ediyom cnm yaa ay sonu bitiyo şubat 6 da sınav var görcem günümü
ben bile hiçbir bilgim yokken 90la geçtim sertifika sınavını..senin birde öncen var...kesin 100 alırsın cnm...
yaww bu arada sen niye diyetisyene gittim kızım yaa...yolu yordamı biz kadar biliyosun hala diyetisyene gidiyosun..çok paran var kızım senin
inş cnm bakalım sınav zamanı görcezcnm biliyoruz ama benim bu şeker etkiledi son zamanlarda mg arttırdık bide o yüzden kontrolde olmam lazım 40 tl veriyorum cnm aylık biraz diğer süsümden kısarım oraya veririm yeni kilom 68.5 naberrr:26: :26: :26: :26: :26:
bende geçen hafta 68dim ama iş yüzünden kendimi yemeqe vurdum..bu hafta 70i boylarım...ama hemen toparlanma lazım...olumsuzlukların bedelini kendimden çıkarmak istemiyorum...
kahvaltı
2 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
4 zeytin
kirbit kutusu kadar peynir
1 dilim kaçar 3 dilim salam
ara öğün 1 tane mandalina 5 tane fındık içi
akşam
birkese çorba
bir tabak kırmızı et
bolca salata
birkase yoğurt
ve bolca su
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı geç yaptım öyüzden öglen yemeğide sayılır
inşallah faydası olur şimdiden yeşil çay içicem
sabah yeşil çay,activia çilekli kahvaltı zamanı
öğle yeşil çay,bir tabak patatesli biberli domatesli tavuk sote,2 yemek kaşığı bulgur pilavı bol kırmızı biberli(çalıştığım için öğlen biraz ağır yemem lazım lokantada ne varsa)
akşam 2 elma
yeşil çay içerim 3 lt de su
3000 adet ip atladım 50 mekik
evet öqleni atlamışsın mazeretinide belirtmişisn cnm...affettik hadiçok beqendim menünü gayet güzell
canım çok dengesiz olmuş...ne kahvaltın kahvaltı ne akşam yemeqi var
canım geçmişi okumamışsınsena abla 61. sayfada tün gün münümü yazmştım yorumlar mısın rica etsem??
1 ay sonra nişanlım geliyo en azından bi 70 olmam lazım o gelene kadar o yüzden az yemeğe çalışyorum napiim yapçak bişi yok şuan 73 üm 3 kilo versem 1 ayda çok güzel olucak