- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
sabah 2 dilim cavdar ekmek,5 zeytin,kk peynircanım dünkü listeni bana tekrar yazabilirmisin?
tabiki alırız cnm aramıza hoşgeldin bak biarz önce beslenme listemizi yayınladım oku istersen
ara:200 ml yarim yagli süt
öglen:100 gr. müsli
aksam:sebzeli tavuklu güvec,salata ve 100 gram yogurt yedim abla.
ben yarin bir pirinc lapasi yapayimda canim,o dyetide yapicam canim.senden bende 56 kirmak icin cildiriyoruz deilmi canim yaaabu nasil bi his ben de bilirim canim ya sena hanim 2 sayfa geride bi menu yazmisti bana onu uygulayalim bugun beraber
valla süper ne diyim.vücudun cok güzel orantili.Allah'a sükür et böyle sansli oldugun icin canimEki Görüntüle 324521 Eki Görüntüle 324523 Eki Görüntüle 324524 Eki Görüntüle 324525 Eki Görüntüle 324522 Eki Görüntüle 324520
ilk resim en kilolu oldugum anlar bende böleyim işte kızlarr
olsun canim,canin sagolsun.Allah ne zaman uygun görürse o zaman vercektir.kac senelik evlisin canim?ben geldim kızlar bugun diet yapmadım moralmen çok kötüyüm...dra gittim yumurta gelişmemiş ve dr bu ay olmaz dedi ne yapacgmı bilmiorum işim rabbime kaldı eğer bu ay olumsuz sonuç alırsam yaza kadar kendimi sıkı bi dietle toplayıp tüp bebeğe başvuracam.....
oooowww senin diyetinin ipinin ucu bayaa kacmis canim yyaaaa.yarin hemen toparla barikızlarrrrrrr ağlamak istiyorum annem helva kavurdu bir tabak helva hem yiyorum, hem yazıyorum hemde içim acıyorrrrrrrr bugün değil ipin ucunu laçırdım hemde nasıl. güne güzel başlamıştım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir ve 1 dilim kepek ekmeği ile gayet hafif başladım. öğlende zeytin yağlı brokoli ve tavuk sarması (1 porsiyon) yedim. öğle yemeğinde aynı zamanda profiterol vardı 1 tane aldım ara öğünde yerim diye. yedim tabiki ama dayanadım o bitti gidip bitane daha aldım o bitti sonra bir tane daha derken 3 kase yedim. sonra arkdaşlar haydi çiğ köfte söyleyelim dediler onuda kabul ettim bir dürüm yedim. tabi 2lt su daha eve gelmeden içmiştim. eve geldim yarım tabak ıspanak yedim ve şimdide helva yiyorum. pişman oldum niye yedim yaaa içim acıyooooooooooooo bu arada dün göbeğimi ölçmüşlerdi kavitasyondan önce 95 cm çıkmıştı. eve geldim okadar yedim içtim az önce ölçtüm aynı şekilde 92 cm. çıktı biraz moralim düzeldi gibi bir daha tekrarlamıcam bunu ama daha iradeli olmalıyım