Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

olsunnn yarın değişsin gidiş beni sevindirio ya yeter bana

çoook teşekkür ederim cnm şimdi daha çok gaza geldim....bilgilendirdiğin içinde sağol cnm ekemeğin acıktırdığını bilmiyodum çok haklısın

olsunnn yarın değişsin gidiş beni sevindirio ya yeter bana

evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara...kilo vermenin tadını bir alsalar kaçamak falan yapmak istemicekler...basküldeki rakamın düştüqü gördükçe dahada motive oluyor insan...senin adına çok sevindim tatlım çok tebrik ediyorum

günaydın hatunlar...
bugün keyif günü ilan ettim kendime geç kalktım ohhh havada kapalı zaten..
kahvaltı geç oldu ama olsun
kuru kayısım bitmiş eksiklik hissettim ya..akşam aktarıma gidicez eşimle inşallah alıcaz..

dün kaçamak yaptım ama sporla attıgımı düşünüorum devamıda gelecek inşallah

çoook teşekkür ederim cnm şimdi daha çok gaza geldim....bilgilendirdiğin içinde sağol cnm ekemeğin acıktırdığını bilmiyodum çok haklısın

ekmek hamurişleri tatlılar şeker ve bakliyatlar bunlarda çok fazla karbonhidrat var ve erkenden acıkmamıza neden olur..peki ne yemeliyiz....çorbalar sebze yemekleri et yemekleri salatalar yoqurt ve süt ürünleri.....cuma günleride bildirim yaptıktan sonra 1 defaya mahsus olmak üzere kaçamak yapabiliriz..yani cuma günleri kaçamak günümüz....isteyenler bunu cumartesi yada pazar günüde uygulayabilirler....

hatunlar mrb ben geldim azeri kızı haziranda evliliğim 2 yılına girecek :)

aysunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim ticketimi değişirmisin kuzum yarını bekleyemedim tarıldım 88.7 cıktım :)

ay canim yaaa,bende sandimki seneleeeeeerdir evlisin.o zaman niye bu kadar acele ediyorsun canim ya.daha 1 senelik evlisin.vALla benim aklim olsaydi 4-5 sene sonra cocuk yapardim.su an pismanim acele ettigime.
sende zamana birak canim.ne zaman verirse Allah..

canım kuru kayısyıı açık renk olanlardanmı alıyorsun..eqer öyleyse koyu kahverengi yani(günkurusu) olanlardan al çünkü açık renk olanlar işlem görüyor...içlerine ceviz yada fındık koyarak ye canım nefis oluyor..ben genelde ara öqünlerde bunları yiyorum ayrıca bu şekilde yenildiqinde çok tok tutuyor denemeni tavsiye ederim

evet kuzum açık renk alıyordum hımm hemen bu akşam dediklerini dikkate alıcağım ve yarın uygulamaya alıcağım..
ablacım eşim bakliyatlara bayılırona yarın kurufasulye yapıcağım..
ona gitsin kilolar biz evde de yarış halindeyiz biliyosunuz ki..
o benden önde tabi 2kg kadar

canım bakliyat yemek istersen yanında kesinlikle bakliyattan yapılmış çorba ve pilav yememelisin..ve sadece öqlen yemelisin....yanında salata ve ayran oldukça iyi giderr

canım benim acelem yumurta oluşmuyor diye ama kilo verince kendiliğinden oluşurmuş onun için durmak yok kilo vermeye devam

canım benim acelem yumurta oluşmuyor diye ama kilo verince kendiliğinden oluşurmuş onun için durmak yok kilo vermeye devam

canım kilo vermek için harika bir nedenin var... sende motüvasyonun tavan yapması lazım..benim kardeşiminde 7 yıldır bebeqi olmuyor...Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden

canım bakliyat yemek istersen yanında kesinlikle bakliyattan yapılmış çorba ve pilav yememelisin..ve sadece öqlen yemelisin....yanında salata ve ayran oldukça iyi giderr
hımm seviyorum ben bu topici ya bak neler neler öğreniyorum..pilavı zaten hayatımızdan çıkardık
akşam soframızda salata ve yoğurt eksik değil bizim..
ama sen geçen bişi demiştin ya akşam special k sütle yiyin diye.
1 hafta da akşam yemeği olarak onu deniyeceğim bakalım benim vücudum nasıl karşılacak

Markete gittim activa,eti form,yeşil çay aldım geldim öğlen 1 tane activa 3 tane eti form yedim birazdan yeşil çayımıda içerim su çok az içiyorum 3 bardak oldu şu ana kadar onuda çoğaltmam lazım akşama kara kara düşünüyorum ne yesem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…