Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

boy ve kilo ne kadar canım bende şişko gelindim başka bi şehirde evlendim kendi memleketimden 15 saat uzakta herkes dikdik bakmıstı

ayy aglıcm smdı bnde memleketmden 11 saat uzakta bıyerde ewlencm we bnı goren herkes aa ne guzl gelın desınler ıstıorum
kılom 72 boyum 1.68

ıns bu kıloyla geln olmam pazrtesı spor salonuna baslıorum ıns zayflarım
bartından edrneye sen nerden nereye olmustn

mutluluklar dilerim canımm....
6 ay uzun bi süre verirsin inşallah canım üzme kendini...

bartına çok yakınım ben geldim 5-6 kez çok sevdim memleketinizi.evlenince zonguldaka geldim bende.

mutluluklar dilerim canımm....
6 ay uzun bi süre verirsin inşallah canım üzme kendini...

bartına çok yakınım ben geldim 5-6 kez çok sevdim memleketinizi.evlenince zonguldaka geldim bende.

aa eet zngldakla bura arası 45 dk feln guzldır memleketımz

yaniiiiiiii geçen yıl kursuna gitmiştim şimdi bende yapıorum bişiler cok zahmetlı iş ya

zahmetlıdr ama guzldır de :) bn hc sewmm aslında el ısı seylerını ama ynede ıstıorum bı kac bısı we kına yakılıurken basıma tel kırma ıstıorum

kızlarrrrrrr ağlamak istiyorum annem helva kavurdu bir tabak helva hem yiyorum, hem yazıyorum hemde içim acıyorrrrrrrr bugün değil ipin ucunu laçırdım hemde nasıl. güne güzel başlamıştım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir ve 1 dilim kepek ekmeği ile gayet hafif başladım. öğlende zeytin yağlı brokoli ve tavuk sarması (1 porsiyon) yedim. öğle yemeğinde aynı zamanda profiterol vardı 1 tane aldım ara öğünde yerim diye. yedim tabiki ama dayanadım o bitti gidip bitane daha aldım o bitti sonra bir tane daha derken 3 kase yedim. sonra arkdaşlar haydi çiğ köfte söyleyelim dediler onuda kabul ettim bir dürüm yedim. tabi 2lt su daha eve gelmeden içmiştim. eve geldim yarım tabak ıspanak yedim ve şimdide helva yiyorum. pişman oldum niye yedim yaaa içim acıyooooooooooooo bu arada dün göbeğimi ölçmüşlerdi kavitasyondan önce 95 cm çıkmıştı. eve geldim okadar yedim içtim az önce ölçtüm aynı şekilde 92 cm. çıktı biraz moralim düzeldi gibi bir daha tekrarlamıcam bunu ama daha iradeli olmalıyım

canım kusura bakma dün cevap yazamadım eşim aldı pc iyi ama
maşallah bende biraz zorlandı m ama inşallah galip gelirim

bugünkü listem
sabah aç karnına 1 bardak su
2 dilim kaçar 5 tane zeytin
kirbit kutusu kadar beyaz peynir
2 tane közlenmiş yeşil biber
bir dilim çavdar ekmeği

ara öğün elma suuuuuuuuuuu

16. da yemek yedim
bir kase yoğurt çorbası
4 çatal taze fasülye
6 tane lahana dolması
bol salata suuuuuuuuuuuuuuu
ekmek hiç yok

yemekten sonra iki bardak limonlu çay içtim
yatarkende tarçınlı süt ama inatla yemiycem ekmek ve tatlı

en kısa menü benim ki olacak heralde kızlar
sadece saat 2 de 1 kase çorba 1 haşlama tavuk butu
akşam da aynı menü ve 1 kase yoğurt
su belli bir saate kadar yasaktı..gün boyu çok az su içtim
aman kimse benim gb yapmasın benim özel durumdan solayı böyle malesef

ohhh sefan olsun yemiste yemissinbenim dun yaptigim gibi bende dun bi yedim bi yedim bi yedim o nasil biseydir ya arada geliyo
insana oyle ataklar cnm ins surekli olmaz bak bugun normale dondum mesela (bilmem kac gun surer ) kolay diil ama dayancaz artik napalim simdiye kadar yedik yedik
ne faydasini gorduk zararindan baska demi

ah ahhhh yedimde ne oldu diyorum şimdi ama haftanın 1 günü dinlenmek lazımmış benimde bugündü dinlenme günüm bende bir baba varki boğazı hiç boş durmaz özellikle anneme diyorum diyette olduğum zamanlar sevmediğm yemekleri yapın (ki sevmediğim tek yemek patlıcan) hergün en sevdiklerimden yapıyorlar babam saat 22:00 - 23:00 arası acıkıyor kendine bişiler hazırlıyor hususi akşam yemeği gibi sofra kuruyor haydi gelde yeme işte zaten ne olduysan bundan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…