aysunay nasılsın canım nasıl gidiyor rejimin
maşallah canım çok güzel kilo vermişsinyok canım her zaman böyle olmaz...ilk zamanalr fazla gider sonra gramlara düşer...şuanda vücudundaki fazla suyu atıyorsun..bu arada eşin nekadar vermiş :26: eşim 5 kg verdi canım ya o her öğün ekmek yer bide gıcık şeyy
ama erkekler daha çabuk veriyormuş zaten 97ydi
92 oldu
hmm tarif güzel görünüyor ilk fırsatta bende denicem
canımm teşekkür ederim:119:
senin menünde gayet iyi sadece kahvaltıyı ihmal etme olur mu
harikasın canım 3 kg süpersin...
her hafta böyle olmaz belki ama 3 değilde 1-2 olur oda süperrrr
he valla doktorda en son seni 62 yapalım diyohipoglisemi hastası oldugum için kuru incir kuru meyva tüketimi azaltmam gerekiyomuş bilmiyodum yeni yeni şeyler öğreniyorum işte:26: :26: :26: :26:
cnm mutlaka denicem değişik bi tarif cnm ben 15 şubatta başladım geçen sene ama sürekli alıp verdim o yüzden net bi zaman veremicem
canım 1 yıldır burdayım aslında ben 66 ya kadar inmiştim ama ramazandan sonra tekrar geldi.bi bozdum bi başlasım ööle işte tam bi zaman veremicem.ama şu an 70.5 kiloyum.kızlar birazdan iş görüşmesine gidicem benim için dua edin olurmu canlar[/QUO merhabalar ablacımmm
ve topic buraya gelmiş haa hayırlı olsun
hayırlı haberlerle bekliyoruz ablacım..
menün gayet iyimiş canım maşallahçizelgendeki kiloya ne kadar sürede ulaştın merak ettim
tatlım benim patates haşlamada olsa karbonu çok.ya ekmek ya patates.darılma haaaa.patates haşlamaydı ve hiç yağ yoktu bi daa li sefere daha dikkat ederim
tatlım olur o kadar bozma moralini.sakın çok yedim diye kusmaaaufff moralim cok bozuk. karsi komsuya gecmek zorunda kaldim ve israrlarina dayanamayip bi borek yedim10 tane falan da badem. eve gelince de 10 tane falan kuru kayisi. birazini cikarttim ama nefret ediyorum kendimden yarın yeni bir gün yanlış yapa yapa doğruyu öğrenicez.
Selamlar :)
bende hemen bugün yediklerimi yazayim
kahvaltim
2 dilim kepekli ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates
1 haslanmis yumurta
ara da 1 mandalin
öglen
büyük bir tabak salata ( icinde baya bi patates vardi )
2 tane haslanmis tavuk kanat
2 kasik yogurt
ara 1 tane kuru incir
aksam da
1 kase tarhana corbasi ve yogurt yemegi düsünüyorum belki yanina havuc salatasi yaparim
Bende menümü yazayım
1 bardak ılık su ile başladım güne
10da uyandım.11 de kahvaltı
Sabah:
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 zeytin
1 kk peynirbiraz maydanoz
yarım domates+yarım salatalık
Ara:
1 elma+3 mini kepekli galeta
Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
salata+3 kaşık yoğurt
geceye kadar 3litre suyu tamamlarım. 1 bardakta yeşil çay:) akşam çok mu olmuş. biraz sinirli idim çok mu yemişim ki pufffff
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl47Eyo/]
benim bugünkü menüm ÖĞLEN (aynı zamanda kahvaltım):bol yoğurtlu ve salçalı patates haşlaması,4 zeytin,1 çatal peynir,2 fincan çay ARA:4 kaşık yoğurda 3 kaşık cornfileks birazda tarçın attım onu yedim AKŞAM:5-6 kaşık bulgurla pişirilmiş pırasa yemeği ile yoğurt yedim 2.5 lt su içtimm yorumlarınızı bekliyorumm:)))
ayrıcaa 15dk leslie yaptım 5-10dk da mekikçekip oklavalı hareket yaptmm
listeler yorumlanmış zaten.senacımmenümü yazayım hemen
SABAH
1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin diyet peynir sadece 1 çatal aldım onu fazla yiemedim
ARA
1 greyfurt(üzerine yogurt döküp yedim)
ÖĞLENN
koca bir borcam bol yeşillikli salata
ARA
1 kepekli gliserin
AKŞAM
3 kaşık zeytinyağı ile yaptıgım sebze yemeği
biraz spor ve 3 ltye yakında su içtim şimdi karnımda su sesleri var
tatlım geçmiş olsun.kızlarrrrr iyi akşamlar nasılsınız çıtırlar burda beni tanıyanlar bilirler ben hipoglsemi hastasıyım bu ara yeme ataklarım arttı diyetisyene gittim bugun yarından itibaren yeni bi düzen başlıyo iki hafta sonra kontrole gitcem umarım herşey iyi gider kızlarr. sizinlede paylaşırım bazı şayleri listemi yazsamda kişiye özel oldugunu unutmayın öptüm siiz çıtırlar
eveeet menum belli zaten ama ben yine de yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
çiğ brokoli
12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00 birer kase detoks karisimindan
20.00'da icip icmemek konusunda kararsizim
merhabaa harikasınız kızlar....gitsin kilolar
bende menümü yazayım..
sabah 7 de kalktım 2 büyük bardak ılık su içtim....
yarım incir yedim....
kahvaltı:
-1 yumurta
-2 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-1 küçük dilim kaşar
-5 zeytin
-1 domates
ara
-5 badem
öğlen
-patates çorbası
-2 kaşık yoğurt
ara
-1 muz
akşam
-süzme mercimek çorbası
-yoğurtlu brokoli(hiç sevmem herşey diyet için)
ara
-nar yiyeceğim...
2lt su içtim 3 mil leslie yaptım:119:
menüler yorumlanmış...aysunumm ne güzel menü maşalah..
ben bugün kendimi çok şiş hissediyorum ya çıldırcam..bide anneme gittim portakallı pırasa yapmış..
2 kaşık yedim hemen..
benmde bugün kü menüm
uyanır uyanmaz 2 kuru kayısı ve bollll su
şekersiz kahve
canım hiç kahvaltı istemedi işlerim wardı bide ewde..
zaten saat 12 oldu
bi kase çorba içtim
4 kaşık lahana yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
2 kaşık portakallı pırasa
akşam ;
1 kase çorba
4 kaşık lahana yemeği
salata
yoğurt[/CENTER]
arzucummm nasılsın bi slm veriyim dedim canımmmmm
ben çok yoğunum bu günlerde dikiş kursuna gidiyorum demiştimya cumaya tatile giriyoruz o yüzden çok koşturuyoruz başka meşkuliyetlerimizd var biliyorsun sen ne yaptın iş görüşmen nasıl geçti belki yazdın ama ben geçmişi okuyamadım fazla canım
ama seheri gördüm bi ara çok sevindim eskiler bi başka
yanlış anlamayın yeni kızlarr zamanla sizlede eskiycez birbirimizi daha iyi tanıyıp anlıycaz inş...
sonra insan istesede kopamıyo burdan senada kendine bi bağlıyoki sormayın canım kaptanım benimm
diyete tam başladım sayılmaz henüz ama yinede dikkat ediyorum bugün kuşlukta yediğim 3 kurabiyeyi saymazsak kursta arkadaş getirmiş çayın yanında fena olmadı hani
ama öğle akşamı dengelemeye çalıştım
hoşgeldin tatlımmm.aslıcımmm.özledik seni.sudem de gelse de takılsa sana birazhatırlıyomusun?
dene bencede canım gerçekten lezzetli
kahvaltı canım istemedi canım ya yoksa hergün yiyordum stresliyim bugün endoskopi için ondan:2:
ayda 5 kg benim hedefim bakalım bu ayı kaçla kapatıcaz merak ediyorum gerçekten
inşallah tez zamanda isteğine ulaşırsın canım tebrikler
canım 1 yıldır burdayım aslında ben 66 ya kadar inmiştim ama ramazandan sonra tekrar geldi.bi bozdum bi başlasım ööle işte tam bi zaman veremicem.ama şu an 70.5 kiloyum.
tatlım benim patates haşlamada olsa karbonu çok.ya ekmek ya patates.darılma haaaa.
tatlım olur o kadar bozma moralini.sakın çok yedim diye kusmaaayarın yeni bir gün yanlış yapa yapa doğruyu öğrenicez.
listeler yorumlanmış zaten.senacım
tatlım geçmiş olsun.
menüler yorumlanmış...
hoşgeldin tatlımmm.aslıcımmm.özledik seni.sudem de gelse de takılsa sana birazhatırlıyomusun?
SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdine zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydimbu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedive daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...
yaşım 37 ... istanbulda oturuyorum muhasebeciyim...2 gün önce işten ayrıldım inşallah daha güzel bir iş bulabilirim....16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var....hayata dair ne varsa eşlerimiz aile yaşantımız sorunlarımız üzüntülerimiz ve sevinçlerimizi burada paylaşarak diyetimizde de birbirimize destek olarak ve bilgilerimizi paylaşarak güzel bir ortam oluşturmak dileqim....şimdiden senanın dünyasına hoşgeldiniz kızlarrr
aynen öyle canımbenim menümü yorumlamamışsın canımmm sorun olmadığı için mi..
yoqurt olabilir yada sütakşam yemeğini 5.30 da yedim gece yatmadan ne yiyebilim meyveliyoğurt, meyve, yoğurtlu cornfileks
iş görüşmem olumsuz gibi onlar beni arıcakmışarzucummm nasılsın bi slm veriyim dedim canımmmmm
ben çok yoğunum bu günlerde dikiş kursuna gidiyorum demiştimya cumaya tatile giriyoruz o yüzden çok koşturuyoruz başka meşkuliyetlerimizd var biliyorsun sen ne yaptın iş görüşmen nasıl geçti belki yazdın ama ben geçmişi okuyamadım fazla canım
ama seheri gördüm bi ara çok sevindim eskiler bi başka
yanlış anlamayın yeni kızlarr zamanla sizlede eskiycez birbirimizi daha iyi tanıyıp anlıycaz inş...
sonra insan istesede kopamıyo burdan senada kendine bi bağlıyoki sormayın canım kaptanım benimm
diyete tam başladım sayılmaz henüz ama yinede dikkat ediyorum bugün kuşlukta yediğim 3 kurabiyeyi saymazsak kursta arkadaş getirmiş çayın yanında fena olmadı hani
ama öğle akşamı dengelemeye çalıştım
acıkmıcaksın canımSena abla bi sorum olacak. simdi 30 saat leslie yaptim yine kadinlar kulübünde buldum videolari. Kendimi biliyorum bu hafta regl olacagim ileri saatlerde acikacagim. yaptigim spor bosuna gitmemesi icin ne yiyebilirim
ayy canım benim desteqin için çok teşekkür ederimSena abla merhaba ben diğer topikten seni takip ediyordum.Sana yapılanlar kocaman bir haksızlıktı ben daha dün okuyabildim geçen hafta sürekli misafirim olduğu için girememiştim dün inan saatlerce geçmiş sayfaları okuyarak neler olduğunu öğrendim.Biraz saygı çerçevesi aşılmış ama boşver ablacım herkesin Allah gönlüne göre versin.Şimdide senin ismini görünce hemen atladım topiğin neyle ilgili olduğunu bile anlamadan içimdekileri sana aktarmak istedim...
teşekkür ederim canım aramıza hoşgeldintüylerim havada okudummmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muthıssın hazıranda düğünüm var ve 10 kılo fazlam var
Hoş bulduk canım bende çok özledim seni görmek ne güzel nasılsın oğluşun nasıl
hatırlamazmıyım canım ne günlerdi sudemin sayesinde 71 inmiştim ama sonra tekrar aldım 75 oldum sanırım tartılmaya korkuyorum
sudemde yok oldu hiç görmedim ben ara sıra girdim ziyaretçi olarak ama öbür topik beni pek çekmiyodu ne yalan söyleyim
sena yeni topik açınca tekrar başlamak geldi içimden inş. 70 olmak ilk hedefim
Sena abla bende sizinle zayıflamak istiyorum hatta p.tesinden buyana sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.İnşallah bu sefer faydası olurda zayıflaya bilirim.şimdi de menümü paylaşmak istiyorum;
SABAH...:
1 dilim ekmek
peynir
tere
ÖĞLEN...:
6 kaşık kereviz yemeği
yağsız yoğurt
İKİNDİ...:
yağsız tost
1 portakal
AKŞAM....:
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta
yağsız yoğurt
yaaaa ben regl olcam diee bütün hücrelerim tatlı tatlı diee ayaktaaaa
ama tabiki yemicem gidip süt ısıtayım biraz..
slmlar kizlar,
bugun ben iyice sapittim
bugun gun boyunca disardaydim sabah yesil elma ile basladim arkasindan 2 bardak su, sonra carsiya ciktim bilirsiniz enwaye cesit yiyecek icecek kendimi sartlandirarak gitmistim
ne zaman ki aclik iyice bastirdi benim gozum donmeye basladi :d
ekmek arasi yesillik arti mayonez yedim yarim boy ekmege :s
yaninda sekersiz kahwe
2 saat sonra tatli biraz buyukce sayilcak kurabiye tarzi sekerleme
snra yine kahwe kahwenin yaninda biskuvi kucuk cikolata we kaymak(obez olcam zayiflayim derken )
snra ewe geldim buyuk bi wicdan azabi, 2 lt su ictim
2 dilim cawdar ekmegi ustune light surme peynir,
1 tabak az yagli we az tuzlu kisir :26:
8-10 adet kuruyemis
yarim bardak hazir corba
tabi bu son yazdiklarimi ardi ardina yemedim biraz arayla :2:
yazdikdan snra baktimda ne kadar sacma sapan seyler yemissim neden kaynaklaniyor bu sizce tmm baslicam yapicam diyorum ama surekliligi olmuyor, derdime bir care((
kızlar karnımın aqrısına duramıyorum..gidip biraz istirahat ediyim...nasıı aqrı buyaa sabahtan beri hiç geçmedi..inşallah yarın görüşürüz canlar hepinizi öpüyorum..cumaya az kaldı bildirim yapıcaz ona göre yiyelim kızlarr