Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aysunay nasılsın canım nasıl gidiyor rejimin

sağol canımm iyiyim..sen nasılsın alışbildin mi rejime.
gündüz biraz açlık çektim ne yalan söyleyeyim zorlandım

bende hemen uyudum...
sonra kalktım spor yaptım..baya saat geçti...

iyi mi desem nurme sanırım iyi gidiyo

dene bencede canım gerçekten lezzetli

canımm teşekkür ederim:119:
senin menünde gayet iyi sadece kahvaltıyı ihmal etme olur mu

harikasın canım 3 kg süpersin...
her hafta böyle olmaz belki ama 3 değilde 1-2 olur oda süperrrr
kahvaltı canım istemedi canım ya yoksa hergün yiyordum stresliyim bugün endoskopi için ondan:2:
ayda 5 kg benim hedefim bakalım bu ayı kaçla kapatıcaz merak ediyorum gerçekten

inşallah tez zamanda isteğine ulaşırsın canım tebrikler

yok shryvz cum neden darılıyım ki:)sonuçta bi amaç için burdayız birbirimizin yanlışlarını söylemeliyiz elbette:))

iyi akşamlar hepinizeeeeee. bende bugünki menümü yazıyımm. sabah 1 elma ara öğün 2 mandalina öğlen 2 kase çorba ve 2 haşlama köfte ara öğün 1 elma akşam yarım tabak barbunya ve havuç salatası. 2 lt su içtim kavitasyondan geldim azönce sözde ilk seansta 2 cnm 3 cm arası farkediliomuş ama bnde aynı ama bugünden itibaren ilk 20den başlayıp yavaş yavş arttırarak mekik çekicem bide bunu deniyim bakalım gittğim yerdeki kız söledi 2 haftada farketmişti benim diyo baya olmuş alışkanlık edinmiş zaten ama dümdüzdü karnı bayaa özendimmm

saol cnm

tşk ederim cnm

Son düzenleme:

tüylerim havada okudummmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muthıssın hazıranda düğünüm var ve 10 kılo fazlam var

hoşgeldin tatlımmm.aslıcımmm.özledik seni.sudem de gelse de takılsa sana biraz hatırlıyomusun?

Hoş bulduk canım bende çok özledim seni görmek ne güzel nasılsın oğluşun nasıl
hatırlamazmıyım canım ne günlerdi sudemin sayesinde 71 inmiştim ama sonra tekrar aldım 75 oldum sanırım tartılmaya korkuyorum
sudemde yok oldu hiç görmedim ben ara sıra girdim ziyaretçi olarak ama öbür topik beni pek çekmiyodu ne yalan söyleyim
sena yeni topik açınca tekrar başlamak geldi içimden inş. 70 olmak ilk hedefim

Son düzenleme:
Sena abla bende sizinle zayıflamak istiyorum hatta p.tesinden buyana sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.İnşallah bu sefer faydası olurda zayıflaya bilirim.şimdi de menümü paylaşmak istiyorum;
SABAH...:
1 dilim ekmek
peynir
tere

ÖĞLEN...:
6 kaşık kereviz yemeği
yağsız yoğurt

İKİNDİ...:
yağsız tost
1 portakal

AKŞAM....:
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta
yağsız yoğurt

benim menümü yorumlamamışsın canımmm sorun olmadığı için mi..
aynen öyle canım
akşam yemeğini 5.30 da yedim gece yatmadan ne yiyebilim meyveliyoğurt, meyve, yoğurtlu cornfileks
yoqurt olabilir yada süt
iş görüşmem olumsuz gibi onlar beni arıcakmış birde karnım çok aqrıyor ayselcim hiç tadım yok
Sena abla bi sorum olacak. simdi 30 saat leslie yaptim yine kadinlar kulübünde buldum videolari. Kendimi biliyorum bu hafta regl olacagim ileri saatlerde acikacagim. yaptigim spor bosuna gitmemesi icin ne yiyebilirim
acıkmıcaksın canım kendini şartlandırma... herşey beyinde bitiyor...illa bişey yicekseb 1 bardak süt iç yada 2 kaşık yoqurt ye cnm
ayy canım benim desteqin için çok teşekkür ederim ben onları Allaha havale ettin canım lafını bile etmeye deqmez...bu arada hoşgeldin seni artık burda görmek isteriz cnm
tüylerim havada okudummmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muthıssın hazıranda düğünüm var ve 10 kılo fazlam var
teşekkür ederim canım aramıza hoşgeldin

ayselcim bu araalr hepimiz aynı durumdayız..ve artık toparlanma zamanı..yine her zaman olduqu gibi sevgiyle sohbetle destekle vericez kilolarımızı

ikindi ve akşam olmamış cnm ekmeqi biliyosun sadece sabah yiyoruz...kahvaltıyı geçiştirmişsin..çok sıkı bşr kahvaltı gün boyu tok kalmanı saqlıcaktır...dikkat et bitanem olurmu

yaaaa ben regl olcam diee bütün hücrelerim tatlı tatlı diee ayaktaaaa
ama tabiki yemicem gidip süt ısıtayım biraz..

kızlar karnımın aqrısına duramıyorum..gidip biraz istirahat ediyim...nasıı aqrı buyaa sabahtan beri hiç geçmedi..inşallah yarın görüşürüz canlar hepinizi öpüyorum..cumaya az kaldı bildirim yapıcaz ona göre yiyelim kızlarr

slmlar kizlar,

bugun ben iyice sapittim

bugun gun boyunca disardaydim sabah yesil elma ile basladim arkasindan 2 bardak su, sonra carsiya ciktim bilirsiniz enwaye cesit yiyecek icecek kendimi sartlandirarak gitmistim
ne zaman ki aclik iyice bastirdi benim gozum donmeye basladi :d
ekmek arasi yesillik arti mayonez yedim yarim boy ekmege :s
yaninda sekersiz kahwe
2 saat sonra tatli biraz buyukce sayilcak kurabiye tarzi sekerleme
snra yine kahwe kahwenin yaninda biskuvi kucuk cikolata we kaymak (obez olcam zayiflayim derken )
snra ewe geldim buyuk bi wicdan azabi, 2 lt su ictim
2 dilim cawdar ekmegi ustune light surme peynir,
1 tabak az yagli we az tuzlu kisir :26:
8-10 adet kuruyemis
yarim bardak hazir corba
tabi bu son yazdiklarimi ardi ardina yemedim biraz arayla :2:

yazdikdan snra baktimda ne kadar sacma sapan seyler yemissim neden kaynaklaniyor bu sizce tmm baslicam yapicam diyorum ama surekliligi olmuyor, derdime bir care ((

yaaaa ben regl olcam diee bütün hücrelerim tatlı tatlı diee ayaktaaaa
ama tabiki yemicem gidip süt ısıtayım biraz..

çubuk tarçın varsa sütün içine onu kat çok etkili oluyor cnm..birde sütü duble yap bidaha canın tatlı falan istemez

shryvz canim cok sagol yazdiklarin icin ama ben yemin ettim 56.0'a inene kadar hicbi sekilde abur cubur, tatli ve cikolata yemicem diye, artik dayanamiyorum yemek istiyorm o yuzden bi an once 56.0 olmak istiyorum ((((

en büyük hatan iyice acıkıncaya kadar beklemek ve yanında aralarda yemek için bişey bulundurmamak canım..yanına 1-2 ceviz alsaydın seni tok tutmaya yetecekti..illa dışarda bişey yemek istersen pilavsız ve patatessiz döner yiyebilirdin yada ızgara....

canım geçmiş olsun
hayırdır ne ağrısı bu?
adet dönemin mi?
yoksa yoğun stresin dışa vurumu mu?
sıcak havlu koy karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…