- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
ufff moralim cok bozuk. karsi komsuya gecmek zorunda kaldim ve israrlarina dayanamayip bi borek yedim10 tane falan da badem. eve gelince de 10 tane falan kuru kayisi. birazini cikarttim ama nefret ediyorum kendimden
merhabaa harikasınız kızlar....gitsin kilolar
bende menümü yazayım..
sabah 7 de kalktım 2 büyük bardak ılık su içtim....
yarım incir yedim....
kahvaltı:
-1 yumurta
-2 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-1 küçük dilim kaşar
-5 zeytin
-1 domates
ara
-5 badem
öğlen
-patates çorbası
-2 kaşık yoğurt
ara
-1 muz
akşam
-süzme mercimek çorbası
-yoğurtlu brokoli(hiç sevmem herşey diyet için)
ara
-nar yiyeceğim...
2lt su içtim 3 mil leslie yaptım:119:
aysunumm ne güzel menü maşalah..
ben bugün kendimi çok şiş hissediyorum ya çıldırcam..bide anneme gittim portakallı pırasa yapmış..
2 kaşık yedim hemen..
benmde bugün kü menüm
uyanır uyanmaz 2 kuru kayısı ve bollll su
şekersiz kahve
canım hiç kahvaltı istemedi işlerim wardı bide ewde..
zaten saat 12 oldu
bi kase çorba içtim
4 kaşık lahana yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
2 kaşık portakallı pırasa
akşam ;
1 kase çorba
4 kaşık lahana yemeği
salata
yoğurt[/CENTER]
cnm portakallı pırasa ilk defa duydum nası yapılıyor merak ettimm
canım en garantili araştırmayı kkda yapabilirsin..çünkü hepsi denemiş şeyler..nete çok fazla güvenme bence...herkese hayırlı günler diyorum öncelikle...
dünden bu yana az cok takip etmeye çalıştım yazdıklarınızı kızlar
ben yıllardır bu tür diyet beslenmeyle ilgili şeyler okuyorum, özel nedenlerden dolayı uygulamadım ama hiç birini
şimdi dr.dan izin çıktı sağlıklı beslenme ve sporla zayıflamaya calışıyorum
bu diyetlerin de birçoğu nedir az çok okuyup öğrenmeye çalıştım
Karatay diyetini ben pek kendime yakın bulmadım ama doğru bulduğum yönleri de var tabii
her yöntemin pozitif bir kısmını alıp kendimce sentezleyip uygulamaya çalışıyorum
Karatayda ekmek yasak ve öğünlerin araları uzun diye biliyorum
buna çok yakın bir diyet şekli daha var ki o da montignac beslenme tarzı... bunda da ekmek sabah tam tahıllı olmak kaydıyla en fazla 3-4dl yenebilir ama diğer öğünlerde ekmek yok kesinlikle
biraz Senacım senin beslenme tarzına benziyor ztn listeni okurken montiye çok benzettim montinin hafif kaçamaklı hali gibi
şu an bildiğim fakat hiç uygulamadığım tarzda diyetler var onları da araştırıp iyice öğrenmek istiyorum hatırımda sadece isimleri kaldı çünkü
ama şekerin ve tuzun ve unun yani 3 beyazın hayatımızdan mümkün olduğunca çıkması gerektiğini ve yağın da sınırlı tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum
herkese bu yolda başarılar diliyorum
bu arada Senacım ve bu konuda bilgili olan tüm arkadaşlar, bana acaba yararlandığınız kaynaklar hakkında bilgi verir misiniz? ben de araştırıp okumaya çalışayım inşallah
herkese sevgiler...
güzel cnm...merhaba kizlar. az once 4 yemek kasigi kapuska, 2 yemek kasigi taslik ve 2 yemek kasigi yogurt yedim. aksam da gecistirmeyi dusunuyorum, bi bardak sut ve bi porsiyon meyveyle. nasil?? su son 200 gr i yarina kadar vermek istiyorum
teşekkür ederim cnm görüşmeden ümidim yok
merhaba canım...
linkini eksik yada fazla yağıştırıyorsundur
gelince bana seslen hallderiz
başlagıç kilomuz ve hedef kilomuz aynı birlikten kuvvet doğar inşallah gisin kilolar
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
hastaymışsın geçmiş olsun...
ben menümüz akşama saklıyorum....
bugün biraz fazla açlık hissettim ama yememeye çalışıyorum...
spor yaparsam doyarım belki
patatesle ekmeqi aynı anda pek tavsiye etmiyoruz cnm ikiside çok fazla karbon yüklü..ama bir tanesini yersen sorun kalmaz...sena abla bugünkü kahvaltı menüm saat 12.30 gibi 1 dilim çok tahıllı ekmek, haşlanmış patates üzeri yoğurt ve salçalı,4 tane zeytin, bir çatal da peynir,2 fincan şekersiz çay sabah aç karnına 2 bardak su nasıll
teşekkür ederim cnm...senacim topikin hayirli olsun canim ziyarete geldim :80: dün ugrayacakdim konusdugumuz gibi ama uyuya kalmissim
sehercim cok gecmis olsun canim
kendinize iyi bakin :92:
canım beslenme şeklin çok yanlış....shryvz arkadaşımız beslenme listemizi yazmış sana...uygularsan çok rahat kilo verirsin...merhaba hanımlarr bende zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum , evlendikden sonra 63 e çıktım sonra doğumdu derken şuanda 66 kilo civarıyım , boyum 1,55 kısa olduğum için çok kilolu duruyorum özellikle basenlerim , kendimi çok çirkin hissediyorum ,giydiklerim yakışmıyo, zayıflarım diye kıyafet almıyorum(((( boğazımıda tutamıyorum aslında çokda fazla yemiyorum ama
sabahları evden erken çıktığım için kahvaltı yapamıyorum , iş yerinde 8,30 - 9 gbi 1 simit yiyorum öğlene kadar bişey yok
öğlen ne yemek çıktıysa çok fazla olmamak kaydıyla yiyorum 2 dilim ekmek de tabi var
akşama kadar galate varsa atıştırıyorum , yoksa bişey yemiyorum akşamda evde ne piştiyse çok olmamak kaydıyla yiyorum gene , ekmek 3 dilim olabiliyor , sonra çayla beraber kuru yemiş yiyorum
ben masa başı çalışıyorum fazla hareket olmuyo yani , banada yardımcı olun lütfen 10 kg vermek istiyorum yaza kadar verirmiyim acaba(
:26:
çok teşekkürler cnmsenacım hikayeni okudum tebrik etmek istiyorummmm
resimlerini gördüm resmen başkalşım geçirmişsin ve çok genç gözüküyorsun dediğin gibi 37 demesen dışarıdan 37 demem sana
ben 2. takımdayım ama ara ara başarı hikayelerine bakarım motivasyon için seninkini gördüm
sayfalarda maşaallah çok çabuk ilerliyor yazamadım okuyum derken tekrar tebrikler
aa öylemi yakınmış yaşlarımız...ama yinede abla sayılırım :44:aaaa yok canim ya,ablam sayilmazmissin.ben 33 üm 2 ay sonra 34 olucam hatta.arada pek bir fark yok
ahhh insallah müjdeli haberle dönersin.birde ben is bulup calissam ne güzel olacak
bende dogum catlaklari var bayaa fazla.eskiden dogumlardan sonra cok sacma diyetler yapmistim.bu yüzden vücuumun SIKILasmasinada cok ihtiyacim var.
oooffff canim cooook fazla karbonhidrat aliyorsun.ekmek sayisi cok asiri ve üstünede simit.of of of böyle kilo vermen cok zor be güzelim.proteini artirmalisin.kuru yemiside birakmalisin aksamlari.
teşekkürşer cnm ama ümidim yok...kızlar birazdan iş görüşmesine gidicem benim için dua edin olurmu canlar[/QUO merhabalar ablacımmm
ve topic buraya gelmiş haa hayırlı olsun
hayırlı haberlerle bekliyoruz ablacım..
menün gayet iyimiş canım maşallahçizelgendeki kiloya ne kadar sürede ulaştın merak ettim
ufff moralim cok bozuk. karsi komsuya gecmek zorunda kaldim ve israrlarina dayanamayip bi borek yedim10 tane falan da badem. eve gelince de 10 tane falan kuru kayisi. birazini cikarttim ama nefret ediyorum kendimden
akşamki yoqurt ve salatadan sadece birini seç cnmSelamlar :)
bende hemen bugün yediklerimi yazayim
kahvaltim
2 dilim kepekli ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates
1 haslanmis yumurta
ara da 1 mandalin
öglen
büyük bir tabak salata ( icinde baya bi patates vardi )
2 tane haslanmis tavuk kanat
2 kasik yogurt
ara 1 tane kuru incir
aksam da
1 kase tarhana corbasi ve yogurt yemegi düsünüyorum belki yanina havuc salatasi yaparim
kepekli galeta olmamış elma yeterliydi...akşamda mercimek çok fazla olmuş..imkan nisbetinde tek çeşit yiyelim akşamlarıBende menümü yazayım
1 bardak ılık su ile başladım güne
10da uyandım.11 de kahvaltı
Sabah:
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 zeytin
1 kk peynirbiraz maydanoz
yarım domates+yarım salatalık
Ara:
1 elma+3 mini kepekli galeta
Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
salata+3 kaşık yoğurt
geceye kadar 3litre suyu tamamlarım. 1 bardakta yeşil çay:) akşam çok mu olmuş. biraz sinirli idim çok mu yemişim ki pufffff
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wl47Eyo/]
akşamki pırasa bugurlu olmasaymış menün gayet güzel olucakmış cnmbenim bugünkü menüm ÖĞLEN (aynı zamanda kahvaltım):bol yoğurtlu ve salçalı patates haşlaması,4 zeytin,1 çatal peynir,2 fincan çay ARA:4 kaşık yoğurda 3 kaşık cornfileks birazda tarçın attım onu yedim AKŞAM:5-6 kaşık bulgurla pişirilmiş pırasa yemeği ile yoğurt yedim 2.5 lt su içtimm yorumlarınızı bekliyorumm:)))
menümü yazayım hemen
SABAH
1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin diyet peynir sadece 1 çatal aldım onu fazla yiemedim
ARA
1 greyfurt(üzerine yogurt döküp yedim)
ÖĞLENN
koca bir borcam bol yeşillikli salata
ARA
1 kepekli gliserin
AKŞAM
3 kaşık zeytinyağı ile yaptıgım sebze yemeği
biraz spor ve 3 ltye yakında su içtim şimdi karnımda su sesleri var
canım hadi bakalım hayırlısı olsun..senin kilo verecek pek bi yerin yok ama neyyyseekızlarrrrr iyi akşamlar nasılsınız çıtırlar burda beni tanıyanlar bilirler ben hipoglsemi hastasıyım bu ara yeme ataklarım arttı diyetisyene gittim bugun yarından itibaren yeni bi düzen başlıyo iki hafta sonra kontrole gitcem umarım herşey iyi gider kızlarr. sizinlede paylaşırım bazı şayleri listemi yazsamda kişiye özel oldugunu unutmayın öptüm siiz çıtırlar
aysunumm ne güzel menü maşalah..
ben bugün kendimi çok şiş hissediyorum ya çıldırcam..bide anneme gittim portakallı pırasa yapmış..
2 kaşık yedim hemen..
benmde bugün kü menüm
şekersiz kahve
zaten saat 12 oldu
bi kase çorba içtim
4 kaşık lahana yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
akşam ;
1 kase çorba
4 kaşık lahana yemeği
salata
yoğurt[/CENTER]
farklı bir menü olmuş...ama göze dokunan bişey yok...iyi diyelim cnm
maşallah canım çok güzel kilo vermişsinşimdi 2 mile leslie yapıcam ve 8 dklık kalça sporumu(8 dk olduğuna bakmayın kızlar feci bişi 80 dk kadar etkili)
yarın endoskopimim var rabbim kolaylık versin dua edin kızlar banada..
ilk defa olmuyorum ama korkuyorum nedense..:26:
sena ablacım aşağıda görüyorumm seniiii
bişi sorcam yine benim uyguladığım listeyi biliyorsun az çok..
bugün diyeti başlayalı 1 hafta oldu eşimle tartıldık sabah..
veeeeee 3kg vermişim..
benm merak ettiğim bu her hafta 3 er kg olarak devam edermiyim?..
çünkü reglime 1 hafta kaldı oyüzden de feci şişim
bende ilk defa denedim canım annem oktay usta ne yaparsa hemen denerde
pırasa yemeği nasıl yapıyorsun aynı ama içine 1 tane portakal dilimliyorsun iri küpler halinde..
ben çok beğendim o portakallar pşince çok güzel lezzet katmış deneyebilirsinn
bu arada maşallah ne güzel kilo vermişsinn darısı başımıza..
ne kadr sürede verdin canım kilonu
canımm teşekkür ederim:119:aysunumm ne güzel menü maşalah..
2 kaşık yedim hemen..
benmde bugün kü menüm
şekersiz kahve
zaten saat 12 oldu
bi kase çorba içtim
4 kaşık lahana yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
akşam ;
1 kase çorba
4 kaşık lahana yemeği
salata
yoğurt[/CENTER]
şimdi 2 mile leslie yapıcam ve 8 dklık kalça sporumu(8 dk olduğuna bakmayın kızlar feci bişi 80 dk kadar etkili)
yarın endoskopimim var rabbim kolaylık versin dua edin kızlar banada..
ilk defa olmuyorum ama korkuyorum nedense..:26:
sena ablacım aşağıda görüyorumm seniiii
bişi sorcam yine benim uyguladığım listeyi biliyorsun az çok..
bugün diyeti başlayalı 1 hafta oldu eşimle tartıldık sabah..
veeeeee 3kg vermişim..
benm merak ettiğim bu her hafta 3 er kg olarak devam edermiyim?..
çünkü reglime 1 hafta kaldı oyüzden de feci şişim
canım en garantili araştırmayı kkda yapabilirsin..çünkü hepsi denemiş şeyler..nete çok fazla güvenme bence...
güzel cnm...
teşekkür ederim cnm görüşmeden ümidim yok
patatesle ekmeqi aynı anda pek tavsiye etmiyoruz cnm ikiside çok fazla karbon yüklü..ama bir tanesini yersen sorun kalmaz...
teşekkür ederim cnm...
canım beslenme şeklin çok yanlış....shryvz arkadaşımız beslenme listemizi yazmış sana...uygularsan çok rahat kilo verirsin...
çok teşekkürler cnm
aa öylemi yakınmış yaşlarımız...ama yinede abla sayılırım :44:
teşekkürşer cnm ama ümidim yok...
akşamki yoqurt ve salatadan sadece birini seç cnm
kepekli galeta olmamış elma yeterliydi...akşamda mercimek çok fazla olmuş..imkan nisbetinde tek çeşit yiyelim akşamları
akşamki pırasa bugurlu olmasaymış menün gayet güzel olucakmış cnm
canım hadi bakalım hayırlısı olsun..senin kilo verecek pek bi yerin yok ama neyyysee
farklı bir menü olmuş...ama göze dokunan bişey yok...iyi diyelim cnm
bende ilk defa denedim canım annem oktay usta ne yaparsa hemen denerde
pırasa yemeği nasıl yapıyorsun aynı ama içine 1 tane portakal dilimliyorsun iri küpler halinde..
ben çok beğendim o portakallar pşince çok güzel lezzet katmış deneyebilirsinn
bu arada maşallah ne güzel kilo vermişsinn darısı başımıza..
ne kadr sürede verdin canım kilonu
muazzez canım senin muhasebe kursu neoldu devam ediyormusun...