Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım dünkü listeni bana tekrar yazabilirmisin?

tabiki alırız cnm aramıza hoşgeldin bak biarz önce beslenme listemizi yayınladım oku istersen
sabah 2 dilim cavdar ekmek,5 zeytin,kk peynir
ara:200 ml yarim yagli süt
öglen:100 gr. müsli
aksam:sebzeli tavuklu güvec,salata ve 100 gram yogurt yedim abla.
bu nasil bi his ben de bilirim canim ya sena hanim 2 sayfa geride bi menu yazmisti bana onu uygulayalim bugun beraber
ben yarin bir pirinc lapasi yapayimda canim,o dyetide yapicam canim.senden bende 56 kirmak icin cildiriyoruz deilmi canim yaaa
valla süper ne diyim.vücudun cok güzel orantili.Allah'a sükür et böyle sansli oldugun icin canim
olsun canim,canin sagolsun.Allah ne zaman uygun görürse o zaman vercektir.kac senelik evlisin canim?
oooowww senin diyetinin ipinin ucu bayaa kacmis canim yyaaaa.yarin hemen toparla bari

baban zayifmi kilolumu?vay be demek her gece 22-23 arasi gece ziyafeti kuruyor.afiyet olsun babacigina

baban zayifmi kilolumu?vay be demek her gece 22-23 arasi gece ziyafeti kuruyor.afiyet olsun babacigina

canım babam 80 kilo ama boyuna göre iyi şişman durmuyor annemde 83 kilo ama kilolu. valla hergece birde üşenmeden neler neler hazırlıyor öyle bir ortamda yemeden olurmu tadayım desende olmuyor işte bitirene kadar kalkamıyorsun masadan. yarın normal diyetime devam edicem bugünlük böyle oldu akşam sporumda var zaten ayy cumayı iple çekiyorum acaba kaç gram eksildim

seherrr günaydın canım iyidersler görüşürüz akşama
canım ben geldiimm sonunda eşimden kurtardım pc yi.
gunaydinnn.:18:vicdan azabindan kivraniyorum.ben gelmiim bugun buraya

hemde gece yarisi :26::26::26::26::26::26:
aaaa ama ama olmaz kiii.hem de gece yarısı.bak ööle kaçamak yapacağını hissetttiğin zaman al yarım lt şişe su iç veya uyu
canım karbon açısından bakarsak hiçbir zararı yok..ama lütfen baqımlı kalma saqlık açısından işlenmiş ürünler pek önerilmiyor

anladım tatlım yani arada yemek bulamıyorum lokantaya gidemiyorum her zaman öğlen yada akşam evde yemek olmuyo çalışıyorumda hemen 2 dk da iyi oluyo ondan dedim saol şekerim ay çok iyi geldin sen ya bana ayrıca diğer arkadaşlarımada onlar adınada konişiim :) buraya yazıyoruz die utancımdan yiyemem herhalde bişi öyle ki kardeşim akşam 2 torba abur cuburla geldi eve ye ye ye dedi dedim hayır çikolataya ölürüm ama onu bile kokladım kokladım geri verdim kendimede dedim ooohhh mis gibi doydum dedim kendimi kandırdım inşallah senin ve diğer arkadaşların sayesinde kurtulcam bu pissss kilolardan eksik olmayın [/QUOTE]

aahhh ahhh zaten bu çalışmak insanı öldürüyor.neyi nasıl yiyeceğini şaşırıyosun.
oooohhhh gözlerimiz bayram ettiiii
dukan diyetini deneyeniniz var mı arkadaşlar?
canım arkadaşlar başka bi topikte denemişti ama çok zor ve maliyetli bi diyet.sonuna kadar götürebilceksen yap yoksa sakın başlama.ayrıca çalışıyosan daha da zor.
canım çok bi sıkıntı yok menünde.ben de emzirmeyi yeni bıraktım bilirim o ezilmeleriben de ilk aylar tahinli pekmez ekmek götürüyodum.valla düşünüyorum da iyiki 100 kilo olmamaışım o yemeyle.
o minik patates haricinde menün gayet güzel.

canım detoks yaptığın için bişey diyemicem ama kahvaltı güzel.
canım sabahki kaşarlar biraz abartı olmuş.akşamda hem biber dolması hem mercimek çorbası hem de ekmek çok karbon olmuş.1 biber dolması ve 4 kaşık çorba ya da yoğrt yada ayran yeterdi.hem de arada da ekmek yemişsin.zaten yazmişsin çok diye.
dün yediklerin içinbu gün güzel.yalınız 2 öğün yapmışsın.
canım inşş hayırlısıyla bi bebişin olur.sen kafana takma ve diyete devam et çünkü kilo çok etkiliyo.
mrb kızlar ne guzl yazısıosunuz bnde bır slm wereym dedım derdım sıznle aynı zayflamak zayflamk zayflamak !!!!
aleyküm selammmm
hiç olmamış herşeye evet demişsin.artık hayır demeyi öğrenicez tatlım yoksa olmaz.bak o helvayı ayırıp sabah 1 kaşık yiyebilirdin.
6 tane lahana sarması akşam için çok fazla tatlım.onun dışında güzeellll.sen de 2 öğün yemişsin.

sabah kahvaltı yokmuuu???çoookkk önemli.bu arada özel durumun çok özel değilse ne ki merak ettim:26::26::26:

bugünkü menümüde yazayim

sabah:2 dilim cavdar ekmek,4 zeytin,1 kk peynir,30 gr. krem peynir
ara:müsli bar 25 gr
öglen:ekmek arasi döner,karisik salata,1 bardak sprite
aksam:20 gr.cikolata,100 gr. vanilyali yogurt

bugün menüm cok sacma oldu ama oglum ameliyat oldu öglen.klinikten gelirken döner,sprite aldik.yemek yapmaya halim kalmamisti.esimde oglum icin bir sürü abur cubur aldi.20 gr. cikolatayla kurtardim neyseki kendimi

yarim lapa diyeti yapicam.cuma günü tartida iyi gözükmek istiyorum

sllmmmm kızlarr ben geldimmm.nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum.okulda nöbetçiydim.sonra alışverişe gittik.ayrıca müfettiş geldi...ortalığı şööle bi toparlayım da yatıcam size bakayım dedim.menümü yazayım bu gün biraz fazla yedim
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
peynir
1 zeytin
çay

ara:
1 metro(okuldaki bi öğretmen herkese aldı işte yemişim ben de)

öğle:
4 kaşık pırasa
2 kepçe çorba (şehriye)
salata

ara:
yapamadım (okuldan çık alışverişe git derken)

akşam:
1 kase çorba
3 köfte
yoğurt
2 kaşık kuru fasulye

2 litre su.1 bardak yeşil çay.

merhaba herkese...
daha önce yazdıklarıma gelen yorumlara müsaadenizle cevap vermek istiyorum
Sehercim,
cnm ben menümü burda paylaşmayı düşünmüyorum çünkü bnm ztn bir diyet günlüğüm ve günlükteki arkadaşlarla açtığımız ortak bir topiğim var
orda yeterince menü yorumlama yapıyorum ve menüme yorum alıyorum
ayrıca bnm beslenme tarzım size pek uymuyor ben yaklaşık 1500 kalorilik bir beslenme planı uyguluyorum ya da uygulamaya çalışıyorum diyelim ve bunu tüm besinleri dengeli bir şekilde alarak yapmaya çalışıyorum yani ekmek de yiyorum tabii tam tahıllı, nadiren de olsa pilav, patates de...
glisemik indekse dikkat ediyorum elbette azalttım epeyce pilav, makarna, patatesi ama ekmeği yerine göre 3-4dl yiyorum günde, aslında 6dl falan veriyor diyetisyen de ben o kadar yiyemiyorum
yani kısacası burayı takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince çünkü listelemeyi yapacagım inşallah
Senacığım,
ben senden hangi kaynaklardan beslendiğini merak edip sormuştum eğer varsa kitap önerirsin belki diye bana "kk'da gerekli bilgi var, internete fazla güvenme" yazmışsın
ztn bilgisayarı açar açmaz girdiğim ilk site kk'dır
burdan cok sey öğrendiğim kesin bunu inkar edemem
ama bnm takip ettiğim siteler var geneli yabancı kaynaklı ve hemen hepsi bilimsel bazlı, ya dr, ya diyetisyen, ya üniversite ya da beslenmeye dair organizasyonların siteleri yani hep bilimsel arkaplanı olan siteler
ayrıca sadece internetle yetinmiyorum, kitap da okuyorum bu konularda, dergi olarak sadece Formsante var burda bulabildiğim onu takip ediyorum her ay
belli kalıp diyetlere gelince... bunlar da hep yabancı bazlı, elimde bir sürü dergilerden koparılmış makaleler var uzun zamandır okumadığım, aklıma gelirse arada karıştırıp okuyorum tekrardan, evimde sağlık, gıda ve tıp kitapları var onlardan da destek alıyorum
yani eğer önerebileceğin başka kaynak varsa, alıp okumak isterim, hani demişsin ya "okudum araştırdım kendimce bir beslenme planı çıkarttım" diye... o yuzden sordum yani...
neyse epey yazdım,
hepinize sevgiler...

kızlar alıntılar karıştı anlamadım niye tşk ederim azeri kızı-shryvz

Son düzenleme:
canım karbon açısından bakarsak hiçbir zararı yok..ama lütfen baqımlı kalma saqlık açısından işlenmiş ürünler pek önerilmiyor

anladım tatlım yani arada yemek bulamıyorum lokantaya gidemiyorum her zaman öğlen yada akşam evde yemek olmuyo çalışıyorumda hemen 2 dk da iyi oluyo ondan dedim saol şekerim ay çok iyi geldin sen ya bana ayrıca diğer arkadaşlarımada onlar adınada konişiim :) buraya yazıyoruz die utancımdan yiyemem herhalde bişi öyle ki kardeşim akşam 2 torba abur cuburla geldi eve ye ye ye dedi dedim hayır çikolataya ölürüm ama onu bile kokladım kokladım geri verdim kendimede dedim ooohhh mis gibi doydum dedim kendimi kandırdım inşallah senin ve diğer arkadaşların sayesinde kurtulcam bu pissss kilolardan eksik olmayın [/QUOTE]
doqru yoldasın canım aferin sana artık iradeni ellerine almışsın
bu resimleri kaç defa gördüm bilmiyorum ama her gördüqümde böyle oluyorum

bide ben çizelge istiyorum ekliyorum ekliyorum hep hata veriyorrr:) yardım lütfen
canım aysunayy ilgileniyor çizelgelelerle ona söylersen yardımcı olur
gamzecim çok zor biliyorum ama herşeyin hayırlısı bitanem..Akkah en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin...tevekkül et tatlım tatlı canını sakın üzme..herşey olacaqına varır...bundada bir hayır vardır...
mrb kızlar ne guzl yazısıosunuz bnde bır slm wereym dedım derdım sıznle aynı zayflamak zayflamk zayflamak !!!!
a.s canım
canım neden bu kadar kaçamak yaptınki...seherin dediqi gibi dur demeyi bilmemzi gerekiyor...inşallah bundan sonrası daha iyi olur

canım artık günümüzde bir doktor bişey diyor diqeri tam tersini söylüyor..ben nete güvenme diye bu açıdan demiştim...kkda denenmiş gerçek diyetler var...ben araştırmamı kkda yaptım..daha çok karbonhidrat topiqinde öqrendim herşeyi...sana tavsiye edebilceqim bir kaynak yok...çünkü kitaplara itibar etmiyorum..herkes kişisel şeyler yazıyor...sana uyan bana uymuyor bana uyanda sana..bazı kişiler 8 dilim ekmek yiyor kilo veriyor öbürü 2 sdilim yiyor ama veremiyor..bence herkes kendini kendi metosunu çözmeli...

iyiakşamlarr kızlarr
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim..birisi mesafe olarak çok uzak verdikleri fiyat 1250...85 tlsi yola gidecek...diqeri evime çok yakın verdikleri fiyat 800tl...kafam çok karıştı :44:

canım endoskopin nasıl geçti bugün hep aklım sendeydi...anestesiylemi yaptılar sonuç belli oldumu?

doqru yoldasın canım aferin sana artık iradeni ellerine almışsın

bu resimleri kaç defa gördüm bilmiyorum ama her gördüqümde böyle oluyorum

canım aysunayy ilgileniyor çizelgelelerle ona söylersen yardımcı olur

gamzecim çok zor biliyorum ama herşeyin hayırlısı bitanem..Akkah en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin...tevekkül et tatlım tatlı canını sakın üzme..herşey olacaqına varır...bundada bir hayır vardır...

a.s canım

canım neden bu kadar kaçamak yaptınki...seherin dediqi gibi dur demeyi bilmemzi gerekiyor...inşallah bundan sonrası daha iyi olur

canım artık günümüzde bir doktor bişey diyor diqeri tam tersini söylüyor..ben nete güvenme diye bu açıdan demiştim...kkda denenmiş gerçek diyetler var...ben araştırmamı kkda yaptım..daha çok karbonhidrat topiqinde öqrendim herşeyi...sana tavsiye edebilceqim bir kaynak yok...çünkü kitaplara itibar etmiyorum..herkes kişisel şeyler yazıyor...sana uyan bana uymuyor bana uyanda sana..bazı kişiler 8 dilim ekmek yiyor kilo veriyor öbürü 2 sdilim yiyor ama veremiyor..bence herkes kendini kendi metosunu çözmeli...[/QUOTE]

iyiakşamlarr kızlarr
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim..birisi mesafe olarak çok uzak verdikleri fiyat 1250...85 tlsi yola gidecek...diqeri evime çok yakın verdikleri fiyat 800tl...kafam çok karıştı :44:

cnm inşallah hakkında hayırlısı olur

tşk ederim burda hep beraber yaptık bu fiziği anamın babamın katkılarını da düşünmek lazım tabi

Son düzenleme:

cnm inşallah hakkında hayırlısı olur

tşk ederim burda hep beraber yaptık bu fiziği anamın babamın katkılarını da düşünmek lazım tabi [/QUOTE]

kızlar alıntılarım karışıyo anlamadım iyi geceler herkese kaçtım ben

canım ikisinede olumlu bakmıyorum..evime yakın olan daha iyi aslında ama muhasebe odası uzak..sanırım ikiside olmıcak
iyigeceler tatlım yerın görüşürüz

aysunayy maşallah canım menülerin çok güzel gidiyor çıtır günler yakında

gerçekten mi çok sevindim..düne kadar zorlanmıştım baya çünkü akşamları çorba yoğurt yiyordum ama bugün baya rahat geçti....
çorba deilde tek çeşit ana yemek alacağım menüme artık akşamları..15 tatile kadar hızla ilerlicem..ama ozaman ailemin yanına gideceğim inşallah kilo vermesemde almadan gelirim..yoksa sil baştan

Son düzenleme:

canım menülerine bu şekilde devam et suyunuda dediqim miktarda iç bak göreceksin kiloların nasıl birden gidicek...zaten cuma günü farkı göreceksin...2 gündür dikkat ediyorum menülerine çok güzel gidiyorsun maşallah canımaaa

sena ablacım benim menümede yorum yapabilir misin rica etsem yazmıştım

canım endoskopin nasıl geçti bugün hep aklım sendeydi...anestesiylemi yaptılar sonuç belli oldumu?
hiç sorma ablacım anestezi yoktu malesef..2 tane sakinleştirici iğne yaptılar..
daha önce yapılanla arasında dağlar wardı..çünü damar yolu açtılar daha sonra oksijene bağladılar..
bide şu nabız tansiyon makinasına bağladılar.Allahım'ım dedim ne oluyor.
eşimde yanmdayıd sonradan söyledi nabızın 110 dan düşmedi diye..
uyuşturucu sprey verdiler ama çok zorlandım bu sefer..baya ağrım oldu..
hala sanki midemde hortum var gb hissediyorum..
shrcim özel durum endoskopiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…