Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah:yeşil çay,activia çilekli kahvaltı vakti=186 kalori
öğle:yeşil çay,1 tabak az nohutlu bulgur pilavı=300 kalori (bol kırmızı toz biberli ama öylepişman oldum ki yaaaa 300 kalori yaa uffff çok çok)
ara saat 16:00:2 adet eti form bisküvi=35 kalori
akşam:çabuk çorba şehriyeli tavuk=59 kalori

3 litre su
3000 kere ip atladım
50 mekik

Son düzenleme:
canım çok az kalori almışsın 1000 kalorinin altına fazla düşmemeye çalışsan:26:

ya dedim ya nişanlımgelcek die çok telaşedeyim çoookkk tırrrsssssıııyyoooorruuummmm 70 e inmem lazım son 29 gün :KK70: :KK70: :KK70:

ya dedim ya nişanlımgelcek die çok telaşedeyim çoookkk tırrrsssssıııyyoooorruuummmm 70 e inmem lazım son 29 gün :KK70: :KK70: :KK70:

:KK1::KK1: ben o ayrıntıyı kaçırmışım sen heyecandan yemek yiyemezsin şimdi zaten:KK1:
tamam az kalori alsanda öğün atlamamaya çalış ozaman anlaştık mı:KK34: atlarsan vücudun ne yersen depolar ozaman kilo vermen zorlaşır:KK8:

Son düzenleme:
:KK1::KK1: ben o ayrıntıyı kaçırmışım sen heyecandan yemek yiyemezsin şimdi zaten:KK1:
tamam az kalori alsanda öğün atlamamaya çalış ozaman anlaştık mı:KK34: atlarsan vücudun ne yersen depolar ozaman kilo vermen zorlaşır:KK8:

yok işte atlamamaya çalışıyorum evet ya kimse yok :KK70: :KK70:

Dün akşama kadar herşey yolunda idi ama saat 6 dan sonra bi anda aşırı derece yeme isteği doğdu. 2 kurabiye+5 fındık+1 elma+biraz daha sebze yemeği+2 dilim ekmek yedim:KK43:((((((ama bu uzun süreden sonra ilk defa oldu. biraz moralim bozuktu sanırım ondan.ama bugün normale döndüm.
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
biraz maydanoz
yarım domates+yarım salatalık
1 kk peynir
Ara: elma
Akşam: 3 kaşık ıspanak+yoğurtlu kırmızı lahana
ve 3 litre su:) bugün mutluyum
1 saat koştum. yarım saatte egzersiz yaptım. 850 kalori harcamışım:)
umarım artık birden o gçz dönmesi olayını yaşamammmmm:)

bide ben çizelge istiyorum ekliyorum ekliyorum hep hata veriyorrr:) yardım lütfen

ben geldim kızlar bugun diet yapmadım moralmen çok kötüyüm...dra gittim yumurta gelişmemiş ve dr bu ay olmaz dedi ne yapacgmı bilmiorum işim rabbime kaldı eğer bu ay olumsuz sonuç alırsam yaza kadar kendimi sıkı bi dietle toplayıp tüp bebeğe başvuracam.....

mrb kızlar ne guzl yazısıosunuz bnde bır slm wereym dedım derdım sıznle aynı zayflamak zayflamk zayflamak !!!!

bide ben çizelge istiyorum ekliyorum ekliyorum hep hata veriyorrr:) yardım lütfen
boy kilo hedef kilo ver yardımcı olayım cnm...
ben geldim kızlar bugun diet yapmadım moralmen çok kötüyüm...dra gittim yumurta gelişmemiş ve dr bu ay olmaz dedi ne yapacgmı bilmiorum işim rabbime kaldı eğer bu ay olumsuz sonuç alırsam yaza kadar kendimi sıkı bi dietle toplayıp tüp bebeğe başvuracam.....

canımm stresli bi süreç seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun..:26:

gamzecim kür yapıyomusun kendine?? incir kürü yap havuç ye bol bol....

tez zamanda gelsin bebişler inş..
[/COLOR]

Son düzenleme:

[/COLOR][/QUOTE]

polen ve bal karışımı yiorum canım ama fayda etmedi bırakıorum bende artık ne zaman hakkıma hayırlı ise o zaman gelsin

boyum :180 103 kilo idim şu an 93 kiloyum. rica etsem buna ait çizelgeyi hazırlarmısınız..

[/COLOR]

polen ve bal karışımı yiorum canım ama fayda etmedi bırakıorum bende artık ne zaman hakkıma hayırlı ise o zaman gelsin[/QUOTE]

canım bal polen de iyidir belki ama...

incir yumurta gelişimi ve çatlması için birebir...hergün mutlaka 3-4 incir ye hem ara öğünlerini yapmış olursun hemde çok faydalı...

akşamlarıda 1 tane havuç ye mutlaka...bırakma sakın canım....çok kafana takma ama bırakmada...bende seninle aynı durumdayım moralini bozma umudunu kaybetme sakın..

Allah büyük...

polen ve bal karışımı yiorum canım ama fayda etmedi bırakıorum bende artık ne zaman hakkıma hayırlı ise o zaman gelsin

canım bal polen de iyidir belki ama...

incir yumurta gelişimi ve çatlması için birebir...hergün mutlaka 3-4 incir ye hem ara öğünlerini yapmış olursun hemde çok faydalı...

akşamlarıda 1 tane havuç ye mutlaka...bırakma sakın canım....çok kafana takma ama bırakmada...bende seninle aynı durumdayım moralini bozma umudunu kaybetme sakın..

Allah büyük...
[/QUOTE]

Rabbime sığındım zaten o ne zaman hayırlı ise verir evet günlük incir yiorum ama ben havucu direk yiyemiorum salatama rendeleyip yiyorum oda her zaman var yani

X