Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ediyom cnm yaa ay sonu bitiyo şubat 6 da sınav var görcem günümü

ben bile hiçbir bilgim yokken 90la geçtim sertifika sınavını..senin birde öncen var...kesin 100 alırsın cnm...
yaww bu arada sen niye diyetisyene gittim kızım yaa...yolu yordamı biz kadar biliyosun hala diyetisyene gidiyosun..çok paran var kızım senin

Son düzenleme:

inş cnm bakalım sınav zamanı görcez cnm biliyoruz ama benim bu şeker etkiledi son zamanlarda mg arttırdık bide o yüzden kontrolde olmam lazım 40 tl veriyorum cnm aylık biraz diğer süsümden kısarım oraya veririm yeni kilom 68.5 naberrr:26: :26: :26: :26: :26:

bende geçen hafta 68dim ama iş yüzünden kendimi yemeqe vurdum..bu hafta 70i boylarım...ama hemen toparlanma lazım...olumsuzlukların bedelini kendimden çıkarmak istemiyorum...

bende geçen hafta 68dim ama iş yüzünden kendimi yemeqe vurdum..bu hafta 70i boylarım...ama hemen toparlanma lazım...olumsuzlukların bedelini kendimden çıkarmak istemiyorum...

bişeyler etken oluyo cnm döndür beni kendi yoluna duymadın sesimi ayaklar altında sürünüyorum

Son düzenleme:
kahvaltı
2 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
4 zeytin
kirbit kutusu kadar peynir
1 dilim kaçar 3 dilim salam

ara öğün 1 tane mandalina 5 tane fındık içi

akşam
birkese çorba
bir tabak kırmızı et
bolca salata
birkase yoğurt
ve bolca su

sabah geç kalktığım için kahvaltıyı geç yaptım öyüzden öglen yemeğide sayılır
inşallah faydası olur şimdiden yeşil çay içicem

evet öqleni atlamışsın mazeretinide belirtmişisn cnm...affettik hadi çok beqendim menünü gayet güzell

sabah yeşil çay,activia çilekli kahvaltı zamanı
öğle yeşil çay,bir tabak patatesli biberli domatesli tavuk sote,2 yemek kaşığı bulgur pilavı bol kırmızı biberli(çalıştığım için öğlen biraz ağır yemem lazım lokantada ne varsa)
akşam 2 elma
yeşil çay içerim 3 lt de su
3000 adet ip atladım 50 mekik

canım çok dengesiz olmuş...ne kahvaltın kahvaltı ne akşam yemeqi var

evet öqleni atlamışsın mazeretinide belirtmişisn cnm...affettik hadi çok beqendim menünü gayet güzell

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sevindim ben hep böyleyim ama öğlen yemiği yemem geç kahvaltı olduğu için gecede süt içiyorum
hiç sevmediğim halde tatlıdan birden kesmek çok zor ama ekmekten soğudum

sena abla 61. sayfada tün gün münümü yazmştım yorumlar mısın rica etsem??

canım çok dengesiz olmuş...ne kahvaltın kahvaltı ne akşam yemeqi var

1 ay sonra nişanlım geliyo en azından bi 70 olmam lazım o gelene kadar o yüzden az yemeğe çalışyorum napiim yapçak bişi yok şuan 73 üm 3 kilo versem 1 ayda çok güzel olucak

sena abla 61. sayfada tün gün münümü yazmştım yorumlar mısın rica etsem??
canım geçmişi okumamışsın 62.sayfada yorumlamıştım
1 ay sonra nişanlım geliyo en azından bi 70 olmam lazım o gelene kadar o yüzden az yemeğe çalışyorum napiim yapçak bişi yok şuan 73 üm 3 kilo versem 1 ayda çok güzel olucak

canım az yiyerek kilo veremezsin her zaman söylüyorum vücut savunmaya geçer ve yedqiin herşeyi depolar...bizler bunları tecrübe ettik cnm lütfen bunu kendine yapma..bizim dedqimiz şekilde çok daha rahat kilo vereceksin

gözümden kaçmış ablacım bende pirinçsiz olursa daha sağlıklı olur diye düşünmüştüm de

benim menümü yorumlamamışsın canımmm sorun olmadığı için mi..

akşam yemeğini 5.30 da yedim gece yatmadan ne yiyebilim meyveliyoğurt, meyve, yoğurtlu cornfileks

arzucummm nasılsın bi slm veriyim dedim canımmmmm
ben çok yoğunum bu günlerde dikiş kursuna gidiyorum demiştimya cumaya tatile giriyoruz o yüzden çok koşturuyoruz başka meşkuliyetlerimizd var biliyorsun sen ne yaptın iş görüşmen nasıl geçti belki yazdın ama ben geçmişi okuyamadım fazla canım
ama seheri gördüm bi ara çok sevindim eskiler bi başka

yanlış anlamayın yeni kızlarr zamanla sizlede eskiycez birbirimizi daha iyi tanıyıp anlıycaz inş...
sonra insan istesede kopamıyo burdan senada kendine bi bağlıyoki sormayın canım kaptanım benimm

diyete tam başladım sayılmaz henüz ama yinede dikkat ediyorum bugün kuşlukta yediğim 3 kurabiyeyi saymazsak kursta arkadaş getirmiş çayın yanında fena olmadı hani
ama öğle akşamı dengelemeye çalıştım

canım az yiyerek kilo veremezsin her zaman söylüyorum vücut savunmaya geçer ve yedqiin herşeyi depolar...bizler bunları tecrübe ettik cnm lütfen bunu kendine yapma..bizim dedqimiz şekilde çok daha rahat kilo vereceksin [/QUOTE]

1 bardakta light süt içtim şimdi içimde almıyo aslında heyecandan yaww

canımmmm senacım bugün moralim bozuktu annemin birlafına çok alındım ve akşam yemeğinde patlattım :)))))))))))) moral bozukluğu iyi gelmiyor bana yarın toparlayacam süphen olmasın

Sena abla bi sorum olacak. simdi 30 saat leslie yaptim yine kadinlar kulübünde buldum videolari. Kendimi biliyorum bu hafta regl olacagim ileri saatlerde acikacagim. yaptigim spor bosuna gitmemesi icin ne yiyebilirim

Sena abla merhaba ben diğer topikten seni takip ediyordum.Sana yapılanlar kocaman bir haksızlıktı ben daha dün okuyabildim geçen hafta sürekli misafirim olduğu için girememiştim dün inan saatlerce geçmiş sayfaları okuyarak neler olduğunu öğrendim.Biraz saygı çerçevesi aşılmış ama boşver ablacım herkesin Allah gönlüne göre versin.Şimdide senin ismini görünce hemen atladım topiğin neyle ilgili olduğunu bile anlamadan içimdekileri sana aktarmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…