Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

meyve canım

fark 450 tl cnm ama çok uzak canım yaa...öbürüde çok havasız yerde..sanırım ikisinede hayır dicem

bak bak baaak:89: ya sen 85 tl zaten yola gidiyo dedinya yaklasik olarak 350 demistim ama yine muhasebeciligini belli ettin
pek rakamlarla aram yoktur zaten hatirlatma bari

bugün temizlik yaptım diyetimi uygulayamadım kızlar yazmayada utanıyorum 7e işm bitti 8 kadar çocuğu besledim ondan sonra yedim
sabah: 2 bardak su,2dilim kepek ekmeği,kk penir,3 zeytin,2 fincan çay,4 dilim sucuk,1 dilim kaşar
ara yok malesef temziliğe daldım çok yoruldum
aksamda:yarım ekmeğe yakın kaşarlı sucuklu tost,2 fincan çay
az öncede nescafe içtim 3 tane çikolata ve 1 avuç çekirdek
bugün çok kötü acıkmışım hala bişeyler yemek istiyorum ama yemiycem midemmi delindi benim yaa bu ne iştah allahım offfff
bu gidişle ben istediğim kiloya vefiziğe ulaşamıycam önceki iradem benim niye yok yaaa

istee gelde yeme demi insanin onunde bole bi senaryo olunca nasil durdurabilir ki kendini, bizde yemeye meyilli insanlar oldugumuz icin firsattan istifade yapioz tabiki sonuc husran :2:

özür dilerim:18: haklısın cnm bugünde olmadı ama yarın çok güzel bi listeyle geliyorum insallah..yaza istediğim vücutla girmek istiyorum bi an önce kilomu verip sonrada sıkılaşmak için uğrasıcam sonrada çatlak bakımım için offf ne çok işim varrrr ne zor kadın olmak

Son düzenleme:
bu yoruma kesinlikle katiliyorum.iki insan ayni diyeti yapar ama ikisindede ayni etkiyi göstermez asla.herkesin kendine göre degisik bünyesi var.bence de kitaplardan degildeyasayarak ögrenilir diyet

Bugunu bugunki listeme ilaweten 45 dakkalik spor sonrasi bir bardak cappucino we yaninda ufacik bi cikolata ewe gelince yarim biber dolmasi yiyerek kapatiorm suyumu 2.5 lt tamamladim.. Sena bilmiyorm bu saatte yarim dolmacikin zarari olur mu Herkese iyi geceler diliyorm ins cumaya kadar bikac gramda olsa weririz moral olur hepimize

sena abla ve sevgili yoldaşlarım bu benim ilk menüm eğer kabul ederseniz bende sizlrle bu yolda yürümek istiyorum
yarın niyetli olacağım için şimdi yedim yemeğimi eğer yanlışlarımı bildirirseniz çok mutlu olurum mutlaka başaracağız ve hepimiz hayatımızı kiloların elinden geri alacağız başlamak bitirmenin yarısıdır derler bizde başladığımıza göre diğer yarısını da başarabiliriz.
yarın niyetli olacağım için şimdi yedim ymegimi

1 bardak hazır çorba(yurtta kaldığım için normal çorba içemiyorum)
2 tatlı kaşığı krem peynir
yaklaşık on tane yeşil zeytin
1 tane yeşil biber
3 dilim çok ince tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ve yamadan önce bir bardak tarçınlı ballı limonlu su
toplam 450 kalori

çok teşekkür ederim hepimizin farklı özellikleri var bizde o kiloları yollucaz hep beraberrr

herkese günaydınnnnnn çok mutluyum tartı bana sabah gülücükler gösterdi amanında amanınn sanırım iyi gidiyor herşey kızlar kaçıyorum ben öptüm sizi

çıtırım kaptanım öptüm senide yanacıklarından

ya benim menüme yorum nerde yaptında ben mi görmedim sen beni sevmiyomusun artık

bak bak baaak:89: ya sen 85 tl zaten yola gidiyo dedinya yaklasik olarak 350 demistim ama yine muhasebeciligini belli ettin
pek rakamlarla aram yoktur zaten hatirlatma bari
canım yaa ben yol parasını içinden çıkarmayı unutmuşum
canım hep söylüyorum ekmek sizi acıktırır...ilk önce hızla doyduqunuzu sanarsınız 1 saat sonra aynı hızla acıkırsınız..çünkü unlu ve şekerli gıdalar kan şekerini birden yükseltir birdende indirir...çok acıkmanın nedeni bu banım...alışkanlık haline geitr lütfen ekmekeqi kahvaltı dışında yeme....evde sürekli çorban ve yemeqin bulunsun...yemeklerini sabahtan yapki öqlen acıktıqında yemeqin önünde olsun yoksa başka şeyler yersin(dünkü yarım ekmek gibi)...hatta birgün önceden yarınki menüyü planlayıp yaparsan dahada işin kolaylaşır canım...istediqin kiloya tabiki ineceksin ..bak canım dedikleirmi uygula kiloların hemen gitmeye başlıcak..bunu görünce zaten devamı gelicek...çünkü nasıl beslenmen gerektiqini öqrenip sonuç aldıqı gördükçe dahada hırslanıcaksın....inan sandıqın kadar zor deqil yeterki yapman gerekenleri uygula canım

canım bu hafta daha yeni başladık sistem tam oturmadı...yarın bildirimleri yapalım listemiz bi yapılsın dahada motive olucaz...cumayı iple çekicez...hiç sorun yapma hepimiz kilolarımızı vericez..acele yok yavaş yavaş saqlıklı bir şekilde burada konuşarak ve birbirimizden destek alarak yolumuza devam edicez...

bu yoruma kesinlikle katiliyorum.iki insan ayni diyeti yapar ama ikisindede ayni etkiyi göstermez asla.herkesin kendine göre degisik bünyesi var.bence de kitaplardan degildeyasayarak ögrenilir diyet
kesinlikle doqru canım..karbonhidrat diyeti yapmıştım ve inanılmaz sonuç almıştım..2 ayda 16 kilo verdim bu diyetle..ama aynı diyeti başka bir arkadaş yaptı ve gram veremedi...bünyemizi biz çözücez..ne bize kilo aldırıyor ne verdiriyor....onun için belli şeylere baqlı kalmak bence doqru deqil..ama araştırmak şart..araştırarak ve deneyerek öqrenicez...

masum gibi görünüyorlar deqilmi canım...ikiside kaçamak besin..ve zararlı besin...ben olsan kesinlikle yemezdim....bu küçücük şeyler bizlere kilo aldırıyor ve bunun farkına varamıyoruz...

Allah kabul etsin canım bir ara benimde tutmam lazım borçlarım var...aramıza hoşgeldin tatlım...menüne gelince incede olsa 3 dilim çok fazla canım...ve sahur menüne 1 haşlanmış yumurta ekleseydin hem kilo vermene yardımcı olurdu hemde daha fazla tok kalırdın...birde tahin pekmez bal reçel gibi tatlı şeyleri soframızdan uzak tutalım tatlım...şeker baş düşmanımız..mümkün olduqunca uzak durmalıyız...

günaydın canım...aşkolsun sen artık kıdemli oldun sen yardımcı olucaksın menülere yorum yaparak..kendine yorum bekleme valla ben bu hafta acaip artıdayım moral bozukluquna kendimi yemeqe verdim..kesin 70i boylamışımdır...bugün itibariyle toparlanıp akşama listemi paylaşmak istiyorum...hadi işine git canım akşama görüşürüz..hayırlı işler bitaneme

bende her zamanki gibi rütun iş ilanlarına balıcam

cnm bozma şu moralini ya her işde bi hayır vardır sen daha iyi biliyosun kısmetin helalin hangi işteyse o karşına çıksın inş

kahvaltımıda yaptım yeşil çayımıda içtim ufff yevmiye defteri tutmaya gidelim kursta bugun o var benim regl dönemide geliyo ağrılar amannnnnnnnnn

ayaqını sıcak tut canım herşey ayaktan geliyor...ilk önce kursa gidiyordun deqilmi unutmuşum ben...herşeyin hayırlısı biliyorum ama gelde anlat içim içimi yiyor...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar oldum ben 80...
Utanarak geldim...
Dün den beri çok ii değilim aslında...
Bebek açısından yani...
Öptüm sizi.. ii bakın kendinize
dua edin bana:))

Günaydın kızlar oldum ben 80...
Utanarak geldim...
Dün den beri çok ii değilim aslında...
Bebek açısından yani...
Öptüm sizi.. ii bakın kendinize
dua edin bana:))

tatlımm neyin var...kaç gündür gelmiyosun çok merak ettim seni...sancınmı var erken doqummu falanmı yoksa?

11.01.2012

sabah:yeşil çay
kahvaltı:activia çilekli kahvaltı vakti=186 kalori
ara:yeşil çay,
öğle:1 tabak az nohutlu bulgur pilavı=300 kalori (bol kırmızı toz biberli ama öylepişman oldum ki yaaaa 300 kalori yaa uffff çok çok)
ara saat 16:00:2 adet eti form bisküvi=35 kalori
akşam:çabuk çorba şehriyeli tavuk=59 kalori
saat 22:00:2 elma:120 kalori

3 litre su
3000 kere ip atladım
50 mekik

Son düzenleme:
bende sizlerle başlamak istiyorum diyete
her sabah başlayıp öğlen diyeti bozmaktan bıktım artık
ama bu kez sonuna kadar gitmeliyin
lütfen destekk

günaydın herkeslere,
11/01/2012 benimde menüm şöyle
sabah:2 dilim buğday ekmeği,peynir,3 dal maydonoz,3 tane zeytin,yarım domates
öğlen: 1 kase mercimek çorbası,az pırasa3 dal roka
ara:yarım dilim armut
akşam:az mercimek çorbası,az yağsız kısır yedim
aralarda ise:yarım bardak portakl suyu,yatmadan önce yarım dilim armut yedim.

Bugün ise geç kalktım ve işe gelirken bir şey hazırlayamadım malesef o yüzden sabah kahvaltısını açma ve peynirle yapacağım

canım sen yorumlarımızı dikkate almıyorsun sanırım....kahvaltı böyle olmaz...kalori hesabında yapılan en büyük hatalardan bir tanesi günü yeterli kaloriyle kapattınız diye menünüzün düzgün olduqunu düşünmenizdir...halbuki kahvaltı yok öqlen ise karbonhidratı çok yüksek olan nohut ve pilav yemişsin...arada yine bisküi yemişisn..bunlar diyet menülerinde kesinlikle olmaması gereken şeyler...ve yarın bildirim günü...iyiliqin için söylüyorum canım yanlış anlama...bu şekilde dengeli beslenemezsin ve zaten tam anlamıyla doyamazsın...uzun vadelide olmaz...ayrıca vücut bütün vitaminleri alamadıqı için dirençsiz kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…