Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

shryvz canim cok sagol yazdiklarin icin ama ben yemin ettim 56.0'a inene kadar hicbi sekilde abur cubur, tatli ve cikolata yemicem diye, artik dayanamiyorum yemek istiyorm o yuzden bi an once 56.0 olmak istiyorum ((((

sadece 200 qramın kalmış iyi bir sopa istiyorsun anlaşılan senn

ikindi ve akşam olmamış cnm ekmeqi biliyosun sadece sabah yiyoruz...kahvaltıyı geçiştirmişsin..çok sıkı bşr kahvaltı gün boyu tok kalmanı saqlıcaktır...dikkat et bitanem olurmu

teşekkür ederim ablacım seninle beraber olmak inan benide çok mutlu etti ve resimlerini gördüm bayıldım.harika gözüküyorsun.Allah bizede az yemekle nefsimizi durdurabilecek sabrı verir inşallah en çokta şu nefsimi durdurabilmek için istiyorum az yemeği öğrenmeyi.. şu an 75.7 kilodayım.hedefim 60 olmak.haaftaya bakalım ne olacak?diyet işe yarayacak mı? burada da yine cumaları bildirim yapacakmıyız?

canım geçmiş olsun
hayırdır ne ağrısı bu?
adet dönemin mi?
yoksa yoğun stresin dışa vurumu mu?
sıcak havlu koy karnına
abalcım sorma...geçen gece yarısı evimizi su bastı borular batlamış...her yer su içindeydi...terlikle falan gezmenin imkanı yoktu..çıplak ayakla suyun içinde kaldık..temizleye kadar şifayı kaptık...bugün iyice gösterdi kendini...aqlıcam nerdeyse aqrıdan o derece...streste etkili oldumu bilmiyorum ablacım...

evet canım cumaları aynen bildiqin gibi bildirim yapıcaz...bildirimlere 1-2 madde daha ekledim..cuma günü tekrardan sıralamayı yazarım cnm...

tahminimce ben nefsime hakim olamiorm cnm ya birde sawunmam bunu hergun yapmiorm carsiya ciktigimda sadece :s ama yapmamam gerekti biliyorm
cikmadan ne kadarda yanima cewiz elma ws alsamda disardaki yicekleri gorunce donup onlara bakmam bile ama neyse bu bana ders olsun ne kadarda sapistam bu yolda yurucem basaricaz ins hepimizde :13:

canım evden çıkmadan iyice karnını doyur öyle çık..tok karnına yiyecekleri gözün görmez...yiyecekelrin olduqu noktaya bakma canım..çevir yüzünü..hatta onlara deki sizin yüzünüzden kilo aldım artık sizin cazibenize kapılıp irademe yenilmicem..çıtır olucam de ve onları alıp yemediqin için kendini kutla...ertesi gün rakamın düştüqünü görünce bu herşeye deqecek cnm..

Dogrulari biliyoruz da iste uygulamada sorun yasiyoruz tmm cnm cik dinlen sen emegin icin tskkurler

canim oyle deme gitmiyor valla yapisti bu son kilolar. haftalardir istedigim seyleri yiyemiyorum. amma inatcilar yaa:)

tamam canım o zaman yarın şu şekilde beslen (arkadaşlar siz uygulamayın lütfen)

kahvaltı
1 yumurta
peynir 3 tane zeytin
1 dilim ekmek
bitki çayı

ara
1 bardak süt

öqlen
haşlanmış tavuk
yeşil salata

ara
2 kaşık yoqurt

akşam
2 kaşık special-k
1 bardak süt(ikisini karıştır)

ara
bitki çayı

2.5 litre su....
sonucu ertesi gün bana yaz canım...yarın sabah tartıl ve bu listeyi uygulamaya başla..perşembe günü tekrar tartıl ve sonucu bana bildir

sena apandist falan olmayasın
ya evini su bastığından haberim yoktu
o olay heleki kış günü iğrenç bişi
benim evimide 2. kattı yağmur yağdığında basmıştı
apartmanın çatı olukları tıkanmış
ve de tüm su balkon su giderinden benim balkona doldu
ordanda eve tabi
yataktan fılayıp kendimi rüyada denizde sandım
neyse geçmiş olsun tekrardan
karnına ılık ütü bas ben öyle yapıyorum iyi geliyor
ama apandist olma ihtimalin varsa sakın yapma
ağrı göbek çevresinde yada sğ kasıktaysa
tehlikeli olabilir

ablam tek yönlü deqil komple aqrıyor..yerinden çıkıcak sanki...kasıklara doqru yoqun bir basınç var...deliricemmm :84::84::84::84::84:

2 defa veda ettim bi türlü gidemedim bu sefer gidiyorum öptüm kızlarr ablacım sanada iyigecelerr

ohh sütümü içtim sporumuda yaptım ama hala şişimm
şu kilolar hemen gitse keşke ya zayıflayıp şişmanlayan insan daha iyi anlıyor bunu
sanki vücduma ağırlık torbaları yerleştirmişler gb hissediyorum..
biran önce regl olup bitse kendimi zinde hissetsem..
stresimden eşimle de tartıştım napsın canım anladım senin zamanın gelmiş hayatım dedi sustu çekildi
böle deyince ben daha da sinirlendim
konudan konuya atlıyom hemen hopppvee ben kendimde yeni bişi keşfettim ben
ilklerde ne kdar fazla kilo verirsem o kadar motive oluyorum..yanlış hızlı kilo vermem ama
napiim anca böle istikrarlı olabiliyorum

ben öğlenci olarak çalışıyorum sabah 10,30 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 17dide evde oluyorum. rica etsem bana liste hazırlar mısınnnnnn lütfennnn. cumaya inmiş olmak istiyorum artıkkk.çarşamba-perşembe-cuma uygulayayım...

hayırlı akşamlar arkadaşlar.. 3 mil yaptım az önce..
bugün genel olarak pek keyfim yoktu nedense..

canım hoşgeldin..

hadi artık gittim kızlar..kendinize iyi bakın..gidip yatıyım çok aqrıyooooo

sena abla,geçmiş olsun,nasıl oldun?iş görüşmen nasıl geçti?inş herşey yolundadır..

canim o profildeki sensen zaten süper gözüküyorsun.kilo vermene hic gerek yok valla.
1 ay sonra nişanlım geliyo en azından bi 70 olmam lazım o gelene kadar o yüzden az yemeğe çalışyorum napiim yapçak bişi yok şuan 73 üm 3 kilo versem 1 ayda çok güzel olucak
oyyyy Allah kavustursuuuuun.
canımmmm senacım bugün moralim bozuktu annemin birlafına çok alındım ve akşam yemeğinde patlattım :)))))))))))) moral bozukluğu iyi gelmiyor bana yarın toparlayacam süphen olmasın
ay canim yaa,kiloylami ilgili kirdi seni
az once tartildim 57.4'um. sabaha kadar 56.0'a dusmem icin napmaliyim yaaa(((((

canim sporu arttir mutlaka ama kendini bu kadarda sartlama,ille yarin 56 olucam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…