat ederdik cuma günü bildirimde güzel sonuçlar alalım diye...neyse inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar alırız...

insallah cnm...doğru diyosun gün doğmadan neler doğar...ben çalışmıyorum oğlum daha çok küçük bırakıcak kimse yok burda yalnız büyütüyorum bu gidişle hiç çalışamıycam galiba...ayy bende hep sütyenleyim yaahiç çıkartmıyorum tüm gün her gün yatırken çıkartalım bare korktum şimdi:KK50:

sena ablacım ben komşumla gezmeye gidiyorum çiğ köfte yemeye gelince görüşürüz inşallah bu rada kilo verdiğimi de görünce daha da bi hırslandım sayende ALLAH senden razı olsun ne muradın varsa versin:))Allaha emanet olunn

Digital baskulumu aldim ama henuz tartilamadim ben aksilik cikti baskul arabada acmak kismet olmadi ewe gelirken yolda araba bozuldu bus le gelmek zorunda kaldik:KK55:
neyse wardir bundanda bi hayir, kahwaltimida etmemistim aciktim cok sanirim kahwaltimi edip tartilcam bekleyeblirsem beklerim,
kilo bildirimi o yuzden gec yapicam sorun olmaz umarim:KK34:

Dün yediklerimi yazamdım.ama bundan sonra her akşam düzenli yazacam. ama bu hafta kilo bildrimini yapcam.
başlangıç 85
gecen hafta 84
bu hafta (büğün sabah tartıta ) 82,200 filan galiba tartı dijital değil
giden 1,800
toplam giden 2,800
hedef 65
boy:164
kilo 82,200 şuanki kilo
beden 44
spor hafta 2 gün ayrobik 1 gün fitnıs
Ama bu arada bağırsak proplemim var çok fena. doğadan form içiyorum fayda etmiyor. sabahları akşamdan ısladığım 3 kaysı yiyorum oda fayda etmiyor. bu hafta hep böyle başka ne yapabilirim.
bağırsaklar için arkadaşlar önerileriniz varmı.özellikle senacım sen ne önerirsin canım.

X