- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
canım hoşgeldinnnooo ne güzel haberlerle gelmişsin tebrikler canımm ama çizelgelerimizi cumadan cumaya haftada bir defa deqiştiriyoruz...üzgünüm ama yarını beklemen gerekecek...hem bakarsın yarına kadar biraz daha kilon giderr
canım yaa ben yol parasını içinden çıkarmayı unutmuşum
canım hep söylüyorum ekmek sizi acıktırır...ilk önce hızla doyduqunuzu sanarsınız 1 saat sonra aynı hızla acıkırsınız..çünkü unlu ve şekerli gıdalar kan şekerini birden yükseltir birdende indirir...çok acıkmanın nedeni bu banım...alışkanlık haline geitr lütfen ekmekeqi kahvaltı dışında yeme....evde sürekli çorban ve yemeqin bulunsun...yemeklerini sabahtan yapki öqlen acıktıqında yemeqin önünde olsun yoksa başka şeyler yersin(dünkü yarım ekmek gibi)...hatta birgün önceden yarınki menüyü planlayıp yaparsan dahada işin kolaylaşır canım...istediqin kiloya tabiki ineceksin ..bak canım dedikleirmi uygula kiloların hemen gitmeye başlıcak..bunu görünce zaten devamı gelicek...çünkü nasıl beslenmen gerektiqini öqrenip sonuç aldıqı gördükçe dahada hırslanıcaksın....inan sandıqın kadar zor deqil yeterki yapman gerekenleri uygula canım
canım bu hafta daha yeni başladık sistem tam oturmadı...yarın bildirimleri yapalım listemiz bi yapılsın dahada motive olucaz...cumayı iple çekicez...hiç sorun yapma hepimiz kilolarımızı vericez..acele yok yavaş yavaş saqlıklı bir şekilde burada konuşarak ve birbirimizden destek alarak yolumuza devam edicez...
kesinlikle doqru canım..karbonhidrat diyeti yapmıştım ve inanılmaz sonuç almıştım..2 ayda 16 kilo verdim bu diyetle..ama aynı diyeti başka bir arkadaş yaptı ve gram veremedi...bünyemizi biz çözücez..ne bize kilo aldırıyor ne verdiriyor....onun için belli şeylere baqlı kalmak bence doqru deqil..ama araştırmak şart..araştırarak ve deneyerek öqrenicez...
masum gibi görünüyorlar deqilmi canım...ikiside kaçamak besin..ve zararlı besin...ben olsan kesinlikle yemezdim....bu küçücük şeyler bizlere kilo aldırıyor ve bunun farkına varamıyoruz...
Allah kabul etsin canım bir ara benimde tutmam lazım borçlarım var...aramıza hoşgeldin tatlım...menüne gelince incede olsa 3 dilim çok fazla canım...ve sahur menüne 1 haşlanmış yumurta ekleseydin hem kilo vermene yardımcı olurdu hemde daha fazla tok kalırdın...birde tahin pekmez bal reçel gibi tatlı şeyleri soframızdan uzak tutalım tatlım...şeker baş düşmanımız..mümkün olduqunca uzak durmalıyız...
olsunnn yarın değişsin gidiş beni sevindirio ya yeter bana
evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara...kilo vermenin tadını bir alsalar kaçamak falan yapmak istemicekler...basküldeki rakamın düştüqü gördükçe dahada motive oluyor insan...senin adına çok sevindim tatlım çok tebrik ediyorum
çoook teşekkür ederim cnm şimdi daha çok gaza geldim....bilgilendirdiğin içinde sağol cnm ekemeğin acıktırdığını bilmiyodum çok haklısın
hatunlar mrb ben geldim azeri kızı haziranda evliliğim 2 yılına girecek :)
aysunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim ticketimi değişirmisin kuzum yarını bekleyemedim tarıldım 88.7 cıktım :)
günaydın hatunlar...
bugün keyif günü ilan ettim kendime geç kalktım ohhh havada kapalı zaten..
kahvaltı geç oldu ama olsun
kuru kayısım bitmiş eksiklik hissettim ya..akşam aktarıma gidicez eşimle inşallah alıcaz..
canım kuru kayısyıı açık renk olanlardanmı alıyorsun..eqer öyleyse koyu kahverengi yani(günkurusu) olanlardan al çünkü açık renk olanlar işlem görüyor...içlerine ceviz yada fındık koyarak ye canım nefis oluyor..ben genelde ara öqünlerde bunları yiyorum ayrıca bu şekilde yenildiqinde çok tok tutuyor denemeni tavsiye ederim
evet kuzum açık renk alıyordum hımm hemen bu akşam dediklerini dikkate alıcağım ve yarın uygulamaya alıcağım..
ablacım eşim bakliyatlara bayılırona yarın kurufasulye yapıcağım..
ona gitsin kilolar biz evde de yarış halindeyiz biliyosunuz ki..
o benden önde tabi 2kg kadar
ay canim yaaa,bende sandimki seneleeeeeerdir evlisin.o zaman niye bu kadar acele ediyorsun canim ya.daha 1 senelik evlisin.vALla benim aklim olsaydi 4-5 sene sonra cocuk yapardim.su an pismanim acele ettigime.
sende zamana birak canim.ne zaman verirse Allah..
canım benim acelem yumurta oluşmuyor diye ama kilo verince kendiliğinden oluşurmuş onun için durmak yok kilo vermeye devam
canım kilo vermek için harika bir nedenin var...sende motüvasyonun tavan yapması lazım..benim kardeşiminde 7 yıldır bebeqi olmuyor...Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden
şuan hırs yapmış durumdayım gideck bu kilolar gelecek sonra yavrum
canım bakliyat yemek istersen yanında kesinlikle bakliyattan yapılmış çorba ve pilav yememelisin..ve sadece öqlen yemelisin....yanında salata ve ayran oldukça iyi giderr
allah allah niyeki:26:
kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden