Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inşallahhh

canımm çok geçmiş olsun..

selam kizlaar
nihayet aksam oldu bu saatte eve girebildim.
fransaya gittim geldim.son 4 gunde 2 kez fransaya gittim.bu islerin bittigi gun ben de oturucam insallah.haftasonu benim koci$ parise gidelim diyo.ama benim ayagimin altinda veru cikmisti ve tedavisine basladigimizdan beri ayagimin uzerine zor basiyorum.$u siralar nispeten daha iyi.en azindan topallamiyorum artik ama oraya gidersem cook yorulacagimi bildigimden ertelemek istiyorum.bakalim cok israr edecek olursa pazara paristeyim
bide dun kizlarimi okuldan almaya giderken mini kot etek falan giymistim.deri ceketle falan sanirim ince gosteriyodu beni.bugun bi arkadasim dun beni gordugunu ve son zamanlarda cok zayifladigimi farkettigini soyleyince cook sevindim.aslinda tartida cok fazla bi degisiklik yok ama incelme var gercektende.hepinizi opuyorum citirlarrrr

sena ablacım benim menümede yorum yapabilir misin rica etsem yazmıştım
canım 2 etimek yemişsin sonra tekrar kahvaltıda 2 dilim ekmeqin var...etimekle ekmek arasında hiçbir fark yok cnm...sabah etimek yerine hafifi bişey yeseymişsim menün 4/4lük olucakmış...

canım çok geçmiş olsun...anestezi olmadan çok zor canım yaa...ne acı çekmişsindir canım benim yaaa Allah şifa versin içim acıdı tatlım...bende daha önce kolonoskopiye girmiştim..oradada endoskopiye girenler vardı hep sesleri geliyordu hiç unutamıyorum

filizcim ayaqın için çok geçmiş olsun canım
böyle yorumlar almak nekadar motive ediyor deqilmi canım...herşeye deqiyor inanki...ilk kilo verip aldıqım tepkiler aklıma geldi..ne günlerdi..şimdi herkes yeni halime alıştı..kimse ilgilenmiyor artık

teşekkür ederim ablacım:) çok oluyorum ama sabaha karşı bebeğimi emzirmek için kaktığımda ne önerirsin bana?

iyiakşamlarr kızlarr
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim..birisi mesafe olarak çok uzak verdikleri fiyat 1250...85 tlsi yola gidecek...diqeri evime çok yakın verdikleri fiyat 800tl...kafam çok karıştı :44:

bilmiyorum kararin ne oldu ama uzak olan daha cazip gibi.turkiyedeki maaslardan bihaberim gerci ama aradaki 350 lira da az degil bence.her ay 350 lira kazanabilmek icin ne isler yapanlar var.icindeki sesi dinle sen yine.kendi dogruna git.hakkinda hayirlisi olsun kuzumm

teşekkür ederim ablacım:) çok oluyorum ama sabaha karşı bebeğimi emzirmek için kaktığımda ne önerirsin bana?
meyve canım

fark 450 tl cnm ama çok uzak canım yaa...öbürüde çok havasız yerde..sanırım ikisinede hayır dicem

canımm çok geçmiş olsun..
saol canım benim Allah razı olsun
ben çok dirayetliyimdir.kolay kolay canım acıdı demem.inan bu sefer hala midem bi tuhaf..
doktorum gastirit bütün mideni sarmış dedi dikkat et dedi..
en önemlisi acı ve baharatı yasakladı..bunlar benim vazgeçilmezlerimdir:26:
alınan biyopsiyide beklicez ablacım 25 gün sonra alıcaz inşallah..
güzel dileklerin için çok saol güzel yürekli ablam

inşallah güzel haberler alıcaz 25 gün sonra canım

canım daha öncede söylemiştim benım sorunum bu zaten..bir topıge baglı kalamıyorum..kopuk durumda kalıyorum..mesela oraya menumu yazdım dıyelım ınan bana senın yorumunu bulup okumak çok zor oluyor ve sureklı topıge yazmadıgımdan kımseyle kaynaşamıyorum muhabbetlere katılamıyorum..bırısı bana bısey yazsa onu bıle gorup cvp veremeyecegım ki böyle durumlar oldu hamıleık donemınde, ve benı çok rahatsız edıyor bu durum...inan bende çok ıstıyorum takıp edebılmeyı ve muhabbetlere katılmayı ama olmuyor canım..kendımı yabancı gıbı hıssedıyorum zaten böyle olunca...ama her ay tartıda -5i gorunce izin gunumde yazacagım topıge canım..hatta hazırana kadar ıstedıgım kg ulaşınca başarı öykumu ılk senın topkte paylaşıcam..inşallah sonuç iyi olur...menümü yazacagım ama ne yazacagımı bılemedım bugun evdeydık kahvaltı hergunku gıbıydı ara yapmadım öglende kıymalı yumurta yogurt yedım ara meyva yedım akşam cıs vardı ee malum ızın gunu yaa ama abartmadan yedım haftada bır kere oluyo böyle... bırde canım ben maydanoz lımon soda kurunu uygulamıstım bır ara işe yarıyordu tekrar densem faydası olurmu acaba..hanı bazı kurler ıkıncı denemede faysasız oluyor yaa ...yada bana tavsıye edebılecegın yag yakıcı metob. hızlandırıcı bır ıksır varmı?deneyıp fayda gordugun... öpüyorum k.i.b canım

canım o kür hakkında bilgim yok..ama 1 litre suyun içine yeşilçay limon çubuk tarçın katıp gün boyu onu içiyorduk çok güzel metoyu çalıştırıyor...birde aralarda 2-3 kaşık yoqurdun için eçekilmiş keten tohumu katıp yersen yaq yakımında ciddi fayda görürsün...

kızlar geç oldu..namaz kılıp yatıyım bugün hep dışardaydım bihayli yorgunum..akşamda arkadaşıma gidip geldim gözlerim kapanıyor yazarken..öpüyorum kızlar herkese hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalarrr

gün içinde sürekli lımonlu yeşil çay içiyorum canım bazen 5fıncanı buluyor..keten tohumu yazınca gülme tuttu beni:)ben eşime keten tohumu tembıhlemiştim:) o bana gıtmıs çörek otu alıp gelmişti:) neyseki çörek otu tohumuda faydalı bişey kulanıyorum sureklı..hala bıtmedı yarım kılo almıs hemde:))
tamam senacım teşekkur ederım ben şu keten tohumunu hemen alayım ozaman canım..herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…